Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 18
andreeacc spune:
sugubina, simonaalex, eu folosesc o varianta mai veche a termometrului de aici http://www.kaz-europe.com/braun-thermoscan-4520/
dura, ne vedem cand vrei tu.
Andreea, mami de baiat
si
30+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou beatrice pe tine te doare in stanga sau ai contractii?? alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si 29+ cu ![]() |
Am avut si contractii., dar cel mai rau mi-a fost de la intepaturile din partea stanga,ma deplasez greu din cauza lor!
29+

andreeacc spune:
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Burtici eu trebuie sa inchid un PFA , sau sa o suspend. E cineva in domeniu? Ma poate ajuta, sa ma lumineze? ![]() ![]() ![]() 28+ ![]() |
si eu am un pfa pe care vreau sa il inchid, sper sa pot folosi incasarile de pe el pentru a lua de la stat banii de cic.
am sunat la reg comertului ilfov si mi s-a spus ca la ei trebuie sa il inchid insa mai intai imi trebuie un certif fical de la admin financiara cum ca nu am impozite neachitate; nu stiu insa daca au nevoi si de ceva de la sanatate sau pensii.
daca mai aflu ceva te anunt....si astept noi infos de la tine, daca vei descoperi
Andreea, mami de baiat
si
30+ cu 
asa creste bebelusa
andreeacc spune:
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Burtici eu trebuie sa inchid un PFA , sau sa o suspend. E cineva in domeniu? Ma poate ajuta, sa ma lumineze? ![]() ![]() ![]() 28+ ![]() |
si eu am un pfa pe care vreau sa il inchid, sper sa pot folosi incasarile de pe el pentru a lua de la stat banii de cic.
am sunat la reg comertului ilfov si mi s-a spus ca la ei trebuie sa il inchid insa mai intai imi trebuie un certif fical de la admin financiara cum ca nu am impozite neachitate; nu stiu insa daca au nevoi si de ceva de la sanatate sau pensii.
daca mai aflu ceva te anunt....si astept noi infos de la tine, daca vei descoperi
Andreea, mami de baiat
si
30+ cu 
asa creste bebelusa
fluturasha23 spune:
Neata si eu cu insomnii de pe la 4. Cred ca de o luna am aceste insomnii, e ciudat rau.
Mi-am adus aminte ca exista ceai pentru stimularea lactatiei: chimen si anason - se beau cam 2l pe zi. Eu am baut dupa nastere, nu stiu daca se bea si inainte.
ratusca83 spune:
neata si de la noi!!! de cateva dimineti asta este ora la care ne trezim.
Sa va povestim: aseara am fost la eco si bebe este ok,are 1kg,mie mi s-a parut micut fata de grasunii vostri. este in grafic,placenta este posterioara fundica,gr1,lichidul este in cantitate normala, i-am vazut si fatuca
..are niste buze mici care seamana cu ale lui tati...inghitea de zor la lichid...![]()
...ia facut toate masuratorile si a zis ca este ok....colul are 4cm.... IR-urile sunt 0.55pe fiecare artera.
am primit rezultatul la urocultura si este negativ..deci leucocitele in urina nu stiu de unde sunt..mi-a zis sa refac sapt viitoare la alt laborator...restul este ok..trebuie sa mai refac culturi col,secretie si streptococ B, pana luna viitoare...
ma dor toate oasele...si cand am vrut sa ma dau jos din pat acum 1 ora am experimentat primul carcel din sarcina si am tipat odata de l-am trezit pe iubi...
va pup pe toateeeee
27+ si ingeras in ceruri
beatrice75 spune:
Da, Fluturasha:chimen, anason si fenicul as completa eu!Nici eu nu stiu daca se bea inainte, desi nu cred, avand in vedere ca pe mine ma dor sanii, daca as mai bea si ceai se fac..........bomba.
M-AM TREZIT BUIMACA SA MERG SA-MI RECOLTEZ SANGE.Am stari de voma!Ma trezesc cu picioarele anchilozate.Ca nu pot sa ma intind ca mi se pun carcei.
29+

andreeacc spune:
Buna dimineata!
Dupa un spagat in baie si o felie maaaaareeee de tort de bezele acum stau cu burta in sus.Am luat un no-spa, nu ma doare burta dar ma doare intre picioare.Am alunecat cand sa ma urc in cada, deh balena!
Fluturasha am citit si eu prospetele celor de la Fres, Hipp si Humana pentru ca aveam aceeasi intrebare insa nu spune nicaieri ca se pot bea sau nu si inainte. Am citit si prospectul de la Galactogil, aceeasi nedumerire.
Andreea, mami de baiat
si
30+ cu 
asa creste bebelusa
beatrice75 spune:
Ratusca,
zici ca e micut bebe tau, dar tine cont ca este fetita si fetitele sunt mai micute.
Brave Girl
, ti-am trimis PM.
29+

andreeacc spune:
Ratusca, la 27-28 de saptamani greutatea medie a unui bebe este de 875-1005 gr si lungimea 36,6 - 37,6 cm . Asadar fetita ta este absolut ok.De acum va incepe sa creasca mai accentuat in greutate.
Andreea, mami de baiat
si
30+ cu 
asa creste bebelusa