Ne lasam de fumat! - 2 -
Raspunsuri - Pagina 4
gabriela42 spune:
almo am primit carticica multumescmultumesc pt intentie roxica.am programare pe 29 la stop fumat !atac povestea din toate directiile .sper sa reusesc
gabriela42 spune:
inca nuaprind de citeva ori pe zi deci inca nu.multumesc de intrebarenu ca scuza dar am trecut o saptamina deosebit de ciudata ca imi venea sa aprind cite 5 odata!am rezolvat deci nu renunt la dorinta.de 23 de ani cam fac prostia si imi va fi greu dar voi reusi.am nevoie de ajutor si voi reusi
roxica spune:
eu iti tin pumnii, te inteleg perfect, este foarte greu , dar primul pas cred eu ca l-ai facut...adica te-ai gindit ca vrei sa te lasi; asta este inceputul! succes!
gabriela42 spune:
iti multumesc si te de 100 de ori roxica vreau sa fim prietene!ma ajuta orice incurajare!mi-am propus pe negindite si fara o fortare de sanatate dar sigur voi reusi ,o fac pentru copilasul meu care are doar 5a6l iar eu 42.tot ce am dorit sa indeplinit dar cu foarte multa lupta,e aici de mine depinde si sper sa implinesc 43 fara dependenta.de la 1 iulie incep campania si voi reusi!si daca domnul ma ajuta vom lua si o surioara pentru puiul nostru superb!inca o data multumesc
Andra.C spune:
Buna,
Acum pot spune in sfarsit ca am reusit. Dupa 11 ani - din data de 26.02.2010 sunt iar nefumatoare. Si chiar ciudat, dar nu mi-a fost greu.
Trebuie sa iti doresti cu adevarat si cu siguranta reusesti.
Ca sa nu mai spun ca la 2 saptamani dupa ce m-am lasat eu, s-a lasat de fumat si sotul meu (dupa 18 ani).
Ideea pentru care scriu aici este sa va intaresc faptul ca nu este imposibil, ba chiar nici macar dificil.
Multa bafta
gabriela42 spune:
da andra sunt de acord si sper sa reusesc si eu multumim pt sustinere.eu sunt hotarita si cred ca 1 iul este inceputul sfirsitului fumurilor.
gabriela42 spune:
azi am fost la programare stop fumat.uf pt mine totul clar cu toate explicatiile .variantele le studiasem .sunt cam naturista si voi incerca metoda fara ajutor chimic.sunt foarte puternica si voi incerca!daca nu...incerc cu champix!ma cam chinui rau cu dependenta asta scirboasam-au dezamagit a 1000 oara bugetarii care sa isi iau bucatica de salariu lipsa si cer taxa pe un lucru initial gratuit.plecara pensionarii imediat dupa ce au auzit de taxa(3 mil vechi)si au ramas in sala niste tineri pusi pe sotii sub pretextul ca se ingrasa daca renunta...eu cred ca ne ingrasam pt ca mincam mai mult decit necesar.mi-am vazut de drum si de la 1 iul incerc fara ajutor chimic.mai exista varianta prin hipnoza care... ma sperie si ...poate renunt la tot atunci?!!!!!?eu va cer ajutor sincer si cine ma poate sustine imi va fi de un real ajutor.domnul fie cu noi
luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura_dimitris asa a inceput: cred cu convingere (fara sa ma fi prostit la cap) ca oricine se poate lasa de fumat FOARTE USOR. cred cu convingere ca am fost prost ca am fumat 24 de ani. cred cu convingere ca fara sa imi spuna nimic nou, cartea asta m-a facut sa inteleg foarte bine ca nu am nici un motiv sa fumez si ca nevoia de tigare e doar inmintea mea si ca in realitate nu am nevoie. e doar o iluzie. ca sa fiu sincer pana la capat, de vreo doua trei ori am avut asa senzatia "asta e un moment bun de-o tigare" dar mi-am zambit imediat "hai nu zau :) ???" . atat. [...] a, mai ceva : in fiecare dimineata beau cafea la 9:30 in acelasi loc fara sa vreau si tigare. stau cu fumatori care fumeaza si nu vreau sa fumez si eu. am fost si la chef si am baut si tot n-am simtit nevoia de tigare. >>[/i] |
Da , este o chestiune de vointa!Se implinesc aproape 2 luni de cand nu mai fumez...cum s-a intamplat?! Am fost la munte ,pentru ca era o vreme foarte frumoasa, am urcat,( nu fumasem inainte de asta de vreo 3 zile, de obicei inainte cand stiam ca voi merge la munte,faceam o pauza,stiam ca voi face un efort fizic), mi-a fost cam greu sa urc, groaznic...la coborare a fost mai usor dar incepuse pe drum sa-mi fie rau...noaptea si mai rau...am mancat vreo 2 lamai,am baut cred 2 litri de apa...toata noaptea.Dimineata am ramas in pat cateva ore, mi-am continuat sederea la munte mancand doar fructe! Tigara?! Numai cand simteam mirosul imi venea sa vars! Acum, nu-mi pot imagina cum de m-am apucat de acest viciu...Nu am inlocuit cu nimic,plasturi,guma sau altele, nu mam ingrasat ,ba cred c-am mai slabit, nu m-am cantarit , se vede dupa haine...deci cred ca o solutie ar fi sportul(in general)...succes!