Dovlecei in sarbatoare *188*LMA Raisa si Theodora!
Raspunsuri - Pagina 9
liliac1 spune:
La Multi Ani AMA!!!!
La Multi Ani MARIA!!!!
La Multi Ani Filip!!!!
La Multi Ani Erika!!!!
Sa fiti sanatosi pui dragi!!!
Eu recunosc ca stau prost la capitolul timp de scris . Stau si citesc 1-2 postari, plec, mai fac cateceva...iar vin iar citesc...iar plec...si tot asa. Mi-e greu sa scot ceva coerent asa ca mai bine nu o fac
Dar Hepi ce poveste cu final fericit ati trait voi acolo. Hai te ca Maia este perfecta. Or sa iasa si dintii.
Bia Spor pe ultima suta de metri si tinem pumnii sa iasa totul perfect!!! Ai sa vezi ca o sa fie bine pana la urma.
As fi vrut eu sa te intreb mai multe...dar prefer sa-ti spun ca e cazul sa te focusezi doar pe ceea ce ai de facut ca restul or sa vina de la sine. Si dupa ce "scapi" sa ne zici ce mai fac preferatii mei
Danuta
Mada cum mai stai cu Bac-ul?? Sa stii ca de cate ori auzeam la TV ceva legat de asta...strangeam pumnii pentru tine. Normal ca-mi esti in ganduri !!
Lali si crissbebe pupam marinerii ca tare-s simpatici!! Cu sau fara ciucurel in vant
aricelule minunate poze Sa ne dai retetele de aperitive aici ca murim daca nu stim ce ersa pe fiecare platou in parte.
Eu am zis ca motul o sa-l execut rapid, la un restaurant, in cadru restrans. Nu de alta dar in oct va fi urat afara deci pica varianta aer liber, iar calitatile mele culinaresti sunt la statut de varza. Calita!!
Fug sa mai fac ceva la bagaje...ca daca tot s-a stricat vremea de tot sa plecam si noi la mare .
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Danuta1979 spune:
La multi ani!!!!!!!!!!!!!!
Amalia
Maria
Erika
Filip
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
mamideandrei spune:
Dana, Diamar merci de aprecieri!
Vik tare ma bucur ca v-a placut budinca, normal ca iese superbuna nu numai pentru bebei
Hepi bine ca e Maia sanatoasa, Doamne o iei razna cu medicii de 2 lei care au ramas si cred ca va fi din ce in ce mai rau, atata timp cat ministru sanatatii le spune, daca nu va convine puteti pleca afara; ne vor ingriji doar practicanti; fereasca Sfantu' sa avem nevoie de asistenta medicala
x_ggggg, pe unde umbli, mami? Rareselul cum mai e? prinde si el ceva ore de somn? macar de la vreme
Croco tinem pumnii sa iasa repede dintzocii, stiti ca si eu ma plangeam ca prindem anul fara dinti, acum uite ca intr-o luna si jumatate avem 5 dinti; deci ... nervii tari ... sau poate la voi nu va fi nevoie
nu stiu daca am ratat ceva, doar am prins un pic de timp, ca am terminat mancarea devreme ... apropo de mancare, Andrei a mancat azi o jumatate de omleta dintr-un ou (cu tot cu albus) si cascaval ras pe deasupra; trezindu-se la 6 jum pen tru laptic, am spus ca nu-i vor fi suficiente fructele de la ora 10, apoi pranzul la 1, asa ca ii voi da de acum micul dejun...zic ca au nevoie de mai multa energie din hrana, incep sa faca mult mai multa miscare, iar noi sa ne adaptam dupa programul lor; nu stiu daca fac chiar bine; astept pareri/idei/sfaturi!
ANDREI
liliac1 spune:
Mai, ce-am pierdut legat de vik si cuptorul?? Eu stiam ca plamadeste Isabela un dintoc! Coace si mama ei ceva si io nu stiu???
Aidutz mamis, tu povestesti acolo de Radu, asa-i??? Nici vorba sa-l punem la masa cu noi ca bolul lui este neatragator iar mancarurile noastre sunt delicioase. Si nu oricum ci cu plescaituri, cu bale scurse, cu ochii pironiti si mai si zumzaie pe langa noi. E belea!!!
Nu mai zic ca intr-o zi n-am fost atenta si a dat de castronelul cu cereale al Andrei. Ala cu cioco. Avea amandoi pumnii plini si gura de nu isi putea misca limba. Statea asa cu ele si astepta sa se topeasca. Nu va zic ce poponuri de podea a dat cand i le-am confiscat
Suede ai fost miresica superba!!! Sa avetti vreme buna in Rhodos si sa va distrati maxim!!
