Dovlecei in sarbatoare *188*LMA Raisa si Theodora!
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
alex25 spune:
Buna dimineata dragelor!!
Poftiti la , este pentru toata lumea, va rog sa va serviti.
Suede ati fost absolut minunati.FELICITARI!
Aida ma bucur din suflet ca ne-ai scris 2 vorbe si te mai asteptam pe la noi...tare mi-e dor de tine.
LA MULTI ANI MARIA
LA MULTI ANI AMA
LA MULTI ANI ERIKA
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lali_mete/Lali_mete.jpg)
Lali_mete spune:
Vik,depre astea vorbesc ,de cand a fst Crissbebe la mare.Si totusi parca tin minte ca am facut poze si impreuna,pe alea nu le-am primit
.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
diamar78 spune:
Salutare!
La multi ANI Filip, Amalia si Maria! Sa cresteti mari, sanatosi si frumosi la suflet!
Nici eu nu cred ca se da ignore asa cu buna intentie. Eu de exemplu, cum am citit cateva pagini intr-o zi chiar daca pe moment as fi vrut sa spun ceva, pana am terminat de citit am uitat ce am vrut sa spun si la cine.
Nu am vazut inca pozele de pe email dar in schimb am vazut 2 pici intr-o piscina tare draguta care se intelegeau foarte bine(Criss spuneai ca ai dat pozele la Lali sa mai puna o bulina pe ici colo dar nu era pusa nicio bulina).
Techilla, care o sa fie doctor ca nu-mi dau seama din poze falcosul sau ochiosul?
Mi-au facut si mie cu ochiul aperitivele pregatite de aricel. Ne dai mai multe detalii? Petrecerea a fost super la fel ca si sarbatorita care a un par superb.
Elle, nu ma gandeam ca si Eva care e fetita isi mai atinge surioara, ma gandeam ca doar al meu isi atinge fratiorul.
Mamideandrei, cgiar ca e mare realizare cu urcatul si coboratul. Si al meu face dar trebuie sa stau langa el, nu-l pot lasa singur ca nu stie de pericol si poate sa cada de pe margine oricand.
Vik, te cred ca esti terminata dupa noptile nedormite si mai trebuie sa si prestezi treburi intelectuale. Eu chiar le admir pe fetele astea vik, biaz, mary care fac fata si cu casa dar si cu scoala. Si eu am de invatat la un ex pt master dar nu am nici timp si nici tragere de inima si nici nu sunt dispusa sa stau noptile ca oricum ma i-a somnul. Pe cuvant, imi vine sa nici nu mai merg(desi e ultimul examen), oricum in momentul de fata nu ma mai intereseaza, am alte treburi mai importante in carca.
Sabina, ce frumos povestesti tu de Lisa. Si zici ca au si ele altercatii.
Aida, noi te asteptam cu drag cand o sa ai timp.
Cred ca mai erau multe de zis dar neuronii meu nu mai au exercitiu. La Luci am vrut sa-i spun ca si al meu are o masina din aceea fara pedale si e tare interesanta ca impinge la ea si cand o sa fie mai maricel o sa se urce pe ea si o sa mearga prin casa, dand din picioare.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Lali_mete spune:
Diamar spre rusinea mea nu am reusit sa downloadez programul cu care sa pun buline ,asa ca am facut folderul respectiv vizibil doar l cei care au linkul.o sa sterg pozele cucii in vant ( care sunt la vedere,ca altfel trb sa sterg toate pozicile
),au fost puse doar sa vedeti cat de bine s-au intees. Cand au avut si slip parca nu a mai avut aparatul la ea Criss.
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
vik-cj spune:
Lali merci!
Ce flacai frumosi am vazut .
La multi an Amalia, Maria si Erika!
Sa cresteti mari, sanatoase si norocoase!
Diamar...la mine treburile deocamdata sunt de rutina ca nu creez nimic...mai modific ici colo cate un subiect...dupa 1 oct or sa fie mai nashpa... Eu iti doresc sa te poti mobiliza si sa termini cu exmenul mai ales ca e ultimul! Pe Biaz o admir si eu ca am trecut prin aceleasi etape dar fara Isabela si stiu ce greu mi-a fost. Ea e cu doi puiutzi asa ca ....cum am mai spus: chapeau! La fel si pentru Mely...si pentru Mada...ca s-a mobilizat pentru bac! Sunt convinsa ca va fi bine si abia astept sa ne dea de baut dupa ce termina cu probele!
No...acum chiar plec. Va pup! de printesa
Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
Lali_mete spune:
Vik nu uita De Crissbebe ,si ea si-a luat klicentainvatand cu forumul deschis pana dimineatza .
alex25 spune:
Mai fetelor, undeti ati disparut toate, cine v-a suparat, ce e linistea asta pe aici?
Asa, si ca tot vreau sa va intreb ceva, ca ma roade o mare neliniste...avand in vedere ca tot mai multi dovlecei fac 1 anisor, ce faceti cu vaccinul ROR? Il faceti, nu il faceti, aveti ceva informatii care ne-ar fi de folos?
Poate ma lumineaza si pe mine cineva.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
madalina84 spune:
AMILICI SI MARIA
sa cresteti mari,sanatoase si sa aveti parte numai de bine
ALEX multumim de cafea,eu sincer nu cred ca e nimeni suparat pe aici sau cel putin asa sper dar uneori pur si simplu nu ai timp sa intri sau apuci doar sa citesti ca ba se trezeste copilu,ba vine ora de masa,ba vine vreun vecin,ba suna tel etc etc.Uit de ex ieri sau alaltaieri am vrut sa intreb exact ce-ai intrebat tu(de vaccin) dar pana am citit si am scris la fiecare am uitat.
Si acum trebuie sa plec repede asa ca nu mai pot scrie nimanui nimic dar eu va pe toate si revin pe seara
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Mai fetelor, undeti ati disparut toate, cine v-a suparat, ce e linistea asta pe aici? ![]() Asa, si ca tot vreau sa va intreb ceva, ca ma roade o mare neliniste...avand in vedere ca tot mai multi dovlecei fac 1 anisor, ce faceti cu vaccinul ROR? Il faceti, nu il faceti, aveti ceva informatii care ne-ar fi de folos? ![]() Poate ma lumineaza si pe mine cineva. ![]() ---------------------------------------------- Alex, mami de ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alex, eu sunt prin preajma dar lucrez la cea de a doua corectura a lucrarii si am promis profesorului ca o trimit maine, asa ca ma arde si nu prea pot sa scriu. Dar mai arunc cate un ochi pe aici.
Noi am facut toate vaccinurile pana acum si probabil ca il vom face si pe cel de un an pentru ca verau sa mi-l primeasca la gradinita. Nu am alta solutie. Nu e cea mai corecta motivatie, dar asta e situatia. M-am resemnat.
Vik,
![](pupic.gif)
Diamar, daca poti amana cumva examenul, nu e un capat de tara. E mai bine decat sa arzi lumanarea la ambele capete asa, ca mine.
Ellenuta, sper ca nu esti trista ca nu iti raspund fetele ca fiecare din noi trece din cand in cand prin pasa asta. Uite, eu am scris zilele trecute mai multe mesaje si abia dupa ce am scos limba pe aici am primit unele raspunsuri. Iar tie ti-am scris de vreo doua ori fara sa primesc un raspuns. Sa trag concluzia ca te-am suparat?
![](pupic.gif)
Mai voiam sa mai zic ceva dar nu ami am RAM disponibil pe neuroni si nici timp. V-am pupat!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)