Dovlecei in sarbatoare *188*LMA Raisa si Theodora!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Si eu vreau parola de mail, pls. Vad ca ultima pe care o aveam eu de prin iunie nu mai merge

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Back!
Madalina, bafta la bac! Nu-ti mai zic ca prima mea specializare e matematica
Alex, am tot citit ca e Zeinuca bolnava, dar nu am reusit sa ma adun sa scriu ceva zilele astea. Ma bucur sa aud ca e spre bine!
Epi, sperietura mare, bine ca e bine, ca si Aida sunt satula de medici care habar nu au ce e cu ei.
Irina, noi tot nu dormim, dar ne luptam cu dintii, avem deja 5 si il asteptam pe al 6-lea cat de curand. In legatura cu dormitul de la vreme, ar fi prea frumos. S-a gandit Rares ca daca tot ploua si nu putem iesi nici macar in curte, ce-ar fi sa nu doarma deloc si sa maraie in continuu..iar sotz si-a gasit treaba, desi azi era zi scurta la munca

Dupa cum spuneam, de citit citesc, dar nu mai apuc sa scriu, citesc ca Liliacul 2-3 mesaje, jap dupa fundul lui fi-miu..si tot asa. A inceput sa manance iar tare prost, la noi e ceva de genul o saptamana mananca bine, una nu. I-am dat intr-o zi sa manance paste cu sos de rosii si carne de vita, pastele erau spirale si le-a mancat nepasate. Una cate una, le-a "mestecat" pe toate. Nu mult, vreo 10 bucati, inmuiate in sos, dar m-am bucurat ca le-a halit si pe alea.La peste insa reactioneaza cam rau, adica vomita data. I-am dat somon si cod pana acu de vreo 4 ori, de fiecare l-a vomitat rapid, desi l-a mancat cu placere. Merge din ce in ce mai bine, pe afara prefer hamul, pentru ca o ia la fuga si are genunchii ferfenitza, sta in ham foarte bine, merge din ce in ce mai sigur pe el.

Va pup

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Fetele gospodinele, ajutati-ma si pe mine cu o reteta gustoasa de ficatei sa ii fac mandrei...ea nu a mai papat niciodata ficatel si nu stiu cum sa il fac. SAr'mana!

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Fetele gospodinele, ajutati-ma si pe mine cu o reteta gustoasa de ficatei sa ii fac mandrei...ea nu a mai papat niciodata ficatel si nu stiu cum sa il fac. SAr'mana!

Mey, stiu ca si la mine te refereai cand zici de "fete gospodine" , dar iti zic cum e la noi. Mananca simplu, facut la teflon, sau fiert in lapte, eventual cu piure de cartofi, ca garnitura. Ca oamenii mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:

deci ; eu fac asa: coc 2 ardei capia pe care apoi ii poti da prin masina de tocat, intr-o tigaie calesti in apa cu cateva picaturi de ulei 1 catel de usturoi; adaugi ardeiul capia si 2 rosii oparite, decojite si fara seminte ; apoi pui si ficateii, pui condimente: busuioc, cimbru sau ce mai vrei tu (la mine astea doua nu lipsesc), pui putina apa cat sa acopere pe jumatate ce-i in tigaie, apoi pui capacul si lasi sa fiarba 15-20 min; maruntesti dupa pofta printesei ; stiu ca pare complicat rau, dar nu e chiar asa ; e o reteta deloc extraterestra (Hepi )

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Citat:

Mey, stiu ca si la mine te refereai cand zici de "fete gospodine" , dar iti zic cum e la noi. Mananca simplu, facut la teflon, sau fiert in lapte, eventual cu piure de cartofi, ca garnitura. Ca oamenii mari.

sau cu cartofi si brocoli ; si bineinteles ca la tine s-a referit

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Buna ziua!!!

Va pup, dragele mele. Imi pare rau ca am ajuns sa scriu din an in paste, dar se tot incarca programul. Imi reiau activitatea usor(de exemplu, zilele astea voi filma o reclama pt o banca), ne vom muta temporar din Baneasa in Dr. Taberei, pe langa OMV(pt cunoscatoare) si incepem mutarile...Sophie cere tot mai mult timp de atentie continua si avem nevoie de ajutor(de-asta ne si mutam)....si tot felul de treburi de-astea. Dar mi-e dor de voi si ma gandesc des la voi.

Am citit despre nunta Laurei(Felicitaaaariii si casa de piatra!!!) si abia astept sa vad poze, dar nu mai am parola, este schimbata. Daca se poate sa mi-o trimiteti si mie, va multumesc tare!!

Ma duc sa mai citesc din urma, dar inainte LA MULTI ANI, PAPUSELE MICI CU UN ANISOR DE VIATA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Fetelor, am nevoie de un sfat. Fiica mea are 10,5 kg si scoica de masina duce pana la 11kg, asa ca trebuie cumparat scaun de masina. Voi ce model si marca cumparati/ati cumparat? As vrea ceva nu f. scump si bun, adica sa fi trecut testele alea de siguranta.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Multumim fetelor pt comentarii si urari

Uka nici nu mai am cuvinte pt poze ...superbe ca intotdeauna , iar filmuletele si mai si ...

Crisbebe se pare ca v-ati distrat la mare

Croco, Luto turta a cumparat-o nasa, dar a fost foarte bunaaaaa

Uve Sarah sta foarte bine la masuratori, la noi dimpotriva ... nu mai mananca (nici inainte nu prea manca) si a inceput sa scada in greutate ...ma consolez doar cu faptul ca arata bine, dar nu stiu din ce ...ca pe cantar are 7,200 gr.

Techila am avut un soc la prima poza, dar pe urma mi s-au parut chiar draguti cu cheliuta ..

Suede foarte frumoase pozele, asteptam si restul... sa va bucurati din plin de luna de miere !

SabinaY fetitele dulci.

N-am citit decat pana la pagina 6, dar trimit acum, deoarece plec la dentist ...uffff

Va pup.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

AMILICI

MARIA

ERIKA

Sa cresteti mari,frumoase,sanatoase si sa va bucurati parintii din plin...

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput