Fluturasi de martie-aprilie 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_yasmi spune:
intreb pt ca si eu tot la 14 sapt am facut morfo. pliul nucal era de 0.8 , la voi?
mamica fericita de 3 ani si 14+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi intreb pt ca si eu tot la 14 sapt am facut morfo. pliul nucal era de 0.8 , la voi? mamica fericita de 3 ani si 14+ "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
translucenta nucala , cred ca e acelasi lucru =2.1 mmm
bb_yasmi spune:
si maxim este 3, nu?
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi si maxim este 3, nu? mamica fericita de 3 ani si 14+ "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
habar n-am, am urmarit-o si a luat masuratoarea de mai multe ori, varia intre 1... si 2.1, se pare ca mi-a trecut-o pe cea mai mare
bb_yasmi spune:
mie asa mi-a spus dr, max 3 mm,
bb_yasmi spune:
somnic pufos.
miki1979 spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi somnic pufos. mamica fericita de 3 ani si 14+ "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
la fel
eu mai stau sa caut un site unde pot comanda hainute pt Vlad de la Next
catank spune:
va scrisesem un mesaj de suflet tuturor si am dat send, si am uitat sa trec parola, ...si nu s-a salvat
In mare...bb_yasmi si miki1979 toata ziua, felicitari pentru coatele micutilor
roxy ai grija la e-uri
mandreeac astept vesti de la eco, sa vii cu carucior colorat
strumphy ..
in fine, plec, va las cu bine, si va povestesc din Moldova ce peripetii patisi.
Numai bine pentru toate burticile!!!
Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 9+
dorinut@ spune:
Hop si eu dupa cateva zile de nesomn . Eu nu stiu ce sa mai fac, dorm repede si la 4 ma trezesc. M-am fortat sa ma culc la 10.30, ma trezesc la fel. Aseara la 9 jumate mureaaaam de somn dar m-am fortat sa mai rezist o ora. Azi mi-am propus sa ma culc la ora 12.
BB_yasmy felicitari pentru inghionteliii . Sa stii ca si eu uneori am senzatia ca simt asa cate o pulsatie fina..dar nu stiu daca o fi el. Eu dupa eco am 14 sapt, dupa um am 13 (desi la inceput era mai mic decat UM cu 3 zile acum a recuperat).
Referitor la pliul nucal cum se mai numeste, asa e tb sa fie maxim 3, sa fie in afara suspiciunii de sindrom down.
catank trebuia sa dai back la pagina faceai copy la mesaj si apoi dupa logare faceai paste. Mi se intampla si mie sa fiu nelogata cand scriu un mesaj si asa fac.
simo esti superbaa cum poti sa zici ca esti grasa ia vezi , dau bataita
strumphy ori te-ai atasat de socrela si n-ai mai plecat de la ea de dragul ei? Treci imediat la apel, pai ce facem aici?
micki1979 sorry ca nu ti-a confirmat sexul. Si mie la 12 sapt mi-e zis clar care pare a fi fata (si eu vedeam ca n-are nik intre picioare decat o gogosica mica mica )..dar nu vrea sa se pronunte ca e prea devreme. Eu oricum simt ca e fata si cand ma duc la eco la 17 sapt (22 sept) sigur o sa-mi confirme.
Parca nu mai am rabdare pana la eco, mi se pare ca burta nu-mi mai creste, of of. Iti dai seama de pe 23-august (cand am facut ultima oara) pana pe 22 sept cand merg iar (o lunaaa) simt ca nu mai am rabdare..pana acum am facut la 2 saptamani..dar parca vad ca ma duc sambata la un cabint sa-mi fac un eco pt sufletelul meu
Va pup si sorry ca nu scriu prea des dar la munca am o gramada de treaba, ajung la 7 acasa, ma pun sa fac ceva de mancare si ma trezesc ca e noapte .
PS: Ieri am implinit 7 ani de casatorie
------------------------------------------------------------------------------------------
Nasturelul meu mic sau nasturica 13+
Anita
simonacip spune:
Dorinutza,La Multi ANi pt aniversarea casatoriei. Inca o suta de acum inainte!! si eu sunt insomniaca, ma culc devreme, ma scol de 4-5-6 ori la pp si nu mai adorm... tare nasol...
BB_Yasmi, felicitaaaari!! Sa stii ca si mie mi se pare uneori ca simt bb miscind, dar cum mai sunt si balonata(destul de des) ma gindesc sa nu ma insel cumva.Pliul nucal asa stiu si eu intre 1 si 3, dar la Matei tot asa aveam si eu la 13 sapt 0,8. Conteaza ff mult saptamina la care e facuta eco, dar n-as putea spune exact cum tb la 14 sapt. Dar eu zic ca-i ok.
Miki, cred ca e frustrant sa nu-ti spuna sexul cind astepti si esti nerabdatoare..s-ar putea sa am si eu miine surpriza asta...desi imi face transvaginala totusi...
Catank, sa ne regasim cu bine!
Mandreeac, deci si tu nuntesti???Pai vom avea ceva pozici si burtici de vizionat cu aceste ocazii...
AM fost iar de mi-am luat singe pentru o alta runda d eanalize. Sper sa fie ultimele pentru moment... Dupa mi-am luat o gogoasa mare cu vanilie. Iar ieri am mincat, ca si madutza parca praji cartof...ca ma inspirase Roxy cu o zi in urma SUnt de groaza...si ma mentin la 59-59,5 UUf..
Tot imi spun ca dc imi trec greturile astea si nu mai simt tot timpul nevoia sa schimb gustul si sa pap ceva, ma voi organiza mai bine cu mincarea...Oare???
Simona, mami de baieti David si Matei si 11+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"