Dovlecei in sarbatoare *188*LMA Raisa si Theodora!
Raspunsuri - Pagina 4
vik-cj spune:
Luci eu mai bantui pe aici la ora asta. Ca am primit parola si de doua ore vizionez poze.
Sa le iau pe rand:
Laura ai fost superba! Eleganta si frumoasa! De fapt toti trei ati fost tare frumosi si aratosi!
Selen...am vazut-o pe Ebru. E o papusa mica dulce foc. Si are niste ochi asa de frumosi.
Tot ochi deosebiti am vazut si la Aidan. Mangulici daca te mai prind ca te vaiti de kg, ma supar rau, ma urc in avion si vin la tine (nu, nu sa te bat ci sa iti arat ce inseamna kg cu 6 si 7!!!!!!) Faine poze si faini protagonisti.
De pozele Ralucai nu mai zic nimic...decat ca mi-e dor de mare, soare, nisip si ....Grecia.
Si ma duc sa termin albumele daca tot nu am somn.
Chiar..oare ce o fi cu Iulika?
Noapte buna!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
crissbebe spune:
Laura "CASA DE PIATRA" sa va dea D-zeu numai bucurii si implinirii ca meritati din plin..Ati fost superbi..dar personajul cel mai important a fost minunat...s-a transformat intr-un baietel adevarat.....
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
crissbebe spune:
Mai e cineva pe aici?
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Mai e cineva pe aici? fericita de ALEX 22.09.09 Povestea Licuriciului Alexutz webshots |
eu
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
crissbebe spune:
He he duamna...stii cumva niste site-uri unde imi pot arunca un ochi ptr niste torturi mai interesante?
Ptr mot? ca eu nu am gasit nimic sa-mi placa...
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
SabinaY. spune:
Buna ziua dragi mamici,
Saptamana asta,cel putin inceputul este mai lejer.Asa ca apuc sa scriu de la munca.
Am citit despre copilasi din cadn in cand,am vazut pozici frumoase.M-am mirat ce mari au crescut bebelusii de altadata.:)Ce mai,avem copii mari de acum.
Despre Lisa as avea de povestit foooarte multe.Voi face un rezumat totusi.
In ultima luna s-a dezvoltat f mult.A invatat o groazaa de chestii de la gradi.De ex:arunca mingea mai bine decat Erika
La gradi cand o duc dimineata,toti copiii o asteapta.E vedeta acolo.Toti vor sa se joace cu ea,sa o tina in brate.Iar Lisa,smechera mica,le zambeste,rade,chicoteste.Stie sa se faca iubita.Cand a facut un an,au avut un mic party la gradi.Mi-au spus educatoarele ca toti copii cand a intrat Lisa au inceput sa ii strige:"La multi ani Lisaaa!!!"
Cand ma duc s-o iau,o gasesc in mijlocul tuturor,jucandu-se.Uneori cand ma vede,vine repede,repede la mine.Alteori ma priveste,imi zambeste si isi continua joaca de parca ar fi uitat de mine...
Acasa e si mai si.Tot de la gradi a invatat ca e de mare efect sa te talavesti pe jos plangand daca nu ti se face pe plac in clipa urmatoare.S-a transformat din ingeras intr-o mica Tero.Dar spre deosebire de Erika care are duracell in fund,Lisa isi mai ia cate o pauza,se intinde pe jos si se odihneste gangurind.E absolut mortala.
O trage pe Erika de par,ii da palme in cap,se urca peste ea,ii trage jucariile,tipa.Si asta mare o lasa ce o lasa,pana cand vine si mi-o paraste:"Mama Lisa mi-a tras jucaria" sau "Mama sa stii ca Lisa ma trage de par".Si eu trebuie sa le impac.Sa "ma supar" pe Lisa,sa ii explic sa nu-si mai traga sora de par.Iar Lisa sta o clipa serioasa si apoi isi da capul pe spate si rade.
e innebunita dupa puzzle si forme.Le are la indemana si se tot joaca cu ele.
De la gradi a invatat o sumedenie de lucruri noi,pe care eu n-am apucat sa i le arat.Are si un beneficiu gradinita asta.Te scapa de-un stres
Spune "multumesc" aplecand capul in jos.Intinde mana cand vrea ceva.Si imita ce vrobim,cuvinte usoare.Uneori chiar imi lasa impresia ca a spus ceva cu intentie,nu este doar o intamplare.
Bineinteles ca e cea mai grozava si minunata bebelina.Iar mami e mandra pana peste urechi de ea.
As mai povesti,dar ma intind cam mult si vine paua de pranz.
Sa stiti ca va citesc cu drag din cand in cand,chiar de postez mai rarut.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
mary_07 spune:
Buna dimineata!
La multi ani Ama !
La multi ani Maria!
Laura,ai fost superba la nunta,iar Mihnea un cavaler de nota zece! Sa aveti parte de o luna de miere de neuitat
Sabina,ce frumos ai scris despre "mogalnetele" tale.Felicitari Lisei pt asa progrese
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
mary_07 spune:
La multi ani Erika !!!
Sa ai o viata plina de zambete si impliniri!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
anamaria1979 spune:
Laura superba nunta, mireasa ce vrei tu. Casa de piatra ma bucur mult pentru voi. Concediu placut in Rhodos.
Techila dragalasi copilasii tai cu cheliutele lor din dotare. Ai ramas singurica cu par mai lung din familie.
Lali am vizionat pozele de la plaja. Foarte draguti baieteii.