Ne lasam de fumat! - 2 -
Raspunsuri - Pagina 5
shubulina spune:
Buna fetelor.Sunt si eu nefumatoare de 2 zile.Poate e prea devreme sa ma declar scapata de acest viciu,dar ma simt asa bine cand spun nefumatoare
Nu prea simt nevoia,foarte foarte rar,cand mai stau prin bucatarie.Cel mai teama mi-e de momentul cand voi iesi in grup...sper sa nu cedez.
11+
Ana
gabriela42 spune:
uf imi este tare greu oridecite ori imi propun ceva pina reusesc sufar enorm si nu exagerez dar reusesc si asta este fff important.voi reusi si eu !acum incerc dar todeauna ceva sau cineva incurca itele dar totusi cu greutate tot voi reusi si eu.trebuie !reusesc fara probleme dar daca apar ...nu-s ale mele neaparat sunt....of sigur voi reusi!uneori unii duc muuuult prea multe
luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shubulina Buna fetelor.Sunt si eu nefumatoare de 2 zile.Poate e prea devreme sa ma declar scapata de acest viciu,dar ma simt asa bine cand spun nefumatoare Nu prea simt nevoia,foarte foarte rar,cand mai stau prin bucatarie.Cel mai teama mi-e de momentul cand voi iesi in grup...sper sa nu cedez. 11+ Ana |
cam de la o luna dupa ce n-am mai fumat, s-a intamplat ca o colega de birou (care fumeaza) sa se apropie de mine ca sa-mi arate ceva...crede-ma ca-i mirosea gura groaznic ,probabil are si ceva carii sau altele...dar mirosul de tutun m-a terminat...incercam sa-mi tin respiratia , m-am departat putin de ea (si-ar fi dat seama si nu-i prea frumos)asa ca , gandeste-te la asta, poate te ajuta cu ceva...sa stii ca si eu m-am gandit...nici acum nu inteleg ce mi-o fi venit de m-am apucat de fumat!
luisa1983 spune:
citat din mesajul lui gabriela42 acum incerc dar todeauna ceva sau cineva incurca itele dar totusi cu greutate tot voi reusi si eu.trebuie !reusesc fara probleme dar daca apar ...nu-s ale mele neaparat sunt....of sigur voi reusi!uneori unii duc muuuult prea multe |
...sa nu crezi ca esti singura,dar in aceasta problema totul depinde de tine, indiferent cine sau ce iti incurca itele,cedezi,esti asa slaba?! Ma indoiesc, incearca atunci asta: cati bani dai pe tigari ,pune-i intr-o pusculita si nu umba la ei o luna...dar sa nu mai fumezi macar o luna.Ambitioneaza-te sa vezi ce iese...dupa o luna scoate banii din pusculita si cumpara-ti ceva pentru tine sau pentru cineva care are mare nevoie sau i-ar face mare placere un anumit lucru pe care tu ai putea sa-l cumperi cu acesti bani.Cand i-l oferi spune-i ca te-ai lasat de fumat iar banii pe care-i dadeai pe tigari ai preferat sa -i cumperi acel obiect. Daca ii cheltui pentru tine, cauta sa fie ceva frumos si comod, o sa vezi ce frumoasa o sa fii purtand ceva cumparat cu banii pe care altadata ii ardeai. Succes!
gabriela42 spune:
da luisa mirosul il simt si eu cind intru intr-o camera unde nu sa fumat niciodata!nu fumez in casa niciodata si fumatorii care vin in vizita cu tot respectul ii invit pe balcon.baietelul meu si sotul nu au de ce sa suporte fumul meu in casa asa ca eu iarna vara afara la izolator!incerc de vineri marea despartire,plec la curte cu multi copii am aranjat un berbecut pastrama si fac gratar continuu si maninc pina uit de fumuri si cind imi amintesc mai pun un gratar.incerc !si da in privinta banilor...eu sunt foarte chibzuita,muncesc mult pt un banut si ar fi mai bine sa fac mai multe bucurii celor dragi decit sa ma otravesc cu fum.shubulina ce faci?
xenopolina spune:
citat din mesajul lui shubulina Buna fetelor.Sunt si eu nefumatoare de 2 zile.Poate e prea devreme sa ma declar scapata de acest viciu,dar ma simt asa bine cand spun nefumatoare Nu prea simt nevoia,foarte foarte rar,cand mai stau prin bucatarie.Cel mai teama mi-e de momentul cand voi iesi in grup...sper sa nu cedez. 11+ Ana |
Care mai e statusul? Ca din pacate nu reusesc sa le las, desi acum mai mult ca oricand ar trebui. Le-am rarit mult, dar inca nu reusesc sa pun punct. Pavlovian, asa, cand deschid ochii si fac cafeaua deja am si pus mana pe tigara
eumada spune:
salut....aici e pentru mine....
sunt fosta fumatoare pana in 2007 din 1995 deci din clasa 12-...ca urmare a unei vieti agitate...job,esecuri in dragoste apoi tot felul de ale tiineretii valuri am ajuns la 3 pachete pe zi.
in 2007 mi s-a diagnostcat o tumoare benigna pe coarda vocala dreapta si a afectat si stanga...mi-as fi pierdut vocea definitiv.am fost l a Bucuresti m-am operat..500 euro m-a costat cu laser....fara cicatrici fara nimic...doctoritza mi-a zis ca nu e nevoie sa le las sa fumez mai putin....am folosit un an plasturi cu nicotina apoi inca6 luni gumade 4 mg.imi asigura doza de nicotina si va spun ca ma trezeam noaptea si fumam,dci eram depndenta rau.poi am ramas gravida....si acum nu mai fumez.....se fac trei ani...am avut probleme cu greutatea..am luat 14 kile,le-am dat jos am ramas numai cu 4 in plus,am luat 40 de la sarcna acum mai am 10...si tot asa...dar se poate.luati guma cu nicotina e buna ..te ajuta.
si da te ingrasi,esti nervos....la mine era viata in joc asa ca....dar incercati cu astea.
A si nu am evitat nici iesitul in grup de fumatori,nu am interzis fumatul in casa,nu mi-am conditionat prietenii ....nu
A SI INCA CEVA...Se numesc fumatori nu cei care fumeaza o tigara din and in cand sau cei ca luisa care renunta cate trei zile....nu..fumatori sunt cei care tremura si au dureri daca nufumeaza...este un test anume care da gradulde dependenta.Asa aia care strica o tigara doua....nu se pune.
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
gabriela42 spune:
incca nu am reusitplec la mare cu puii dupa mine.mmmmmmmpoate puterea lor ma va ajutadomnul fie cu mine
alba_ca_zapada spune:
Fetelor, eu in septembrie fac 3 ani de cand nu mai fumez... si am exersat vreo 15.
Eu nu m-am lasat de pe o zi pe alta ci m-am lasat in timp, adica la inceput am trecut de la tigari strong la tigari cu din ce in ce mai putina nicotina si apoi s-au inmultit interdictiile de zona. Nu am mai fumat in masina ca mi-am luat masina noua, nu am mai fumat la birou ca m-am mutat cu biroul, in casa nu am mai fumat nici in bucatarie si asa n-am mai fumat decat in parc.
Si azi, dupa aproape 3 ani de fumat mai pastrez ultimul pachet de tigari din care am fumat. L-am pastrat sa vad daca ma mai apuca vreodata si nu am mai fost tentata si nici nu ma deranjeaza fumul de tigara.
Cred ca are rezultate aceasta metoda, datorita faptului ca renunti la tigari putin cate putin si organismul nu sufera de azi pe maine de lipsa nicotinei.
Succes celor care isi propun sa reuseasca sa renunte la fumat!
alba_ca_zapada spune:
Si azi, dupa aproape 3 ani de fumat mai pastrez ultimul pachet de tigari din care am fumat. L-am pastrat sa vad daca ma mai apuca vreodata si nu am mai fost tentata si nici nu ma deranjeaza fumul de tigara. |
Voiam sa zic:
Si azi, dupa aproape 3 ani de renuntat la fumat mai pastrez ultimul pachet de tigari din care am fumat. L-am pastrat sa vad daca ma mai apuca vreodata si nu am mai fost tentata si nici nu ma deranjeaza fumul de tigara.