Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Da, Fluturasha:chimen, anason si fenicul as completa eu!Nici eu nu stiu daca se bea inainte, desi nu cred, avand in vedere ca pe mine ma dor sanii, daca as mai bea si ceai se fac..........bomba.

M-AM TREZIT BUIMACA SA MERG SA-MI RECOLTEZ SANGE.Am stari de voma!Ma trezesc cu picioarele anchilozate.Ca nu pot sa ma intind ca mi se pun carcei.

29+

pentru carcei magneB6
e bun si pt relaxarea uterului
se pot luat 4 pe zi

+19 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

fetelor astazi este prima zi de toamnaaaa!!! este asa placut afara..am deschis geamul si s-a facut racoare in dormitor...diminetile astea de toamna imi aduc aminte de vremurile cand mergeam la scoala

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Vasari ma bucur ca fetita ta nu mai are temperatura. Eu ma mir ca Lorena a luat virusul asta, caci ii dadeam de ceva vreme Septilin. Acum e bine ca nu a fost f grav.

Eu ieri am fost sa fac analize pt sapt 28. Pfff cat sange mi-a luat. Am facut si pt secretie de col pt strept B. Eu am un stres cu streptococul asta. Deabia astept rezult. Dupa ce am venit de la analize am dormit cu fata 3 ore. Pffff ce bine a fost.

Si eu am baut pt stimularea lactatiei ceai de anason, chimen si fenicul. Mie mi-au adus ai mei amestecul asta de ceai inca din spital, iar prima zi, acasa am facut furia laptelui. Tare nasol. Aveam atat de mult lapte...si nu puteam sa-l scot - canale infundate.Nici nu stiu cum sa fac acum. Cred ca astept sa vina laptele de la sine si apoi voi bea ceaiul, cand am eu impresia ca nu mai e laptic. Stiu ca amestecul asta de ceai este bun si pt colicii copilului. Mai tarziu cand am vazut ca nu mai am asa mult lapte am luat si pastile - Galafor - care la mine faceau minuni.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Neata daca ne mai tineti minte!

Suntem si noi pe aici, mai va rasfoiesc din cand in cand si tare rau imi pare ca pierd multe discutii faine, unele chiar haioase.

Noi suntem bine, nimic de semnalat. Poze nu mai stiu unde sa trimit ca vad ca s-au scimbat parole pe aici.

Intrebari si raspunsuri aveam si eu la unele subiecte dar le-am pierdut sirul.

Imi vine in minte una, ca tot vorbeati de alaptat, mie tare bine mi-a prins sa am acel aparat ( de la avent) de tras laptele din sani ( nu stiu cum ii zice in ro). Dar cum era imprumutat la vremea respectiva, nu stiu daca sa il cumpar deja sau nu. Adica bebelina mea atunci nu lua chiar tot laptele ( cred ca aveaam cam mult) si daca nu trageam eu restul ma dureau sanii si mi-era frica de alte complicatii.

Alte chestii pe care nu stiu daca sa le iau deja sau sa mai astept ( inainte le aveam imprumutate dar acum nu mai pot sa le fac rost asa, deci trebuie sa le cumpar): incalzitor de biberon cu sterilizator inclus. Ma gandesc ca daca alaptez cel putin 6 luni sa mai astept, insa si daca mi-o trebui asa rapid, nu am de unde sa fac rost.

Alta intrebare: voi colectati celule stem? Aveti ceva informatii, subiecte, discutii despre asta?

Pup toate fetele!

30 sapt

Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.

Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Ce ati comandat de pe site-ul bebelusultau?

28+

am comandat eu. au fost ok.

Mami de (28.10.2008) si bb2 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Ce ati comandat de pe site-ul bebelusultau?

28+

am comandat eu. au fost ok.

Am comandat si eu. Multumita!

Mirela, multumesc iubita!Stiu de magne B6.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

heiii!!!! dar unde sunteti?? ...toate burticile au iesit la racoare?? noi stam in pat ca ne doare spatele,coloana nici eu nu mai stiu.

27+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

aici suntem...e asa frig afara nici nu mi vine sa ies in parc cu bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Spre ce firma de carucioare va indreptati?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Eu am Graco si sunt F multumita. Daca va imaginati ca toata vara am carat in el copil de 11 kile plus tot coshul plin cu 10-15 kg si mai mult si a rezistat perfect Nu luati no-name-uri!

Eu ma bag la zacusti&stuff asa ca ne mai vedem maine!

Mergi la inceput