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
mary_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Nu mai zic ca intr-o zi n-am fost atenta si a dat de castronelul cu cereale al Andrei. Ala cu cioco. Avea amandoi pumnii plini si gura de nu isi putea misca limba. Statea asa cu ele si astepta sa se topeasca. Nu va zic ce poponuri de podea a dat cand i le-am confiscat Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
am patit-o si noi intr-o zi,exact la fel numai ca dupa ce-a dat atacul,Praslea a venit intr-o veselie la mine (nu-ti mai spun ce urme mi-a lasat pe parchet ) si a inceput sa-mi rada-n nas
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
raluk16 spune:
am un internet de-mi creste tensiunea... nici nu mai am nevoie de cafele... tot un repair si un refresh...
La multi ani Ama!
La multi ani Maria!
Sa fiti sanatoase si fericite! O zi minunata!
Pup si mamicile.
Abia azi mi-am amintit ca ieri s-a implinit un an de cand dovlecelul Mihail nu mai e printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca si multa putere familiei.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
santorini spune:
LA MULTI ANI AMA!
LA MULTI ANI MARIA!
LA MULTI ANI ERIKA!
SA CRESTETI MARI, SANATOASE, FRUMOASE SI DESTEPTE!
Noi tocmai ce am venit de la gimnastica si spre bucuria mea Andrei a fost ff cooperant, nu a mai plans si a facut toate exercitiile! Iar ieri s-a tarat pt prima data dupa o jucarie. Sper ca suntem pe drumul cel bun.
Am vazut aseara doi gemeni tare dragalasi. Techilla sa-ti traiasca baietii, sunt super haiosi. Iar poza aia in care Stefan (sper ca nu i-am incurcat) roade furtunul e totala. Mi-a placut si petrecerea in aer liber. Cu atatea jucarii in curte cred ca sunt cei mai fericiti copii si e frumos ca pot sa stea atat in aer liber!
Lali si Crissbebe foarte frumoase pozele, si ce bine se intelegeau baietii vostrii!
Vik, Mada
Lilac te asteptam la mare si sa stii ca azi vremea s-a imbunatatit si sunt 29 de grade!
Bia spor la corectat! O sa iti dau si eu o sugestie: eu am sustinut teza la Craiova asa ca m-am interesat de un restaurant ok in apropiere de universitate, am rezervat o masa si i-am invitat acolo, dupa sustinere, pe membrii comisiei. A iesit super ok.
Hepi bine ca Maia e sanatoasa. Si noi ne-am facut o gramada de idei cu dintii astia care nu mai ies. mai ales ca la noi e si problema cu intarzierea motorie si ambele ar fi fost semn de rahitism. Analizele pe care le-am facut au iesit ok (dar nu am facut TSH).
Croco si la noi par sa se vada in gingia de jos doi dintisori! Dar cred ca mai e ceva pana sa iasa pt ca gingia nu e umflata! Oare cat sa mai dureze?
Nu am putut sa o vad si eu pe Laura mireasa pt ca nu mi-a trimis nimeni parola ieri, asa ca repet rugamintea:
Fetele VREAU SI EU PAROLA DE LA MAIL!!!!! PLS, pe cuvant de onoare ca sunt o mamica reala!
santorini spune:
Aida mami mancaciosul! Lasa ca e mi bine asa decat sa te rogi de el sa pape! Nu veniti la mare?
Dana bravo pt Ana!
Cred ca sigur am uitat ceva dar parca sunt din ce in ce mai rau cu memoria!
santorini spune:
Alex noi o sa facem doar Infarixul acum, ROR e programat peste o luna. Dar cred ca o sa-l fac fiind in schema obligatorie. Oricum mai am timp sa ma gandesc! Cum mai e Zeinuca, iau trecut mucisorii?
Eu ma bag la vizionat poze! pt parola!
alex25 spune:
Santo sar'mana de intrebare. Zeina sa zic ca e mai bine, parca mucii au inceput sa se mai rareasca, insa tot mai are ceva productie. Am tinut-o in casa si ieri si astazi, i-am dat si putin eferalgan si parca incepe sa treaca, Doamne ajuta. Azi noapte a dormit fara trezire pana la 6.30, ceea ce nu s-a mai intamplat de mai bine de o luna jumate', asa ca sunte super mega happy.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!