Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 15
andreeacc spune:
Sorinaalex, eu nu port centura nici cand conduc nici cand sunt in dreapta...am senzatia ca la fiecare frana ma srange pe burta...am incercat un sistem de prindere ptr gravide si tot ma deranja...asta este, imi asum riscul.
Fluturasha, eu am termometru braun de ureche si este foarte bun...de cand s-a nascut primul copil il folosesc si a aratat cu mare precizie, plus ca afli rezultataul in cateva secunde, ii pot lua temperatura si in somn fara sa trebuiasca sa il dezbrac ca sa ii bag in fundulet etc.
Andreea, mami de baiat
si
30+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
sorinaalex spune:
Merci mult andreeacc. Cred ca pentru moment am sa renunt si eu la centura desi imi da o stare de nesiguranta.
Ce marca de termometru ai? Eu stiu ca aparatura medicala de la Omron e foarte ok. Eu am un aparat de masurat tensiunea si sunt multumita de el.
Edit: imi retrag cuvintele vis-a-vis de termometrul Omron (modelul Gentle Temp). Am citit niste review-uri si absolut nimeni nu e multumit de el.
22+ 
crisis81 spune:
Mamicile care aveti deja bebe dati pe Antena 2 repede. Eu mai am 10 pagini de citit si pe urma revin
.
Cris
mami de Teodora si
30+ cu
Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
sugubina spune:
Fetele- cu centura eu o port, da pun mana jos sub burta ca sa o tin departe. Tot ma tine.. dar decat fara si sa se intample vro nenorocire..
sorinaalex da OMron are aparatura medicala foarte buna. As lua de la ei un termometru de ureche pt bb. I-am facut rost cumnaticai acu 2y cand avea bebe ei 2y ca nu mai vroia sa o chinuie cu termometru in fundulet saraca. Si e foarte happy cu el.
Ce e pe antena 2?
sugubina
25+ cu Puficele

sorinaalex spune:
Sugubina si eu sunt multumita pana acum de Omron. Insa vad ca nu au decat un model de termometru de ureche, iar review-urile citite de mine nu sunt favorabile deloc.
Uite aici daca vrei sa aprofundezi: http://www.productreview.com.au/showitem.php?item_id=60680
22+ 
beatrice75 spune:
Durerile din partea stanga jos, nu cedeaza deloc. Am stat in pat toata ziua, am luat nospa, nu stiu ce sa fac.
29+

allexxia_m spune:
beatrice suna-ti doctorul!
el trebuie sa stie cel mai bine ce si cum
sper sa nu fie nimic de rau 
30+ 
danaint spune:
Eu mi-am luat suport de centura de gravi, mie una imi place. Fara nu mai suportam centura!
M-au sunat si pe mine cei de la bebelusultau, imi livreaza maine ce am comandat, mai putin garmastan. Gasesc de asta in farmacii?
s30
Lucas Petru