Gasca de Constanta *122*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

coffeeeee!

o intrebare rapida ca bia e medalion la gatul meu si nu pot cauta in tihna pe net...e posibil ca la 3 luni de la alaptat sa mai am lapte?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

[/quote]

Happy, da' ce-ai soro de te vezi saptamanal cu soacra
eu am vazut-o prin iulie, urmeaza de Craciun, apoi de Pashte...
[/quote]
Nu as vedea-o asa des , si de obicei, nu fac de astea, dar saptamina asta a trebuit sa o vad ca a venit cumnatul meu din Franta, iar saptamina viitoare trebuie sa o vad ca e sarbatoare la noi. Asa ca... nu am incotro .

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Neata si de la mine! E vineri, in sfirsit ! Cu toate ca s-ar putea sa fie un weekend plin, ar cam trebui sa ne mutam inapoi acasa. Mi-e groaza de impachetat, si pe urma de despachetat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza...

e vineri, ultima zi de munca...plekam in concediu azi..ura
aseara am facut/desfacut bagaje de vreo 2 ori..tot nu imi venea sa pun atatea haine groase( cica a nins in fagaras )

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

'neata!

Apropo de soacre....eu ma vad cu soacra saptamanalva vine sa credeti ca ma inteleg f bine si ca ma simt excelent in compania ei?
Mama mea este plecata din tara si ii simt lipsa si atuci incerc sa stau mai mult cu soacra....este femeie deosebita(nu ma huiduiti).
dana multumim ptr cafea!
lulu concediu placut!
happy spor la treaba!

Mergi la inceput

Merci, cryss! Cum sa te huiduim? Eu una te invidiez, si eu mi-as fi dorit o asemena relatie cu soacra mea, dar nu se poate, asta alta treaba, nu inseamna ca am ceva cu toate soacrele din principiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Morning,
io-s morning coffee person all the way.
am baut coffee. ness decaff cu lapte skimmed& 2 zaha. cu o prajitura foetaj dementiala cu crema de vanilie si cioco imoral de buuuna.
Jo, prolactina( responsabila cu secretia lactica) este inca in organism la 3 luni dupa intarcat. dureaza 12 luni( parca asa imi aduc io aminte de la breastfeading groups) pana cand scade la nivelul normal ca inainte de sarcina.
dra mea e cam mucoasa, dim infundata si cu stare subfebrila. sper sa nu avem un weekend naspa.
aveti ceva planuri pt weekend: noi gratar cu prietenii/Dublin Zoo. cu conditia sa fie ok cupilu'
pupi

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Si eu ma inteleg super cu soacra, nu glumesc. Mai sare ea calul cateodata, dar isi revine rapid o aduc pe linia de plutire rapid.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

si io ma inteleg acum mult mai bine cu soacra. tot asa cu sarit calu& back, lulu
uneori ma inteleg mai bine cu ea decat cu mama ca mama tot cupil ma crede
copil casatorit de 11 ani da zile care are la randu-i copil

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani Mariuca!sa fii sanatoasa si sa aduci numai bucurii parintilor tai!Crig tot bine din lume ti-l doresc

Ana am gasit si "regzolvat" problema...asa motorizata pana-n casa Mihaela

Alina concediu placut...si o vinere cat mai scurta

Capitolul soacra pana acum doi ani(~7ani) ne-am iubit ca sarea-n ochi...acum deja vorbim cu drag .

all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput