Gasca de Constanta *122*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

pe mai tarziu...cand mai prind semnal

printzeso!!! tzinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
La multi ani Dan-Marian(mery_anna)! Succes in viata si sa-ti asculti parintii!
mery_anna sa te bucuri de copiii tai sa-i vezi asa cum doresti, cu toate visele imlinite si sanatosi!
Dana se pare ca ai ajuns cu bine la destinatie, asteptam impresii.
Gabi cum tre-ai decurcat cu "hunii" pana pe strada Verde? Ai gasit usor? Sunt multe gradinite care nu cer analize, in special cele cu program scurt (nu sunt calcate prea des de Sanepid ).
Dimineata am dus fetele la Iowemwd, asistentele sunt ff dragute si se misca repede si eficient . Acolo m-am intalnit cu o cunostinta care a gasit in 4/5 un laborator care face asetul de analiza pt gradi cu 115 ron.
Acum am iesit din bucatarie, am gatit pentru maine si poate pentru poimaine sper.

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ontica Camelia

La Iowemwd setul de analize pentru gradi(coprocultura, coproparazitologic si exudat faringian) este 72 ron, cine are nevoie si de exudat naso, mai plateste 15 ron.

mi-e rau....cand aud de preturile astea.
aici in eforie sud e 55 de ron si firar azi e joi mi-e rau si mai rau ca azi trebuia sa ii recoltez alexandrei ca numai vineri se recolteaza...bleah...
iubia mica de bianca ma cam da peste cap cu diareea ei, doctorita i-a schimbat tratamentul sper sa fie mai bine.

dana fugi maine la examen.

beti cafele fara mine.....

somn usor.

Mergi la inceput

salut!!!
de pe meleaguri montane, va salutam si va pupam cu mult drag!

am ajuns cu bine, am dat gresh cu hainele mele si partzial cu ale lui Tibi, aseara am ajuns imbracatzi asa: eu - tricou cu maneca scurta, pantalon bumbac 3/4, papuci in doua barete; Tibi- tricou cu maneca scurta, pantalon scurt, papuci, shapca; sotz- tricou, evident cu maneca scurta, pantalon scurt, papuci...ca de la plaja venitzi, deh!!!...aici 4 grade, ploaie, vant, noapte, frig taaaareeeee!!!
ca sa reiau, am dat gresh cu hainele mele, in proportzie de 85% sunt de vara, ale lui Tibi - 65 % de vara, sotz sta mai bine la capitolul asta...bine ca am avut inspiratzia sa iau cate o vesta de fash...asta e!!!ma sacrific shi ma duc la shopping

in rest, e bine...caldura in camera, peisaje super, 12-14 grade azi la pranz (am citit pe net ca de duminica incolo se incalzeshte)

am citit tot, dar din cauza de 2-3 guri de suc de prune nu sunt capabila de mai mult ...dar va pup

p.s. mai e cineva treaza??? iolarioooooo...oooo...oo pup]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emaaimee

cupila mea a fost f happy ca a inceput preschool, abia astepta sa mearga si azi.

succes frumoasei mici la preschool... este echivalentul grupei pregatitoare din cadrul gradinitzei la noi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymumy... saptamina viitoare este urmatoarea intilnire.

Happy, da' ce-ai soro de te vezi saptamanal cu soacra
eu am vazut-o prin iulie, urmeaza de Craciun, apoi de Pashte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ontica Camelia

Gabi cum tre-ai decurcat cu "hunii" pana pe strada Verde? Ai gasit usor?

cami,maine,adica azi,la 9.30,ma intalnesc eu cu gabi si duc pe strada verde!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Buna dimineatza!!! vodca taie greatza

dau eu cafeaua azi...Jone, ....si pentru toata Gashca sa va trezitzi si sa avetzi o zi frumoasa!!!si scriitoriceasca...

eu beau cafea fara cofeina, mai nou, neagra, cu zaharina...inainte eram amatoare de ness cu lapte, dar va spun cu mana pe inima ador gustul de cafea ...din tot ce fac in bucatarie (gatesc) cred ca e cel mai frumos miros sau la egalitate cu mirosul de prajituri de casa cu vanilie, cozonac... (eu ca si musiu cu madlena si infuzia de ceai de tei, am amintiri olfactive deosebite, plus ca am acest simtz dezvoltat pe chestii bune, delicioase )

...precum in legea lui murphy: "Tot ce e bun: ori e imoral, ori e ilegal, ori ingrasha."

pentru cine are chef de legi...aici: http://www.link.ro/murphy/

o zi minunata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

'neata...

la multi ani,Maria de Crig72,sanatate si mult noroc sa-ti dea Dumnezeu!!

dodo,ne vedem!!

tania,ati ajuns,sunteti bine?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Dana, multam de cafea. Spor la shopping. Asa e cu femeile, se sacrifica pt familie mereu . Sotz stie ce sacrificiu mare faci, te rasplateste pe masura?

Dodo, Miha, sper sa gasiti rapid adresa cu pricina

Jone, daca ai smochini prin apropiere rupe cateva frunze (ca sa ai si altadata), ia cam jumate si fa un ceai. Cat au fost copiii micuti doar cu asta le trecea diareea. Nu smecta, nu alte minuni de la farmacie. Are gust placut si trece f repede, e mai bun ca menta. Sau in lipsa de frunze de smochin, ceai de samburi de struguri, dar e mai multa munca . Sanatate micutei Bia

Cami, pupici fetelor "studente". N-am fost pe faza cred, incepe si Teo gradinita? Cand gatesc, si eu sper sa tina cateva zile. Uneori imi reuseste

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput