Gasca de Constanta *122*
Raspunsuri - Pagina 13
elypetrov spune:
Neata fetelor, eu Dianei ii fac analize , dar ea este la program prelungit , am programat-o luni la MEDICOVER cu bilet de trimitere de la med pediatru la care mergem de fiecare data ca in cel de familie nu am nici pic de incredere , as vrea sa o mut dar inca nu am auzit de un med de fam bun
Vreau sa gatesc azi varza cu carne de porc oare merge sa ii pun si oregano ?
lulu77 spune:
Dodo, sigur nu ne cerem nici o analiza...am vb direct cu dna directoare.
ely...la porc cu varza mai degraba as pune niste cimbru si mult marar
andata, saptamana asta nu mai gatesc nimik, maine seara plek la bucuresti si sambata dimineatza in concediu 7 zile.asa ca bucataria nu ma mai vede .
dar..gatesc mereu/des....
"pui in lapte "
pulpe/ciocanele/orice fel de bucati de pui, se pun in oala de lut, cu sare, piper, rozmarin, eventual si putina menta si deasupra lapte si mult usturoi.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
elypetrov spune:
LULU sa stii ca asa am sa fac am sa pun cimbru si marar , am si eu o oala de lut neagra luata de la MARGINEA - SUCEAVA o fi buna sa incerc reteta ta ca tare suna bine
Tot la Paltinis pleci in concediu ? Daca da iti pot spune eu ce am vizitat noi cand am fost in concediui
cand e gata mancarea va anunt poate doreste careva
Sambata trebuie sa mergem la o nunta la baiatul unui coleg al sotului de la servici , stiti cam cat se mai da ?
happymumy spune:
Neata!
Merci Andata de incurajari !
Ely, daca vrei iti pot recomanda medicul nostru de familie, are cabinet in Coiciu.
Lulu, suna tare bine reteta ta de pui in lapte.
Eu ma indulcesc ( a se citi : ma ingras) cu niste prajiturele, e ziua unei colege.
Noi pe unde am fost am dat ori 8 ori 10 mil la nunta, in fct de cit de apropiati sau nu eram de pers resp.
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
emaaimee spune:
buna dimineata, cafea/ceai& MD variat pt toata lumea.
vi se cer analize pt gradi? mie aici nu mi-a pomenit de asa ceva la Play School. si avea 3 ani.
ni la Preschool nu se cer.
azi ma duc la dr cu fata, programare control la urechi/auz. asa ca dupa pranz plec de la munca.
si pe mine ma enerveaza reclamele astea, ce agresive sunt si printre raspunsuri...
lulu, io marinez la frigi 24hrs carnea(pui/porc) in lapte cat sa o acopere bine. fara menta, maghiran in loc cu tot cu condimentele din reteta ta. apoi dai la cuptor cu un pic de zeama si tot mai pui zeama cate un pic pe masura ce scade. si apoi se face un sos cu lapte curded, noua ne place mult. si carnea e fff zemoasa, ca un burete plin de apa. reteta mea e de la viit. a soacra( poloneza) surorii mele.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 Dodo, sigur nu ne cerem nici o analiza...am vb direct cu dna directoare. |
Nu am zis ca sa te contrazic...ci ca eu asa am intalnit pana acum
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
lulu77 spune:
ely, tot Paltinis si imprejurimi scrie pe noi de sambata dimineatza.
Ati fost cazati in Paltinis?
Dodo, nici nu mi-am imaginat ca ma contrazici, nu ai avea de ce
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
elypetrov spune:
Noi am fost la Gura Raului aproape de Paltinis la pensiunea Calin , a fost foarte frumos si am vizitat imprejurimile , numai ca noi am stat doar 4 zile atat am gasit acolo cazare era plin peste tot in perioada 12-16 august
happymumy spune:
Mi se pare mie sau e foarte liniste azi pe aici? Bate vint de toamna .
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)