Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 20
amelia_ilie spune:
Buna dimineata tuturor
!
Am prins o secunda mai libera si am zis sa intru sa va salut.
Ratusca, felicitari pentru vestile bune de la eco! Sa creasca mare bubulina si sa fie sanatoasa!
Beatrice, imi pare rau ca ai durerile alea. Si mie tot de magne B6 mi-a zis, dar il am acasa, inca n-am luat.
Andreea, ai zis cuvantul magic: tor de bezele!!! Mor
, de unde ai? Intr-o vreme faceau la laboratorul de la Cora, acum nu mai au si mor ca imi doresc sa mananc de vreo... 2-3 ani.
Fetelor, eu pe prima pagina am tot carucior bleu...
24+ 
onniex spune:
beatrice75,
Eu am achizitionat de la Chicco CARUCIOR TRIO ENJOY FUN. Am facut teste cu el in magazin si mi s-a parut usor manevrabil si pliabil, exact ce ma interesa
.
Va pup
pe toate, fete curajoase!
27+ 
sugubina spune:
Buna fetele!
viu de la spital: am facut foaie de internare pt medical si m-a pus si la monitorizare fetala. Puficele sunt bine, batai 150-150/minut, m-a tinut mult legata acolo de ma loase cu ameteli (trebuia sa prinda ambele inimioare.. ) Era o gravi acolo de 39s, avea asa o burtica mica..Eu deja ma simt tare balena.
M-am sculat la 6juma..si acu sunt cam rupta..Cre ca ma patuciniz la loc ca nu se mai poate. M-am si machiat si ma ustura ochii acum desi m-am demachiat.
Andreea cam cat o costa termometru ala ?
Ratusco era chiar frig de dimi! In masheena arata 12gradee...Da acum e placut.
Beatrice eu iau Bertoni Twin carucior.
sugubina
25+ cu Puficele

pissi78ro spune:
si multumesc de sfaturile cu zugraveala....o sa ma rezum la cat mai putin rosu, sa vedem ce iese.....desi nici rozul nu-mi place sub nici o forma pentru camera ei.....dar smecheria a reusit sa-l puna pe tati sa-i promita ca va fi roz cu rosu (lucru fara de stirea mea
in conditiile in care tati are probleme cu identificarea culorilor
) si acum ne scoate ochii ca i-am promis !!! recunosc ca suntem niste parinti nebuni manipulati de un copil.
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
26+ 
[/quote]
Lorin 7774 - nu e asa grav ca vrea rosu cu roz. Adica eu am asa ceva in cabinetul meu de psiho. Am un perete cu tapet cu flori rosii si un pic roz, iar restul peretilor am tapet crem cu niste firisoare de roz f f pal. Toata lumea se simte f bine in cabinet, chiar si barbatii mi-au dat feedback ca e o atmosfera calda. Si nu e prea mult, desi ar parea pt ca acel crem -ivory contrabalanseaza rosul.
22+ 
Lore1983 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca83 fetelor astazi este prima zi de toamnaaaa!!! este asa placut afara..am deschis geamul si s-a facut racoare in dormitor...diminetile astea de toamna imi aduc aminte de vremurile cand mergeam la scoala 27+ si ingeras in ceruri |
Felicitari pentru fetita Ratusca, sa fie sanatoasa!

Si mie imi aminteste toamna de scoala, de copilarie. Eu sunt nascuta in sept si pentru mine anotimpul are o rezonanta deosebita...
23+ viitoare mami de
onniex spune:
Pentru comparare preturi, calitate, dotari carucioare si alte accesorii:
http://mamici-bebelusi.compari.ro/
Va pup
pe toate, fete curajoase!
27+ 
g_e spune:
Buna ziua,
Eu sunt practic f.f.f incepatoare pe forum, daca ne ajuta Dumnezeu o sa avem de Craciun un baietel( 22sapt FIV ).Cineva intreba de fenicul,anason si chimen: sunt interzise inainte de nastere, mai ales feniculul si anasonul pt ca pot declansa contractii uterine si nastere prematura.
In alta ordine de idei stie cineva ce se poate lua pt arsuri gastrice in afara de Dicarbocalm Maalox&co?
As mai avea o intrebare legat de carucioare: a comandat cineva de pe siturile romanesti? Sunt OK? Mie mi se par f mari preturile la cele de firma: Peg Perego, Jane etc.
Multumesc pentru orice informatie valida.
vmadelain spune:
Buna dimineata tuturor burticilor
!
Mi-am facut curaj sa tastez ceva! Arsurile sunt mai bine, s-au uscat, si acum sunt rani inchise!
Doura,Sugubina, Fluturasha, JoAnn, Ukume, Ratusca, Vasari, Beatrice, Sashenka, Mirunam multumesc mult de gandurile bune, ati fost tare dragute!

Ratusca, ma bucur de vestile bune de la eco! Nu-ti face probleme pt bebelina, e in grafic, si a mea, la 26 de sapt incheiate avea 850g, zicea si Beatrice, parca, fetitele sunt mai micute, mai firave!
O sa mai ia in greutate de-acum, important este ca e in grafic!
Beatrice si celelalte burtici cu dureri, imi pare rau ca treceti din asa dureri. Eu iau 1 elevit pt zi si 1 magne B6 seara, si vad ca cu carceii nu mai am probleme, iar durerile sunt temporare astfel incat nu le iau in seama!
Moshulik Inca putin mai ai de tras, apoi o sa te ajute DD sa ai grija de minunea pt care te-ai chinuit, o sa vezi ca o dispara tot chinul ca prin ceata, si bucuria o sa fie imensa!
Felicitari celor care au schimbat semnatura! Sa dea DD sa o schimbati fara probleme pana la 40 de saptamani!

Andreea, tort de bezele?!

Cum de ai asemenea comoara? Eu nu am mai mancat de ceva vreme, mi-a adus un prieten, face mama lui un tort de bezele de iti vine sa zici ca ai avut cea mai buna zi din viata ta cand il gusti!![]()
Intrebare pt cine a comandat de pe amazon.co.uk - cum sunt taxele de transport? Poti comanda ceva voluminos, de ex. masa de infasat?
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai placuta!

Madalina
26+ 
fluturasha23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Spre ce firma de carucioare va indreptati? 29+ ![]() |
Depinde ce aspecte aveti in vedere: bugetul alocat, sa fie 2 in 1 sau 3 in 1, sa aiba landou sau nu, sa aiba cosul mare (graco si anumite modele chicco parca), modalitatea de strangere (umbrela sau alt fel), nr. de kilograme - f important aspect-daca se poate sa fie cat mai usor, cu 3 sau 4 roti, latimea (conteaza daca coborati cu liftul - sunt unele modele care nu incap in lift- sa nu va treziti ca il duceti inapoi si sa luati altul), sa fie usor de manevrat (sunt unele modele f anevoiase), sa aiba aparatoare de ploaie, eventual husa pt picioare pt vreme rece (pt partea sport), sa aiba geanta sau nu, etc.
Eu am http://www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=19
zippy system, prezentarea e mai jos pe pagina. Eu sunt f multumita de el. E scump stiu, dar eu l-am luat pt 2 copii, stiam ca-l vreau si pe al 2-lea si am zis sa iau unul rezistent. Eu l-am luat de la baby expo cu 20% reducere.
Mami fericita si implinita de
Iulia si 25+