Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (98)
Raspunsuri - Pagina 21
douradoudou spune:
tort de bezeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
29+ cu
Lore1983 spune:
Cam frig azi totusi, si eu m-am imbracat cam subtire, mi-e teama mai mult de raceli acum.
Dragi burtici, am si eu o dilema: dimineata burtica mea pare mai mica decat seara sau decat in perioada pranzului, exista vreo explicatie sau sunt eu
?
23+ viitoare mami de 
geniusamb spune:
LA MULTI ANI ELIZA !!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI Bebecry!!!!!!!!!!!!
La carucior inclinam spre Graco, modelul rabatabil pana la orizontala pt nou nascuti.. Cu husa de iarna pt picioruse. Are 9,4 kg, sper sa l vdm la babyexpo si sa ne convinga.. O sa luam si carrycot de la ei, poate e mai simplu de plimbat in primele 2 luni tinand cont de faptul ca va fi destul de rece si mai mult de 10-20 min nu vom putea sta afara, sa nu ne mai complicam cu carutul prin lifturi
..
Pupici la burtici.. 
30+ mami de
Matei
geniusamb spune:
Doura, fie ti mila de o biata pofticioasa.. Macar o reteta arunca-mi daca nu si o felie de trotttttttt 
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou tort de bezeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si 29+ cu ![]() |
30+ mami de
Matei
pissi78ro spune:
Girls, in materie de carucioare mie imi plac cele de la Inglesina (am vazut ca s-au mentionat) si am vazut cand am fost in Valencia unele destul de noi de la Stokke. sa intrati pe site stokke.com, sunt f tari.
22+ 
Lidia_P spune:
neata burticilor,
va 
pe toate
vroiam sa va intreb ce ati mai facut bun de mancare....trebuie sa gatesc ceva si nu stiu ce
am sa fac niste Tiramisu dar nu stiu ce sa fac de mancarica
orice sugestie e bine primita
29+
Ianis Andrei
BraveGirl spune:
pe amazon conteaza si cine vinde...pt produse mici transportul e in jur de 10 lire, se poate vedea cat e transportul inainte de a achita produsele. Pt scaun de alaptat cu taburet, mi-a cerut firma care vinde 40 lire. nu am luat direct de pe amazon, ca aparea ca nu livreaza in ro, ci am contactat direct producatortul, tot din UK. pretul e cu 15 lire mai mic decat pe amazon, deci imi iese transportul la 25 lire
...si e mare rau scaunul.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
30+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Andreea, tort de bezea 

...vezi ca te trezesti cu mine pe prispa casei
, cu bale pana la genunchi
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
30+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
am citit acum la alt subiect ca cica azi incep cursurile la Filantropia!
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
30+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
bb_alinus spune:
Fetelor cand cumparati carucioare asigurati-va mai intai ca intra in lift.
Eu o sa folosesc caruciorul de la Amalia bineinteles, nu mai imi aduc aminte firma si e inca impachetat ( italiana sigur, sper sa imi amintesc si va spun) si l-am luat pe criteriul intrat in liftul blocului meu de atunci ( intre timp ne-am mutat la casa si am scari la intrare
) , si apoi mi-a placut ideea ca in primele 6 luni l-am folosit in pozitie orizontala total, apoi l-am transformat in pozitie sezut, deci fara sa am nevoie de 2 piese separate. Alt criteriu: da, sa intre cat mai multe cumparaturi. Si sa intre in portbagajul masinii, evident!
Alina (30 sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.