Dovlecei in sarbatoare *188*LMA Raisa si Theodora!
Raspunsuri - Pagina 8
aricelul spune:
Buna,
nu am reusit sa citesc nimic, dar am intrat sa le urez sarbatoritilor de ieri la multi ani, multa sanatate si numai bine !!!
La multi ani Filip !!!
La multi ani Alexandrilor si Alexandrelor !
Si pentru azi:
LA MULTI ANI AMALIA, MARIA SI ERIKA !!! sa cresteti mari si sanatosi puilor, sa aveti in viata multe impliniri.
_
Maria (28.08.2009)
Dana15 spune:
Hepi draga mea...mi-a stat si mie inima-n loc citind postul tau..Slava Domnului ca a fost o eroare! uite ce repde poti trece de la agonie la extaz...dintr-o simpla neatentie;
nu stiu mare lucru despre TSH-ul la bebelusi..decat ca are valori ce difera chiar si in primul an de viata (la nastere o valoare, peste cateva saptamani alta ...etc..etc)..acum ca ai zis tu am cautat intr-o carticica de-a mea de analize de laborator si am gasit acolo valorile..
sunt convinsa ca totul este in ordine cu micuta voastra! de fapt, sper din tot sufletul...si o sa va linistiti deplin dupa ce o va vedea si pediatrul specializat in endocrinologie.
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
diamar78 spune:
Vai hepi prin ce stari ai trecut si tu. Sanatate Maiei, asa dormea si al meu la mine in brate cand avea nasul infundat.
Cred ca de acum incep iar racelile cu vremea asta urata.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
crocodana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 La multi ani Amilici!!! La multi ani Maria!!! La multi ani Erika!!! Sa fiti sanatoase fetite dragi si sa aveti parte numai de bine! mamelor va imbratisezs! felicitari din suflet! acum un an ma sms-uiam cu Croco...era luni dupa masa si eu mergeam la agentia loto cu biletul norocos de la extragerea de duminica...400 ron! never ever nu am castigat vreodata ceva ..decat atunci; si tin minte ca mamica draga era optimista si imi spunea ca moasa era f draguta...mai, parca ieri a fost mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
E vezi mami drag ca a fost cu noroc! Cred ca te-am zapacit cu sms-urile atunci dar asa de bine ma simteam ca impart cu voi bucuria! Eu stiam cum e sa stai acasa si sa astepti vesti vezi Iulika, iar tu ai fost atat de draguta si de finutza!Iti multumesc din suflet!Sper sa temrin si eu zilele astea povestea nasterii si sa o impart cu voi..it is never too late!
btw la loto si noi am castigat 4oo ron tot asa putin timp de la nastere Amei, i-am pus in contul ei, ca e a fost norocoasa!
hepi, off...si sotzul meu a cautat la fel ca si tine informatii legate de intarzierea asta ...si a gasit la fel....dar sincer de tot eu nu i-am dat nici o secunda apa la moara, ba dimpotriva i-am zis ca daca mai pomeneste un cuvant il si bat..de ce? pentru ca asa am procedat inainte, ne-am alarmat cu niste analize la ficat, si de fapt erau normale pentru varsta ei insa kitul de la cmu dadea intervalul pentru adulti si le-am repetat, am chinuit-o, apoi au zis trombicitopenie, apoi iar le-am repetat....uite ama are azi anul si chiar se vad dintocii...cred ca tre sa se inalte acu nu???, ca-i vad asa in sectiune in gingie....
sunt in urma cu pozele dar revin!!
, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Dana15 spune:
si daca tot ma sfatosesc
Diamar ziceai de corpi cetonici in urina la David...mami, in diabet cand apar corpi cetonici in urina ii deja grav, adica omul ala nu se simte deloc bine...deci nu are cum sa aiba DZ, cu cc in urina si sa alerge voios prin curte..daca era glucoza, atunci era motiv de ingrijorare;
alte cauze de cc in urina:
-transpiratie excesiva
-regim alimentar mai sarac in dulciuri si mai bogat in grasimi
-postul prelungit (banuiesc ca nu-i cazul la el)
Bea apa multa? Face pipi des? a scazut in greutate desi mananca bine?
aveti pe cineva in familie cu DZ de tip 1 (aparut la varsta tanara, in adolescenta)?
Dana15 spune:
Bia te pup mami! spor mult in tot ceea ce faci!
mi-au placut mult dedicatiile Luciei pentru sarbatoritii de zilele trecute
Ellenuta tin minte ca eu am spus ca nu sunt buna la ghicit, dar ca sunt tare curioasa ce face Anna..imediat a aparut postul tau in care spuneai ca se ridica-n picioruse..n-am mai apucat sa o felicit ca venea Ana ca trenu din camera cealalalta..am trantit capacul la laptop si gata distractie pe net! apoi, am uitat...:(
mi-ar parea tare rau sa crezi ca ti-am dat ignosre cu buna stiinta
Laura felicitari pentru o petrecere atat de reusita! ai fost tare draguta! puiul si mai si! sa va relaxati in Rhodos!
Vik mai mami sunteti si voi niste eroi...inca unul?!
Dana15 spune:
si imediat trebuie sa trec la bucatareala, dar nu inainte sa o pup apasat pe Lull si sa-i multumesc..m-a impresionat tare de tot!
Anomis, Liliacul drag, Nela...pupici, multi pupici
Irina felicitari puiului pentru datul jos din pat..si Ana a reusit treaba aceasta de curand;
aseara ne-a impresionat la maxim...am imtrebat-o unde-i fluturasul de pe cearceaf si ni l-a aratat..de multe ori! la fel si floricica..asta dupa ce nu mai vazuse lenjeria aceea de vreo 2 saptamani si inainte nu stia sa le arate..doar ii povestea tati despre ele...acum grig are pretentii exagerate..cica-n maxim 4 zile o invata sa arate care dinte flori este cala
va imbratisez pe toate cu drag!
aidaciolac spune:
brrrr hepilica ce zile "vesele" ati avut si asta din cauza unui laborator idiot care nu stie sa selecteze corect parametrii de referinta . Eu de la o vreme am devenit destul de agresiva vis-a-vis de medicii astia care fac greseli de doi bani ... Nah bine ca totul e ok. Eu nu am vazut nici un copil sa ramana fara dinti ... asa ca ... pace
... citesc si citesc si nu am timp sa raspund ... eu am un fomist de baietel , sa nu te vada ca bagi ceva in gura si ca mesteci ca trebuie sa primeasca si el si nu ii este suficient sa guste sau sa ia cateva guri , pana nu se satura nu o scoti cu el la capat pai cu cine sa semene si el. Am zis ca e 'foca' dar se pare ca e 'labrador' in toata regula
... fug ca e iures
Dana15 spune:
aaa..
si Fragutza, ma bucur din suflet ca te-ai mailinistit putin..Doamne ajuta sa nu trebuiasca operatie!
Ukule te pup si pe tine mami..nu am putut sa vad videourile cu sonor, dar mi s-a parut tare dulce Carina cum statea turceste pe fotoliu si "dansa"
si pozele cu Maria a Aricioacei le-am vazut..deosebita! deosebita!
gata!
si sigur am uitat ceva/pe cineva..
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 ...acum grig are pretentii exagerate..cica-n maxim 4 zile o invata sa arate care dinte flori este cala |
super tare ... asteptam vestile peste 4 zile
vik zici ca pregatesti deja cuptorul? Pai pe cand poate ne incriem impreuna ... ce sa faci daca iulika nu a mai avut rabdare ... cred ca a dat focul prea mare , o fi zis ca inca este iarna