Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 149

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

TUTZ,
da suntem de-o varsta, ma rog! cu diferenta de 1 zi. dar stii bine ca diferentele astea de cateva zile sunt doar teoretice. noi ne luptam aici cu saptamanile!

asa ca...da, suntem de-o varsta! yupiiiiiiiiii, sper sa reusesc sa ma tin dupa tine daca tu esti mai zdravana ca mine!
Kisssss

Ghiocela 34+ Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Tocmai am incheiat o masa 'sanatoasa'..cartofi pai cu snitel si castraveti murati. Bun a mai fost.

Klarisse graviduta 34+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Klarisse - maine seara ma apuc de prajiturit, sa am cu ce sa va servesc miercuri
Ghiocela - eu (si mai cateva fete) am pierdut in trecut o sarcina, sau mai multe, din nefericire. De aici fericirea si felicitarile cand schimbam semnatura, era inca o lupta castigata si inca un pas spre marele final fericit. Deci nu aveai de unde sa intelegi, dc nu ai trecut prin asta. Acum stai linistita, ca o sa fie bine, o sa vezi cum, incet, incet, trec saptamanile

Crinuta si cat mai putine contractii.
Buburuzule, tu cum esti?

Kiti, 34+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Klarisse, sa-ti fie de bine!

Am vazut albumul bebeilor. Ce fete frumoase erau pe acolo . Bebele meu sughite de incantare! Clary, Andre_flo, sa va traiasca papusile, sunt superbe!!!

Donna 34+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Salutare si de la noi pe ziua de azi!

Nadiutapm - tu intrebai de lenjeriile de le site-ul ala...eu am comandat, azi mi-au ajuns. Sunt faine - culorile parca nu sunt chiar asa de vii ca si pe site iar materialul mi se pare mie un pic cam aspru. Le pun azi la spalat si iti spun dupa cum o sa fie. Eu vroiam si pt. patul lui Bobi si aveam o dimensiune mai ciudata - 120x200 cm si nu am gasit cu Cars pe dim. asta. Ala chiar e foarte fain. Daca aveam masina de cusut apelam si eu la varianta Fulgutei dar asa....Oricum per ansamblu la pretul ala e ok zic eu.

Referitor la umidificator eu am luat unul pt. Bobi si l-am folosit f. putin. Dupa aia am inteles ca de fapt exista umidificator la cald si la rece. Eu am luat la cald si doar ca au transpirat geamurile de numa numa....e ca si cum ai calca haine intr-un spatiu f. mic. Deci daca chiar vreti sa luati umidificator - uita-ti-va dupa unul la rece. Desi mie mi se pare inutil. Vorba fetelor - pui un vas cu apa rece pe calorifer si ai rezolvat problema. Sunt si la metro niste umidificatoare din inox.

La Multi Ani Oana Georgescu! Sa ne traiesti!

O zi faina tuturor!

Va pup.

Dana 37+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

buna burtici !!!

va anunt ca NIKE a plecat azi acasa cu bb Sebastian.

nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi sa aveti

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

buna burtici !!!

nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi sa aveti

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 21+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Uraaaaa...bravoo Nike, bravo Sebastian!
Va asteptam cu vesti din ce in ce mai bune!

34+ Victor Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Wow ce veste super! Felicitari mamico, ai reusit! sa fiti sanatosi si fericiti.

La multi ani, Oana! multa sanatate, bebe la termen si cati mai multi ani fericiti!

camelia 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Ce veste minunata, ca Nike si bebe merg acasa

La multi ani pentru Oana Georgescu! nastere usoara!

Si eu ma trezesc peste noapte, sa merg la toaleta. Uneori mai des, alteori mai rar, depinde cat pepene mananc inainte de culcare . Acum ca stau acasa, cred ca voi sta mai mult treaza noaptea, avand in vedere ca tot trag la somn

Valentina34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Cu trezitul noaptea este jale si la noi. Plus ca ma dor toate cand ma rasucesc de pe o parte pe alta, mi se intareste burtica..e ciudat tare. Somn mai bun prind dimineata intre 7 si 10..ca in rest..

Klarisse graviduta 34+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput