Ne lasam de fumat! - 2 -

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Gabriela, nu te stresa, vei simti cand va veni momentul in care te vei simti suficient de puternica sa renunti. Incearca mereu si nu te necaji prea tare daca nu reusesti din prima. Daca iti doresti f mult sa renunti, pana la urma ai sa reusesti!
Imi cer scuze ca nu am fost destul de clara in ce am scris dar eu nu mai fumez de aproape 2 ani, cand am ramas gravida. Inca alaptez asa ca nu se pune problema sa ma reapuc. Si sper sa n-o mai fac vreodata pt ca vreau sa fiu un exemplu bun pt fetita mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

maya25 nu ma stresez doar ca nu imi place dependenta de uritenie si doresc fff mult dar se pare ca nu suficient daca nu reusesc inca.of eu vreau sa ma las pt puiul meu sunt cam expirata ca mama de pui mic si vreau sa-i fiu alaturi cit mai mult daca domnul va dori.toate invingatoarele si sigur voi fi si eu ca voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

de ce nu incerci cu champix? eu in cele din urma am luat desi am fost toal impotrivade la inceput dar nu am avut incotro..acum sa vedem; bafta multa si felicitari celor care au reusit

Mergi la inceput

multumesc roxicaam sunat la 0800878673 sa merg sa vorbesc cu un medic despre reactiile adverse ale lui champix.tu cum te simti ?are citeva avertizari si nu stiu daca sunt chiar reale(gind de suicid?cum asta eu nu concep asa ceva)oare ataca sistemul nervos?iti tin pumnii strinsi sa reusesti!eu nu am un motiv impus dar vreau sa imi fac un bine mie si familiei mele!cu banii cheltuiti pe fumuri le pot face baietilor multe surprize placutema nelinisteste povestea cu kg imi pot permite intre 5-10 dar nu mai mult.felicitari inteleptelor care au reusit

Mergi la inceput

deocamdata nu am astfel de ganduri..fereasca Dumnezeu; iau de doua ori pe zi dimineata is seara..adica la 8 ore..la cea de la ora 17.30 am putina greata care trece in maxim o jumatate de ora..atat..este singurul simptom..in rest, nici de bine, nici de rau...la mine maiine este ziua cea mare;

Mergi la inceput

roxica am citit prospectul si de acolo intrebam, deci in prima faza reactii adverse minore.am sunat la nr 080...si urmeaza sa ma programeze,Almo imi trimite cartea curind multumesc si sper sa ma urnesc si eu odata!am redus multe,nu am probleme dar maninc tot ce nimeresc si am pus deja 2kg fapt care nu imi convine deloc!eu sunt pina in 50 kg si orice kg il simt la imbracaminte,ieri la serbarea copilasilor ma simteam ca un cozonac si am mincat si fursecuri piscoturi placintele!dupa petrecere o mega pitzza!unii spun ca suma viciilor este perfect constanta!a dat cineva din tigari in mincat tot ce-i comestibil?eu am arderile f rapide si maninc mult de obicei dar acum am cam abuzat si ...ma bag la fructe apa si covrigi!roxica sa inteleg ca tu nu ai mai aprins de cind iei pastilele?reusita si numai ginduri bune

Mergi la inceput

nu, am fumat nomral....prima saptamina poti sa fumezi, este recomandat ca in cea de-a doua saptamana..pana maxim in a 15-a zi de la inceputul tratamentului sa te lasi; majoritatea s-au lasat dupa a 8-a zi de tratament

Mergi la inceput

multumesc pt raspunsuri roxicaam papat peste 1kg de capsuni si ma simt ca un container plin de crapa.nu m-au sunat cei cu 080... si sper ca almo sa imi trimita carticica.ei lasa ca ne lasam si noi

Mergi la inceput

gabriela daca vrei ti-o trimit eu ca o mai am;numai sa-mi dai adresa ta de mail

Mergi la inceput

roxica tu ce faci cum te simti hai da un final la rautaciune si nu mai aprinde.eu sunt putin dezorientata cu kg am aceeasi greutate de 30 de ani.am fost un copil obez pina in clasa a 5a.aveam 45kg si f pitica.pina in clasa a9a am crescut la 1.70 am ramas la aceeasi greutate si asa sunt si acum la 43.bat la 50 cind fac ca acum maninc si fac orice sa uit de o problema cum este asta.ma simt grea pt ca nu sunt obisnuita sa imi fie greu sa cobor din masina de burtasub cuvint de onoare nu vreau sa zic nimic despre nimeni dar eu ma simt bum bum cind fug din cauza a ceea am pus pe fund side burta.multumesc din tot sufletul pt mesaje.imi doresc atit de mult vreau sa fiu normala!zice un proverb ai grija ce iti doresti ca se poate sa se indeplineasca!eu sunt cu problema mea iar baietii sa bat se lupta iar sotul meu zice bai ce cade din pat ca nu inteleg(ce sa zic jur cad piese sau chiar jucarii puse de micutmmmmmmmmmmmmm totul va fi bine

Mergi la inceput