Gasca de Constanta *122*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Madam-o ..vezi ca te bat...cum adik nu te duci vineri la biologie? Ai innebunit? Ba te duci acolo frumusel, ca vei lua, ai sa vezi..eee ...hai ca ai nevoie de o colaaa sa iti revii, zau.

Dodo, Lali a explicat mai bine decat mine.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

dodo,maine nu pot,dar hai ca te duc eu vineri,e bine?
mai mult decat perfect....

atunci,vineri la 9.30,vin sa te iau din statie de la mall!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

harnicute la scris ca de obicei
Printzesa/Madam, fugi si la biologie neaparat. succes.
cupila mea a fost f happy ca a inceput preschool, abia astepta sa mearga si azi.
nici io nu o imboshcanez pe Oana. am primit de la cineva o hainuta gen cojoc si mama i-a cumparat niste ghete groaaaase( 2 perechi!!!), de piele intoarsa, cu blana groasa de urs, de la Lonardo cand a fost oferta. numai ca sunt prea groase si o sa le dau pe toate la Charity.
mama mea tot are tendinta sa o imbrace gros. acum mai intelege. dar cand am nascut-o pe Oana era scandalizata ca nu ii pun caciulita si ca ies cu ea asa afara cu flintice de haine, etc.
eu la munca, nu prea am ce face acu' si imi fac de cap...
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Ma dispera reclama aia care apare din cand in cand...
Am fost la doctorita, nu am facut vaccinul ca, avand alergie la oua, pitica ar fi putut intra in soc anafilactic. A scris d-ra pe fisa ca e contraindicat vaccinul.
madams, te prezinti la examen, il iei cu brio. Pana la urma nu ai ce sa pierzi, nu, ? Ca daca nu te prezinti oricum nu il iei. Eu o sa iti tin un pumn, dar daca imi spui pe la ce ora, o sa ii tin pe amandoi. Hai ca reusesti, mai e putin.
happymumy, felicitari, esti o supravietuitoare. Daca ai rezistat eroic si ai lasat-o sa plece nevatamata... Pe cand urmatoarea intalnire?
lulu, scuze ca te-am facut sa mai scrii o data reteta, eu o ratasem. Musai sa o incerc si eu in weekend, multumesc mult
jone, si tu ai maini de aur. Eu am crezut ca e cumparata costumatia.
Dodo, ms de informatie, ai dreptate. Dra a spus ca doar vaccinul asta si cel antigripal nu sunt recomandate celor cu alergie la oua. Celelalte sunt ok. Superbi botoseii. Noua ne lucreaza mama, dar nu sunt asa faini
Lali, nu prea am auzit multa lume vorbindu-si de bine socrii (pe mine sigur nu o sa ma auzi), asa ca te felicit ca te intelegi cu ei. Spor inainte la "tratamentul" soacrei

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!
Prezent la apel, imi pare rau dar numai de acasa, dupa ora 17, pot intra sa va citesc.

Madam Dana fa bine si mergi miercuri la examenul de la biologie, nu ai nimik de pierdut.
Dodo in zona Bratianu se poate ajunge cu 48, 48 barat (pe care-l poti lua vis-a-vis de gara - parcarea lui 23) si maxi-taxi 310 (1 leu) care merge pana in Mamaia si, are ruta Lapusneanu-gara-IC Bratianu, cred ca soferul te poate lasa in apropierea locului unde ai tu nevoie sa ajungi.

La Iowemwd setul de analize pentru gradi(coprocultura, coproparazitologic si exudat faringian) este 72 ron, cine are nevoie si de exudat naso, mai plateste 15 ron.

Va doresc numai bine si o seara buna!

Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Am intrat doar sa va spun noapte buna! Pic de oboseala, in seara asta am fost invitati la o cina la scoala la Ayli.
Dana, ai ajuns mama?
Madam, pune mina si du-te la examen, pina la urma ce ai de pierdut?
Andata , saptamina viitoare este urmatoarea intilnire.
Lulu, dodo,camelia, crix, cornelia , lali .
Nu mai dezvolt ca prea mi-e somn!

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

noapte buna.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

andata
, nu este cu suparare.Mai scriu reteta de cate ori este nevoie.

Ontica
, multumesc de info, dar la gradi al Luca (gradinita nr. 3 cu program normal) nu cere nici o analiza. Doar caiet vaccinari si adeverinte medicale parinti.
O sa ii fac niste analize, doar de rutina, cum ii fac mereu toamna/primavara.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

,Neata, minunatele.
Merge o ?
happy, tin pumnii. Stii ca in doze mici otrava e suportabila si devii imun
lulu, ce mai faci bun? Zi si la baba sa se inspire, ca eu sunt in pana de idei

Pupici tuturor minunatelor si o zi la fel de minunata

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ct,
la Navodari bate un vant de te ia pe sus(...pe mine)

Lulu eu pe la toate gradinitele (3 la nr)pe la care am umbla mi-au fost cerute analizele exudat,coprocultura,coproparazitologic +dovada de vaccinari....n-am intrebat aici sa vad cat costa analizele (cred ca la fe4l),anul trecut am dat 60lei.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput