FIV in Ungaria 114
Raspunsuri - Pagina 18
simonia spune:
paunas, continua tratamentul dozeaza progesteronul(suplimenteaza-l oricum), pentru e posibil sa fie mic si-l poti imbunatati. fa si beta.
suntem alaturi de tine
adipapazi spune:
neata,
paunas, nu intrerupe utrogestanul. asteapta cuminte. nu te baza pe testul de urina. bafta!
Adi +27 cu si
paunas spune:
multumesc fetelor !
asa a zis si PK sa continui si sa maresc doza de utrogestan.
oricum eu sunt f pesimista !!!
samira sa stii ca nu numai PK si-a adus aminte de tine si Robert -vila koral ne-a povestit de voi.
samira33 spune:
paunas,sunt convinsa ca si-a amintit de noi...vorba doftorashului ...nu toata lumea pateste ce am patit noi.
in Noiembrie si noi tot la Korall vom sta.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
aristica spune:
paunas sper sa nu fie ciclu. Succes la beta!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
samira33 spune:
ari,cum iti mai e???
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
petrutaf spune:
bine v-am regasit!
Poate unele dintre voi va amintiti de mine inainte eram sub numele "saboupetruta" am facut 2 fiv-uri in ungaria cu dr bernard artur , unul nereusit iar al doilea reusit in martie 2010 dar sarcina s-a oprit din evolutie
Intre timp am mai facut ceva cercetari si rezultatul este MUTATIA FACTORULUI XIII HETEROZIGOT + GENA PAI HETEROZIGOT ...asa ca am adaugat la schema de tratament si clexane
Ne pregatim de FIV 3, pe 17 septembrie este prima zi de stimulare asa ca miro bv ne tinem de manuta...
mami vreau ma poti trece pe prima pagina, multa bafta si tie ... cred ca ne-am intersectat la clinica si in martie
multa bafta la toate fetele care sunt in focuri si sarcina usoara gravidutelor
samira33 spune:
petruta,cum sa nu te stim...cu cine faci???tot cu Bernard Artur???
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
elenus26 spune:
Neata fetele!
Paunas te-ai mai linistit? Doamne ajuta sa fie bine si beta pozitiv!
Mami azi ai prima eco? Asteptam vesti!
ti-am trimis pm
Va pup si va doresc o saptamana minunata!
petrutaf spune:
samira ...da am ramas tot la dr Beranrd Artur, la fel ca si tine am facut analizele de trombofilie fara sa mai astept o alta nenorocire, defapt ginecoloaga mea din RO a spus sa le facem in ideea ca sotul are o sora geamana ("ramonella" si ea bantuie pe la trombofilie ) posesoare a mutatiei mthfr677+gena pai si s-ar putea ca si el sa aiba aceste mutatii si aceasata sa fi fost cauza pierderii sarcinii... si uite asa am descoperit ca amandoi suntem mutanti
da si mie mi se pare revoltator ca at cand incepi un tratament pt fiv atat de costisitor ei nu elimina din start toate cauzele care ar putea duce la un esec ... macar sa te informeze si sa fie alegerea ta daca faci si aceste analize sau nu... sunt oameni si ei nu pot fi perfecti asa cum am vrea noi