Fluturasi de martie-aprilie 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 7
miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
moama si doctorii astia sunt o figura...cicA a disparut puta, dar nu stiu ce va fi . Cum vine asta? acum am vazut ca la acea eco aveai doar 10 sapt si 4 zile. Mie cand mi-a spus ca o sa am peste 90% fetita, aveam 13 sapt si 1 zi. Tu cate sapt ai acum? Pune si la semnatura saptamanile sa vedem cum stai Nu mai fi supi, important e ca e bebe sanatos. Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90% Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
pai acum am intrat in 14 sapt, numai ca bebe nu a vrut sa stea decat cu spatele, insa l-a prins la un moment dat cu piciorusele dinspre fundulet si intre nu atarna nimic
insa, la eco trecuta la 10 sapt si 2 zile dr mi-a zis ca nu se pronunta ca la varsta aia arata la fel la fete si la baieti, dar eu cu experienta primei sarcini am zis ca e baiat ca prea seamana cu prima sarcina si atunci mi s-a confirmat la 12 sapt
madutza_bra spune:
mamici de fluturasi, eu ma bad la nani.
Somn usor!
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
ama22 spune:
Madutza - eu sunt un soi de antreprenor. Am lucrat in HR o vreme, recrutam middle& top management, pana l-am cunoscut pe barbatu-meu pe care l-am recrutat pentru mine :)) si apoi m-am retras si am lucrat pe o gramada de proiecte culturale si culinare :) acum muncesc mult pe proiecte culinare, organizez intalniri cu oameni mari si omuleti mici. Am avut de pasti un eveniment cu vreo 130 de copii intre 3 si 5 ani la la vopsit si decorat oua. Nebunie curata! :))
raspunsurile medicale le dau pentru ca, dupa ce m-am retras din HR m-am apucat si de medicina veterinara, dar m-am lasat din cauza sarcinii ptr ca pur si simplu nu puteam (din punct de vedere igienic mai ales) sa tai in cadavre de animale bolnave si putrezite cu bebe in burta.
7+
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
bb_yasmi spune:
a miscat bb din burtik!!!!!!!!!!!11
mamica fericita de 3 ani si 14+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonacip ...uuf, tot am senzatia ca daca maninc ceva imi trece greata...si totusi nu-i deloc asa Simona, mami de baieti David si Matei si 11+ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
nu esti singura!! si la mine e asa, dar chiar....bine pe moment....si un mar sa pap sau o gura de orice si trece pe moment.
iasmi tot timpul a fost un copil ff sociabil.
hi hi uite ce face programul de gradi...la ora 22 ea doarme...
anaxena spune:
in ce parte a mishcat?felicitari!!!
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 11+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
dar a fost tare ciudat....la prima sarcina a miscat buburuza mea ca un fluturas in sapt 15, miscari fff fine iar acum am simtit in partea dr niste zvacnituri, care si cum tresare muschiul.....si simt acolo ceva, ca si cum ar sta acolo....
bb_yasmi spune:
oare strumfu' ce face??? cum so fi descurcat cu socrela???
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi a miscat bb din burtik!!!!!!!!!!!11 mamica fericita de 3 ani si 14+ "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
si eu am simtit azi in timpul ecografiei o lovitura in burta in partea dreapta si pe urma inca o data pe drum cand plecam de acolo. dar lovituri puternice