Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna seara burtici!

AM ajuns si eu sa citesc ce-ati scris azi si sa mai conspectez.
Azi a fost iar o zi super plina, dar am capatat o mica pasuiala cu bugetul ala. Asa ca lucrez mai usor, doar la serviciu. Asta dupa ce ieri am stins laptopul la 12.30 noaptea. Si m-a trezit si motanila la 4. Va dati seama cat am fost de prezenta azi. De dimineata asa m-am enervat ca imi venea sa plang, ce-si pot bate unii joc de tine fara sa le faci nimic .

Felicitari celor care au schimbat semnatura azi si saptamani usurele pana la termen!

Eliza, in avans La Multi Ani!, sa ai o zi superba si sa te bucuri din plin de ea!

Eu de ieri am picioarele super umflate, de la atata stat pe scaun si relax ioc, asa ca am o promisiune sa-mi pot lua cateva zile de concediu cand terminam bugetul. Mai dureaza, dar macar stiu ca pot sa cer concediu

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Am uitat, si eu am intepaturi in stanga jos, m-au apucat acum vreo jumatate de ora, daca nu trec iau no-spa, ca nu cred ca voi putea dormi cu intepaturile astea.

Se plangea cineva ca ii amorteste si o doare soldul stang. Si pe mine ma incearca aceleasi dureri, si eu dorm mai toata noaptea pe partea stanga si m-am gandit ca asta trebuie sa fie explicatia.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

no-spa nu e pt orice dureri..totusi este un anti-spasmic..deci daca durerea nu este de la muschi(de oricare)atunci nu o sa aibe efect..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 29+ cu

Mergi la inceput

noi cand ne mai vedem?????

si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Burtici eu trebuie sa inchid un PFA , sau sa o suspend. E cineva in domeniu? Ma poate ajuta, sa ma lumineze?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Miruna, cand termini de pictat peretele sa ne arati si noua poze. Si pe mine ma batea gandul, dar acum o sa refacem camera copiilor peste cel putin 1 an si cel mult 2 ani.

Bebe o sa stea cu noi in camera pana pe la vreun an, pana cand am de gand sa alaptez, daca am putere. Apoi o sa mearga in camera baietilor, iar Ioannei sa-i facem camera separata. Peste 2 ani Ioanna incepe scoala si ii trebuie alta mobila, cu birou, biblioteca (rafturi) etc.

Peste inca 2 ani o sa inceapa si Iorgos scoala si atunci refacem si camera baietilor.

Eu ma gandeam sa pictez peretele, dar nu am mai avut timp si pe de alta parte m-am gandit ca in camera copiilor sunt atatea jucarii si lucruri colorate si s-ar putea sa fie prea incarcat, sau pictura sa nu mai aiba acelasi efect. De asta mi-ar fi de folos sa vad un model.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Cunosc eu o tipa care face modele. Si nu se arunca la pret.

http://ramonagomoescu.webgarden.ro/

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Miruna, cand termini de pictat peretele sa ne arati si noua poze. Si pe mine ma batea gandul, dar acum o sa refacem camera copiilor peste cel putin 1 an si cel mult 2 ani.

Bebe o sa stea cu noi in camera pana pe la vreun an, pana cand am de gand sa alaptez, daca am putere. Apoi o sa mearga in camera baietilor, iar Ioannei sa-i facem camera separata. Peste 2 ani Ioanna incepe scoala si ii trebuie alta mobila, cu birou, biblioteca (rafturi) etc.

Peste inca 2 ani o sa inceapa si Iorgos scoala si atunci refacem si camera baietilor.

Eu ma gandeam sa pictez peretele, dar nu am mai avut timp si pe de alta parte m-am gandit ca in camera copiilor sunt atatea jucarii si lucruri colorate si s-ar putea sa fie prea incarcat, sau pictura sa nu mai aiba acelasi efect. De asta mi-ar fi de folos sa vad un model.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 24+

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am terminat de citit intr-un final..... am fost si la piata, ieri zi ocupata, asa ca abia acum pot sa va scriu.
Noi la nume ne-am hotarat foarte devreme. Eu de 10 ani imi doresc "un baietel pe care sa=l cheme Mihai", iar celalalt nume era de ales intre Sebastian si Eduard si al meu iubit a ales Sebastian.

Felicitari tuturor celor care au venit cu vesti bune de la eco si celor care au schimbat semnatura.
Moshulik eu iti urez o nastere usoara, fara probleme, cat mai aproape de termen si o bebica grasunica si sanatoasa tun.

Si eu sunt fan cumparaturi on line si prefer ebay-ul www.ebay.co.uk. Am peste 1000 de comenzi de pe ebay din 2006 de cand sunt membru. Plata o fac prin paypal si astfel am siguranta.

Am o prietena care isi vinde sterilizatorul, incalzitor, pompa biberoane si tetine de la avent toate la niste preturi foarte mici, daca intereseaza pe cineva sa-mi spuneti ca sunt ca si noi si oricum se sterilizeaza.

Bineinteles ca am uitat tot ce mai aveam de scris.
Mai intru maine ca acum sunt franta.

Cris mami de Teodora si 30+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

simona unde ai disparut??????

si 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cris, 1000 de comenzi???? poate o suta, ca o mie inseaman ca tu dai aproape in fiecare zi o comanda

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 30+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput