Fluturasi de martie-aprilie 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 8
miki1979 spune:
l-am culcat si eu pe vlad asa ca ma pot relaxa pe net.
dr de azi, cea cu morfofetala, e cica super tare, scolita pe la Londra si pusa la punct cu tot ce e nou in domeniu si era f conservatoare in comunicarea sexului la bebe pana in 20 sapt. cred ca avea ideile de afara mi-a zis ca si daca imi spune parerea ei, sansele sunt fifty-fifty
bb_yasmi spune:
dA miki....ciudat pentru primele miscari, nu??
mamica fericita de 3 ani si 14+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki1979 l-am culcat si eu pe vlad asa ca ma pot relaxa pe net. dr de azi, cea cu morfofetala, e cica super tare, scolita pe la Londra si pusa la punct cu tot ce e nou in domeniu si era f conservatoare in comunicarea sexului la bebe pana in 20 sapt. cred ca avea ideile de afara mi-a zis ca si daca imi spune parerea ei, sansele sunt fifty-fifty |
parca il aud pe dr meu.... cu multttt noroc mi-a zis la 17 sapt la fetita. si acum mi-a zis ca doar dc e baiat imi spune asa "repede"...
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi dA miki....ciudat pentru primele miscari, nu?? mamica fericita de 3 ani si 14+ "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
da, m-a luat prin surprindere ca nu ma asteptam. dar dr il tot gadila sa se miste si probabil s-a enervat
bb_yasmi spune:
miki poze de la eco nu ai? cate sapt ai?
miki1979 spune:
mi-am adus aminte ca intreba cineva de eco morfofetala la Dr Iosup - eu am fost multumita, nu comunica foarte mult insa isi face treaba; mi se pare genul de doctor precaut ( spre deosebire de dr meu ), care iti atrage atentia de ex asupra kg, lichidelor daca bei suficient, lungimii colului, etc..
de ex pe mine m-a speriat la morfofetala ca am colul scurt si ca sa stau la pat si dr meu nici nu m-a bagat in seama cand i-am spus si cred ca a avut dreptate ca nici la nastere colul meu nu vroia sa se dilate sa treaca bebe, l-au scos mai mult "manual", adica cu mana
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi miki poze de la eco nu ai? cate sapt ai? mamica fericita de 3 ani si 14+ "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
am intrat in 14 sapt, poze am pe hartie, dar nu foarte concludente, una singura 4D insa bebe era cu spatele, de fapt un lateral de trunchi.
le pun maine ca le scanez
bb_yasmi spune:
si ai facut azi morfo?? in ce a constat? masuratori amanuntite?
miki1979 spune:
hai ca imi aduc aminte pe parcurs
vorbeati de epidurala, sa stiti ca eu sunt una din multele cazuri pe care le stiu carora nu le-a prins anestezia; nu a avut efect deloc iar moasa imi spunea ca se intampla frecvent ( si nu cred ca a fost greseala de mod de executare ca mi-a facut-o la dilatatie corecta ). la final i s-a facut mila de mine si mi-a bagat o injectie de xilina ca sa ma coase si a fost mai binisor..
si totusi sunt 100% pro nastere naturala! nici nu vreau sa aud de cezariana, desi dr meu a zis ca daca stia cat de mare era bebe imi facea cezariana..se pare ca m-am rupt mai mult decat a taiat el.
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi si ai facut azi morfo?? in ce a constat? masuratori amanuntite? mamica fericita de 3 ani si 14+ "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
da, pentru dublu test. i-a masurat o multime de chestii din care am retinut translucenta nucala, ca pe ea o stiam
si 148 batai/min, cam la fel ca la prima sarcina, ca tot faceati comparatii si e mai mare cu o saptamana
altceva n-am retinut ca ma interesa de fapt risul care a iesit ok, 1 la 12000 - asta era marea mea teama dupa ce am trecut la prima sarcina prin amniocenteza din cauza riscului de sindrom down