Alexa, mersi.
Am luat ceva idei din ce mi-ai trimis.
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
25+ 
LA MULTI ANI ELIZA !!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI Bebecry !!!!!!!!!!!!!
produc capitol nou si revin
30+ 
la noi a venit iarna![]()
![]()
![]()
..m-am imbracat gros si stau sub pilota...wowwww nu mi vine sa cred..pana acum ma vaitam de cald si acum de frig...
beatrice ca tot spuneai tu de intepaturi jos sub burta...uite ca am si eu de vreo ora..am luat un no-spa...nu ma inteapat incontinuu,dar ma inteapat...
tort de bezea

...murim aici de pofta.....
chiar asa...ce mai mancam si noi?? eu am niste pulpe dezosate..cred la le bag la cuptor..
27+ si ingeras in ceruri
La multi ani Eliza si Bebecry!
Azi sunt consemnata in casa, deci mai mult timp de net! Yupiiiiii!
Doura hmmmmmm ce bine suna tortul tau! Dar nu, zicem stop tentatiei, am pus prea multe kile si am interdictie de la nea doctoru' francez....ca cel olandez, nu imi interzice nimic, pt el totul e cool! Doamne ce mentalitati diferite au astia! 
Ratusca, buna idee cu pulpele ! Eu sunt in pana de idei de gatit asa ca sunt deschisa ideilor
As vrea sa fac o ciorbita ca demult nu am mai mancat una, plus un gratin ( la cuptor) de brocoli-cartofi. Si cred ca raman simplu la niste snitele.
Alina (30 sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca83 fetelor astazi este prima zi de toamnaaaa!!! este asa placut afara..am deschis geamul si s-a facut racoare in dormitor...diminetile astea de toamna imi aduc aminte de vremurile cand mergeam la scoala 27+ si ingeras in ceruri |
28+