Dovlecei in sarbatoare *188*LMA Raisa si Theodora!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Poftiti la o
Asa trebuia sa incep dar ma trezesc greu ca avem mucisori si ne-am urlacit toata noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

va

La multi ani la fetite si baietei sa cresteti mari si sanatosi si sa va bucurati parintii!

Ma gandesc in fiecare zi la voi si tot zi c ca intru , dar vreme ioc ...

va imbratisez cu mare drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Aidaaa,vai ce ma bucur sa te vad
M-am gandit la voi de multe ori...ce mai face Eric?

Ne e dor de tine...ne faceai zilele mai faine

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Mai cine a fost pe faza nush,dar multumesc mult!

Aida iti trimit un sarut special si o imbratisare.Aveti grija de voi.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui SabinaY.

Mai cine a fost pe faza nush,dar multumesc mult!

Aida iti trimit un sarut special si o imbratisare.Aveti grija de voi.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Cu placere!

La multi ani buburuzei tare dragalase care isi iubeste atat de mult surioara incat o lasa sa o traga de par .
Cred ca esti tare fericita cand le privesti.
La multi ani Amalia si Maria,sa cresteti mari . La toate trei sarbatoritele urez un drum lung si drept in viata,cu mii de impliniri ! .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata!
la multi ani Amilici, Maria si Erika, sa cresteti mari, frumoase si destepte! va pup cu drag!
am vazut poze superbe cu o mireasa pe masura, cu un cavaler de onoare de nota 20, apoi cu Techilosii - mor de invidie cu locul de joaca , Maria Aricelului - dragalasha foc, iar de bunatatile pregatite de mami, numai de bine ; am mai vazut 2 baieti la mare, Alexutul si Paulica fara frica; ce distractie pe ei , bravo mamici;
Elle, te rog eu nu te supara, nu cred ca nimeni nu iti da ignore cu buna stiinta, eu asa vreau sa cred, uite, eu de trei zile scriu cate un mic mesaj, dar nimeni parca nu le vede; dar eu nu ma las si pace;

si am un motiv de bucurie, Andrei a invatat sa se dea singur jos din pat/canapea, fara sa mai ia vreo cazatura, si aici e doar meritul taticului; dar eu sunt bucuroasa ca in sfarsit a invatat sa faca ceva constient; nu stiu daca chiar integeti ce vreau sa spun; aaaa si a spart si dintisorul nr 5, al doilea de sus, era tare caraghios cu 3 jos, crescuti destul de mult si doar unul sus si ala marisor

ANDREI

Mergi la inceput

Unde,cine,cand a suparat-o pe Ellenuta? Hai mami ca eu te pup,tu stii ca noi te ubim,ce naiba. Si pe tine si pe cele doua comori ale tale
Mami a lu' andrei,ce ai mai gatit? Dar oare Mami a lu' Carol ce o mai fi facut de mancare? Of ca tare va mai chinuiti mamicutelor cu asa copilasi dificili care nu papa nimic,nimic..
mai betzivul meu din casetut din stanga nu mai bea si nici masochistul nu se mai da cu ccapul de peret,nu stiu ce au,si nici punkistul nu mai da din creasta...nu stiu ce se intampla

Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Unde,cine,cand a suparat-o pe Ellenuta? Hai mami ca eu te pup,tu stii ca noi te ubim,ce naiba. Si pe tine si pe cele doua comori ale tale
Mami a lu' andrei,ce ai mai gatit? Dar oare Mami a lu' Carol ce o mai fi facut de mancare? Of ca tare va mai chinuiti mamicutelor cu asa copilasi dificili care nu papa nimic,nimic..

sa stii ca e tare greu , dar cred ca si tu stii despre ce e vorba; umbla vorba-n sat ca si al al tau la fel se chinuie la mancare

ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

sa stii ca e tare greu , dar cred ca si tu stii despre ce e vorba; umbla vorba-n sat ca si al al tau la fel se chinuie la mancare

ANDREI

Da mai..zau ca nu stiu ce sa ma mai fac... nu mananca nimic,nimic ...in somn,ca in reeest

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

Va las si eu un expresso tare tare ce pe mine m-a pus la pozitia verticala dupa doar 4 ore de somn. ne iese inca un dinte, lateral jos asa ca ne trezim des noaptea urland. Asta e...trece!

Alex...am vazut poze de la mare..Zeinuca e o scumpa. Si iti seamana!

Aida ce dor imi era de tine. Welcome back!

Elle, Santorini eu sincera sa fiu nu pot decat sa va admir puiutii si sa va incurajez in gand...din poze si Anna si Andrei arata super bine dezvoltati, eu nu m-as fi gandit ca au nevoie de kineto...cred ca toti puii au ritmul lor de dezvoltare. Sunt convinsa ca toti fac progrese. Apropos Santo...ce poze frumoase, ce chef reusit, ce protagonisti simpatici!

Mamideandrei...chiar asa, ne mai dai si noua o reteta buna? Eu am incercat ieri budinca ta cu branza de vaci dar cu para si piersica...a fost un succes urias atat la Isabela dar si la taica-sau

Lali...despre ce poze vorbesc fetele? Cred ca mi-a scapat ceva...

Va , o z buna va doresc!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput