Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 16
mirunam spune:
Ratusca, nu sunt un real talent la broderii (desi am invatat de la 3 ani) dar ma relaxeaza si imi rezolva piticii. Am conceput camera intr-un fel anume si sunt multe lucruri pe care nu le gasesc ca sa pot reda cat mai bine stilul pe care il vreau. Practic m-am apucat sa fac eu ce pot si nu pot cumpara... peste o saptamana ma lansez si in pictarea peretului, daca nu ma apuca frica
. Eu am apucaturi din astea ciudate... cu Emanuel, in luna a 8-a vopseam bucataria pentru ca persoana care trebuia sa se ocupe nu putea veni in acea zi 
Sunset felicitari sa o tineti tot asa sanatoase si frumoase!!!
Andreea felicitari pentru bebelina sanatoasa!
Beatrice, ce ai facut la eco? Cat are bebe? Ne tii asa fara informatii...
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
29 +
mirunam spune:
Beatrice ti-am trimis un PM mai devreme, l-ai primit? Nu stiu daca a mers ca am inchis brusc fereastra ![]()
Bravegirl, sper ca nu o sa ai probleme cu comanda de Lego. Sper sa fi fost un incident doar la mine. Sa retii de la cine l-ai cumparat ca daca merge comand si eu ![]()
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
29 +
alinushca spune:
parca erau niste fete care se intrebau cat costa o doula la noi si am un raspuns aproximativ la intrebarea asta: 350 ron.
de west nile bla bla nu mi-e deloc teama. in primul rand nu am vazut un tzantzar TOATA vara asta. ori piedonelu la noi in 4 ori oparescu ala au facut bine dezinsectia anul asta. in al doilea rand sunt f f multi oameni care au deja imunitate la boala asta (deci au facut-o mai de mult fara sa stie ca era vorba de west nile). in al treilea rand singurele persoane care au decedat erau oricum f batrane si bolnave si e ca de obicei o exagerare a presei sa spuna ca din cauza tantarilor au murit... nu merita asa multa atentie subiectul cum incearca la realitatea sa-i dea... daca nu mai arde nici o maternitate se plictisesc si ei... ![]()
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 29+ 
beatrice75 spune:
Miruna, da am primit mesajul tau privat, ma simt asa de rau!!!!Cred ca voi lua si un supozitor uscosin.
Miruna, am scris ieri cum a fost la eco de trim 3, dar presupun ca ti-a scapat. Bebe e bine are 1kg 600(cu o eroare de 200 grame si ceva), totul este bine, doar placenta mea ramane tot praevia.
29+

mirunam spune:
Beatrice, scuze, neuronul meu e in concediu de azi
. De parca pana azi a functionat. Mi-am amintit acum ca ai scris ca placenta e tot praevia. Daca nu te simti bine ia Uscosinul. Eu am avut azi la contractii de m-am ingrozit. Pana la urma am luat un No-spa. Imi este limpede ca fara el am contractii peste normal.
MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
29 +
sunset_zuzi spune:
| Citat: |
Sunset felicitari sa o tineti tot asa sanatoase si frumoase!!! |
saru`mana
cu toate sa ajungem cu bine la finalul sarcinii 
Doamne ai grija si de noi
28+
BraveGirl spune:
Ce liniste pe aici...
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
30+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
douradoudou spune:
beatrice pe tine te doare in stanga sau ai contractii??
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
29+ cu