Gasca de Constanta *122*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

La multi ani, Mariuca!!!
si noi tot asa eram, sare/piper/amar/acruuuu( cat toate lamaile din lume), imi venea sa o paruiesc nonstop. si io-s pasnica, nu sar la cearta, ce sa mai zic de bataie. a cam durat si la noi ani buni, vreo 9 ...

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

MARIUCA..LA MULTI ANI!

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Mai fetelor, ivatati-ma si pe mine sa o aduc pe linia de plutire pe socrela. Ziceti-mi si mie cum faceti.

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

depinde de soacra,Ghiulten....Daca este una care n-are nicio treaba cu bunul simt, nu are leac.soacra-mea este foarte diplomata si are bun simt.a incercat la inceput sa-si arate coltii,dar i-am scos.de atunci nu mi-a mai zis nimic,plus ca sotul meu ma sustine cand imi vine sa-i dau vreo replica socrelei.mai sunt si unele discutii(ca nu poate fii chiar totul roz),dar ramane la stadiul de discutie,nu ne certam....nu stiu ce sa-ti spun.......mama a incercat s-o educe pe soacra-sa 33 de ani si nu a reusit.

Mergi la inceput

da, clar depinde de soacra(poama acra uneori)

aveti aici http://picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/BIJUTERII#
cateva minunatii..aparatul de proasta calitate

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Drum bun, lulu, si distractie placuta! Sa va intoarceti cu foerte proaspete!

Mergi la inceput

"forte" - azi nu stiu ce am avut, am mincat o gramada de litere .
Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

happy, multam'...ma conectez si acolo si stau cu ochii pe voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

madamdana,
azi e vineri
azi a fost biologia, ai omorat si ai biologicat pe careva?

mariuca la multi anisori!

ca pomenim de soacre...mi-ati dat o idee sa scriu o adevarata carte despre a mea....si vred ca va avea si mai multe volume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Hello, hello
In ritmul in care scrieti o sa ma bucur daca reusesc sa va salut in fiecare capitol ...
Eu acum m-am trezit, nu stiam de-i zi sau noapte, am venit sau trebuie sa plec de la serv
Eli, tu cum te descurci cu turele?
Am facut SINGURA cateva modificari in camera copiilor, mai exact l-am evacuat pe Bogdan, am scos patul supraetajat de la Ikea si sper sa reusim sa-i luam Adei patul dorit. Deocamdata doarme in patul imprumutat de o prietena de-a mea, patulul roz din colectia Mamut de la Ikea.. Am tras de trei sifoniere si cateva corpuri de mobila pana cand am crezut ca cedam din balamale - am cedat eu, mobila se tine inca in picioare.
Pe Bogdan l-am pregatit de scoala- m-am bucurat ca am scapat de rechizitele cu personaje gen Spiderman, Bakugan si alti Beni Teni, dar anul asta l-a preferat pe Michael Jackson
Hmmm, deci incep scoala Maria a Corneliei, Alexia a Crixiei si Ayla a lui Ghiuli...ramane fii-mea caprita nescolarizata O sa va urmarim cu interes impresiile despre scoala.
Ada va fi colega cu Bia a Taniei si Alex a Cameliei
Fac o pauza de scris, revin mai tarziu ca acum trebuie sa pregatesc copiii de plecarea la socri.
Va pup.

Mergi la inceput