FIV in Ungaria 114
Raspunsuri - Pagina 17
miro_bv spune:
mami, scuze, nu m-am uitat ca sunt actualizata...
Da, bagi ceva hormoni, sa fie cu noroc !
mami_vreau spune:
multzam adi! sa stii ca azi ma intzep cu acele de la tine!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
adipapazi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau multzam adi! sa stii ca azi ma intzep cu acele de la tine! Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
e clara treaba, daca acele sunt de la mine!
Adi +27 cu si
miki_74 spune:
tamaryllis multumesc pt raspuns, o sa-mi fac aceste analize, trebuie vazut cum ies, sa te ajute dumnezeu sa duci sarcina cu bine si sa vina bebebelina sanatoasa
aristica spune:
paunas intreaba la trombofilie de clexane (cred ca se face seara). De ce faci clexane? Ce-ti fac embrionii? Cand ai beta?
mami succes la intepat si distractie maxima la nunta!
de 2 zile, pe langa durerile oribile de dupa punctie, m-a lovit o viroza. Azi-noapte am avut 38 de grade si ieri, la 12 am luat acasa 4 embrioni (1 de grad 1 si 3 de grad 2 - cu atat am ramas din toata recolta). Intrebarea mea este: cu embrionii in uter, la temperatura de 38 de grade, credeti ca a mai supravietuit vreunul?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
samira33 spune:
buna dimi
sunt racita cobza,azi noapte am fost in club...am dansat pana la 4 dimineata si acu-s racita moarta si anchilozata din toate alea ca deh...am scos baba de la naftalina si scartaie din toate cele
aristico,felicitari pentru embrionasi,sa fie lipiciosi si sa stea cu tine 9 luni.
bea si tu ceai cu miere silamaie multa...nush ce sfaturi sa-ti dau...ca daca as sti...le-as pune si eu in aplicare.
va pup fetelor.
p.s.anu' viitor o sa fim iar nasi...cumnata e gravida.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
BoboMom spune:
Mirela, super filmuletele! Sa fie sanatosi si sa-i aduci cu bine pe lume!
Miro, bafta!
Mami, Doamne ajuta! Sa fie cu noroc!
Aristica, felicitari pt cei 4 embrionasi transferati. Nu stiu ce sa-ti spun cu febra asta, dar sper ca deja ai vorbit cu doctorul. Sanatate multa si Doamne ajuta sa ne dai vesti bune!
Paunas, Samira, Adi, Motzishor, Sperantza, Fancy_mona, Simonia si restul gastii de la noi doi (Bobo s-ar putea sa va muste, ca are cu ce acum si ii tot pune la proba ba pe sfarcurile mele, ba pe degetele mele si ale lui Daddy )
paunas spune:
buna fetelor
sunt inainte cu 2zile de test si am niste picaturi maronii de 1zi,azi dimi cand am facut pipi mi-a curs si putin sange rosu, mai are rost sa continui tratamentul????????????
Ma dor ovarele ca la ciclu,sanii sunt moi.
Pk nu mi-a raspuns inca
Si nu stiu ce sa fac
samira33 spune:
paunas,continua tratamentul pana iti raspunde PK sau pana faci Beta.
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS