Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 149

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Lora, am vazut ca stergi pe jos cu mopul. Incearca sa stergi cu carpa pe jos (in baie, ca pe parchet lasa urme), sau perie covoarele, cica ar da rezultate

Mari Paun bafta maine la control. O sa vina la termen bebe, ai sa vezi.

Crinuta azi esti bine, da ?

Bebecris, dar nici pepene nu mananci seara tarziu, nu? Si eu ma trezesc des, dar nu asa de des. Inseamna ca bebe sta foarte confortabil pe vezica ta.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 38+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

donna, lora, crina si fetili multumim mult diseara dam tortul ca acu inca nu il avem

la multi ani sanatosi si frumosi OANA si toata gasca de Alexandre si Alexandri

femeia care a venit de azi la curatenie se pare ca face treaba buna inca nitel si termina toata casa. dupa-amiaza sa fac si o lista de shopping si maine sa o rog sa faca si ceva de papa. sa videm daca se pricepe si la de astea

eu cresc stiti ca ma laudam ca am numai 8 kile...hehe...am pus in 5 zile 1 kil si ceva si ieri m-am cantarit dupa 2 zile de la ultima cantareala si mai pusesem 500 g. sper sa fie a lu' bebe si sa avem ce pupaci

-----

Mami de roza + 36 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Fetelor eu nu mai poooot ma trezesc noaptea din ora in ora sa merg la toaleta. azinoapte m-am trezit de 5 ori de la 12 la 6 dimineata . uneori adorm repede la loc dar alteori stau si ma uit pe pereti. si incerc sa nu beau deloc apa inainte de culcare si nici noaptea si degeaba

cristina si bebe in burtica 34+sapt

BEBECRIS,
sa stii ca nu e bine sa te abtii de la apa. Deshidratarea favorizeaza contractiile musculare. Daca tot n-ai somn si tot te trezesti si fara sa bei apa, mai bine...bea apa!!

Ghiocela 34+ Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Lora, am vazut ca stergi pe jos cu mopul. Incearca sa stergi cu carpa pe jos (in baie, ca pe parchet lasa urme), sau perie covoarele, cica ar da rezultate

Mari Paun bafta maine la control. O sa vina la termen bebe, ai sa vezi.

Crinuta azi esti bine, da ?

Bebecris, dar nici pepene nu mananci seara tarziu, nu? Si eu ma trezesc des, dar nu asa de des. Inseamna ca bebe sta foarte confortabil pe vezica ta.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 38+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mari incerc sa nu ma mai gandesc la dureri, incerc sa fiu optimista. Ma doare burtica in continuare, e tare.....Poate merg astazi la monitorizare, sa vad cum mai sunt mai incolo.

35+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Kiti in sfarsit concediu si la tine, binemeritat. Asteptam cinstea de rigoare ca merita sarbatorit.

Klarisse graviduta 34+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Bebecris, dar nici pepene nu mananci seara tarziu, nu? Si eu ma trezesc des, dar nu asa de des. Inseamna ca bebe sta foarte confortabil pe vezica ta
[/quote] nu mananc si tot ma trezesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Ghiocela am noroc, ca de obicei nu prea mi-e sete noaptea dar daca as mai bea si apa.. cred ca nu as mai dormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocela13

Aaaaaaaaaaaaa am uitat: azi schimbam si noi semnaturaaaaaa!!!! Am intrat in 34 s. macar de am ajunge la 37 ar fi....miracol!

Fetelor trebuie sa va marturisesc ceva groaznic: cand eram prin 10-15 saptamani si intram de la serviciu pe forum vroiam si eu sa vad ce se mai intampla, ce se mai discuta, chestii concrete, importante, bla-bla. si cand vedeam ca schimba cineva semnatura si alte fete sar cu felicitarile pe ea, nu prea intelegeam rstul atator urari si felicitari de parca cine stie ce minune ar fi!!! aproape ca ma plictiseam de atatea urari!!!

Fetelooor, Dumnezeu nu doarme! M-a palit acuma de-mi merg fulgii!! De cand stau legata de pat nu fac decat sa ma gandesc la nemernica asta de semnatura: si dimineata si seara si-n culcare si-n sculare numai la semnatura ma gandesc! Doamne ce pretioasa e acuma!!!!

Va felicit fetelor, nu pt fiecare saptamana care trece, ci pt fiecare zi in care reusiti sa va tineti bebelusii in burtica - acolo unde trebuie sa stea ei deocamnata!!!!

Ghiocela 34+ Irina Maria

ghiocela, inseamna ca suntem de-o varsta :)
intradevar nici eu nu intelegeam la inceput felicitarile.. iar acum ma rog pt fiecare zi de luni, cand pot sa zic ca a mai trecut o saptamana cu bebe la caldurica

Tutz 34+ cu Julia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Eu beau apa foarte multa cam 2-3 litri pe zi. Lapte, 1-1/2 litri pe zi, fructe multe, ciorbici. Nu am nici contractii dese, decat 2-3 seara cu o durata de 5 min la un interval de o ora, si nici vergeturi.
Nu imi propun sa beau apa, cere organismul.

uta28 este 33+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Pfiii, ce bine-i cu burta plinaaa... tocmai am ras un castronel de ciorbita de porc acrita cu bors (Bubu, nu vreau sa-ti fac in necaz, poti sa te razbuni scriind de baclavale sau ce dulciuri aveti voi acolo)

Fetele eu vreau retete usoare de papanasi (nu aruncati papanasu' direct ca il prind marmotele din zbor, sunt experte, mai bine dati cu reteta)

Alina Feier, merci pt parola, ma duc mai incolo s-o incerc.

Mai3 pastrez un colt de stomac liber pt tort . Da' ce bine stai cu kg, doamna. Sa zic eu cat am luat? sa zic, sa zic? 17 Si mai am timp...

Eveline- spor la patut! Cred ca ai mostenit ceva din talentul tatalui tau!

Ghiocela felicitari pt semnatura ! si la mai mare! Si eu cam la fel, la inceput ma bucuram de schimbarea ei dar nu ca acum, cand zici ca am castigat la loto la fiecare sapt in plus!

Tanamera, la grele cazne m-ai bagat cu reteta de budinca de orez! Am facut o data si acum fug in bucatarie ca bazaie sotul meu dupa inca una!

Crina multa putere!

Bebecris si eu ma trezesc de n ori pe noapte. Bine ca nu tb sa mergem la munca. Oricum e mai bine sa bei apa mukta decat sa ai contractii de la lipsa ei!

Donna 34+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 4 saptamani in burtica!

Mergi la inceput