FIV in Ungaria 114
Raspunsuri - Pagina 19
aristica spune:
sami sunt bine: imi "ascult" burta, ca azi e ziua 5 de viata a puilor si le spun pe unde sa se prinda - cat mai sus si cat ma bine
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
felix76 spune:
Fetele, am o fiola de pregnyl care expira in 10.2010, daca aveti nevoie de el, il donez cu draga inima, sa nu se iroseasca in frigider si voi sa aveti nevoie... Dati-mi PM si vedem cum ajunge la voi in conditii optime (cu gheata)
Aristicule, sa dea DD sa se prinda puii, atatia cat doresti tu.
Felix 17+
fancy_mona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paunas testul meu este negativ. bafta fetelor care sunt in focuri . |
Tania31 spune:
Buna fetelor!
Paunas imi pare rau! Dumnezeu sa fie alaturi de voi!
Eu scriu pentru prima data insa v-am citit de cateva saptamani incoace. Ne pregatim pentru primul ( si sper ca ultimul ) fiv cu PK. Pe 9 octombrie sunt la prima vizita (z6). La noi problemele sunt la sot ca-i oligoasteno..si eu am anticorpi antispermatici prezenti. Avem 4 inseminari nereusite si asa ne-am decis la fiv. Astept sa-mi vina menstruatia sa incep AC. Stimularea o s-o fac cu Menopur 75 -2 buc. Aveti idee ce seringa si ce tip de ac sa caut? Mi-e neclar ce trebuie sa cumpar...PK mi-a spus sa folosesc 1 sticluta de lichid la 2 de pudra. Banuiesc ca dizolv lichidul intr-o pudra, iau tot de acolo si trec in a doua sticla de pudra; dizolv si acolo, trag tot si bag in burtoaca.
Ah..si as vrea sa fac si analizele de trombofilie preventiv. Imi puteti spune care sunt? Sa le iau pe pagina de la trombofilie?
Multumesc mult si mult succes celor ce sunt in focuri!
miro_bv spune:
paunas, imi pare tare rau
petruta, m-as bucura sa ne intalnim la Budapesta, eu am eco in 22 sept
paunas spune:
as vrea sa stiu care dintre voi a avut AMH mai mic de 0.81(facut la synevo) si a avut rezutat pozitiv cu sarcina dusa pana la capat ???
pe mine PK ma bagat in ceata...........spunandu-mi ca la asa rezerva mica cam asta este rezultatul si ar fi bine sa ma gandesc la donatoare de out.
idee care sincer nu imi vine sa o iau in calcul,sincer !
BoboMom spune:
Paunas, imi pare rau. Sa-ti dea Domnul putere si reusita pe viitor!
Petruta, multa bafta!
Aristica Tinem pumnii si pumnisorii stransi in continuare
fancy_mona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tania31 Aveti idee ce seringa si ce tip de ac sa caut? Mi-e neclar ce trebuie sa cumpar...PK mi-a spus sa folosesc 1 sticluta de lichid la 2 de pudra. Banuiesc ca dizolv lichidul intr-o pudra, iau tot de acolo si trec in a doua sticla de pudra; dizolv si acolo, trag tot si bag in burtoaca. |
Tania , sedere scurta printre noi .
Ai banuit bine ... tragi lichidul in seringa , dizolvi in pudra 1 , tragi inapoi in seringa , dizolvi in pudra 2 , iar tragi in seringa , schimbi acul si faci injectia .
Ai nevoie de seringa de 2ml , un ac normal pentru manevre si un ac scurt pt. injectii subcutanata ... in burtica .
Doamne ajuta sa fie FIV-ul cu rezultatul asteptat.