Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 14
ralucaspm spune:
Ne-am intors de la control. Bebe e bine, dar... e cu 15 zile mai mare. A crescut f repede in ultimul timp si, desi curba de zahar imi iesise bine, trebuie sa ma mai duc la control peste 2 saptamani si daca continua sa creasca asa de repede trebuie sa mai refac analizele de data asta cu cantitate dubla de zahar.
De fiecare data trebuie sa fie ceva care sa nu ne lase linistiti. Eu tot mai sper ca seamana cu sotul care la nastere a avut aproape 5 kg.
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
24+ 
ralucaspm spune:
Shasenka si mie imi place Rares si pe baietelul unei bune prietene il cheama asa. Pt sotul meu insa suna ciudat :( (sotul e grec). Plus ca si eu as vrea sa fie nume de sfant si sa fie numai unul. Asa ca ne mai gandim.
Mie mai imi plac : Ovidiu, Vlad, Remus, Luca, Yannis (dar o avem pe Ioanna), Nicholas, Petros...
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
24+ 
sorinaalex spune:
Buna fetele 
eu n-am intrat ieri decat sa va citesc ca de scris n-am mai fost in stare. Am umblat creanga vreo 6 ore prin magazine (Militari Shopping Center, Outlet si Kika) dupa niste pantaloni de trening si lustra. Pantaloni mi-am luat 2 perechi de la Kiabi si C&A. Bine zic 6 ore ca atat am fost plecata de acasa, dar numai pe drum am stat 2 ore. Mi se pare infiorator traficul ala din Militari si prea curand nu ma mai avant in zona aia.
Vroiam sa va intreb ceva pe cele care inca mai conduceti. V-ati luat ceva protectie pentru centura de siguranta? Eu nu o mai suport pt ca ma strange pe burtica si ma doare. Oricum stiu ca nu e prea ok nici in cazul unui impact (Doamne Fereste). Am gasit ceva la besafe, dar nush cat e de ok: http://b e s a f e.ro/2008/01/01/pregnant/
Lorin, in legatura cu rozul in camera copilului: eu as incerca o nuanta de piersica pe care sa o aduci putin spre roz, dar sa nu fie chiar roz. Nush, zic si eu. Eu am zugravit de curand si am facut culoarea la Policolor si imi iesise un roz de ma durea capul. M-am intors cu ea si mi-a mai modificat-o cu galben de a ajuns aproape piersica. Cat despre rosu, cred e buna ideea cu floricele mici rosii sau niste gargaritze haioase.
Ma duc sa pap ca urla foamea in noi.
Va pup si sa aveti o zi tare frumoasa! 
22+ 
allexxia_m spune:
ralucaspm poate a avut acum BB tau un ritm mai alert de crestere, nu inseamna neaparat ca va continua sa creasca in acelasi ritm.
Iar daca zici ca si sotul s-a nascut asa grasunel este clar ca are cu cine semana 
Eu zic sa nu-ti faci griji, va fi bine si sanatos BB tau! 
30+ 
sorinaalex spune:
Lorin, mi-a mai venit o idee ca sa rezolvi problema cu rosul. Eu am vazut la cineva si deadea foarte bine pe perete un autocolant cu maci de la ikea. Uite aici link-ul:
http://www.i k e a.ro/ro/Produse/163/4242/Rame_si_tablouri/SLÄTTHULT.htm#
Nush daca o sa-ti placa, dar e macar o idee in plus ![]()
22+ 
lorin7774 spune:
Ralucaspm, sa-ti traiasca grasunelul...
Sorinaalex, un fel de piersica are acum in camera ei si mi-a zis ca s-a saturat sa aiba peretii de culoarea pielii

o sa ma duc la mixat culorile si o sa vad ce-mi trece prin cap acolo
sunteti niste dragute
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
26+ 
celesta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinushca
Numai din cele care se pot baga in fundulet! Orice alta varianta (si mai ales alea care cik se pun pe frunte sau se baga in ureche) te pacaleste rau rau de tot! Si cand face vreodata febra f mare bebe vrei sa stii f precis cat are si nu sa te inseli cu vreo juma de gad sau si mai mult... Mami de (28.10.2008) si bb2 29+ ![]() |
nu stiu cat te pacaleste un termometru care masoara in ureche la bb cand la noi asa ceva foloseste si medicul pediatru la control... din ala si intentionez sa cumpar, in jur de 40 euro am vazut ca ajunge unul bun, sunt la voi altfel, mai neprofesionale - sa spun asa?
30+
celesta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirunam Beatrice, tot la Amazon ma refeream. Au mai fost doua sau trei site-uri bune propuse de Celesta . Mergeam chioras ca sunt in germana dar nu e greu MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 29 + |
Miruna, scrie-mi in privat ce nu intelegi si-ti traduc cu placere

30+
celesta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorin7774 salutari la fete cum zicea si Harieta, la noi ploua de azi dimineata intr-una si nici nu da vreun semn ca se va opri curand... vreme buna de numarat bani, nu Gabriella ? am vazut ca vb de nume. noua ne lipseste ceva langa Antonia. Eliza, am vazut ca tu ai combinat cu Stefania. Imi place! si LA MULTI ANI cu sanatate pentru maine. alte sugestii ? si mai am o problema existentiala - off topic : fiica-mea vrea camera rosu cu roz ! aveti ideea cum as putea sa zugravesc o camera rosu cu roz si sa nu arate ca naiba ??? ![]() ![]() ![]() zicea cineva de intepaturi sub san, in partea dreapta parca...si eu le am, dar pe partea stanga....de vreo 2 saptamani...e ca o durere intercostala si desi ma si trezeste din somn uneori, nu i-am dat importanta...m-am gandit ca are treaba exclusiv cu coastele mele si nu cu bb, asa ca nu am luat nimic. apare, trece, nu o mai bag in seama nu am mai fost la dr meu de la 19 saptamani...cand m-o vedea ma da afara pe geam... dar din ce am vazut pe la voi, eco se face pe la 28 de saptamani + analizele de sange. corect ? mai am 2 saptamani...numai bine termin cu casa si ma mai linistesc si eu astept idei pentru rosu cu roz... ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------- LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() cu ajutorul lui Dumnezeu 26+ ![]() |
eu zic ca daca e pe fond alb, adica intai varuiesti peretii alb si apoi adaugi elemente de culoare (forme, dungi sau chiar un perete intreg colorat si restul lasati albi) nu va fi agresiv ochiului... eu am de ex in sufragerie peretii varuiti in galben sahara si unul singur rosu inchis, mobila e neagra, combinatia in sine e f eleganta si placuta ochiului...
30+
BraveGirl spune:
m-am uitat l aMarks&Spencer, poate ,poate livreaza si ei in Ro...si de unde, as vrea eu. In schimb, iti pot trimite prietenii din magazin din UK, direct acasa. Deci de ce nu poti comanda si pe net?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
30+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2

(28.10.2008) si