Sep-Oc'10 Bv Mari,Office.Bun venit Vlad,Mihai! 149

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

buna dimineata si de la noi, desi e ora pranzului.
eu am avut un weekend infernal, sau mai bine zis o zi de duminica oribila. de sambata noaptea m-au luat durerile de stomac, care se lasau in jos si se transformau in contractii dureroase. am rezistat cu durerile astea vreo 6 ore, pana ieri dimineata la 7.30 cand am cronometrat si aveam contractii din 8 in 8 minute. mi-am luat inima in dinti, l-am trezit si pe sot, care culmea e prima data in atatea luni cand nu m-a auzit ca am facut poteca la baie, saracul are niste cearcane pana la dinti, ca se trezeste de fiecare data cand ma duc eu la baie sa ma intrebe daca este totul ok.
a pus mana pe telefon, a sunat-o pe cumnata mea care evident ca m-a certat ca am stat cu dureri, am luat repede un no=spa si la 8 eram la spital la monitorizare.
contractii - ioc, durerile de burta erau ingrozitoare. am facut ceva injectii in fund si am plecat acasa, am refuzat internarea.
am dormit vreo 3 ore si au inceput varsaturile, diareea, durerile musculare si starea febrila, 37 cu 7.
am avut o indigestie ceva, caci sambata am mancat un baton de salam de biscuiti cam suspect la gust, dar il luasem de la manastirea din Ciorogarla si m-am gandit ca maicutele nu ar vinde unei femei insarcinate ceva vechi.
iar acum, ca sa fiu inconstienta pana la final am mancat un strugel pe burta goala, desi stiam ca nu am voie, astefel ca a revenit si diareea.
cred ca noaptea de sambata a fost noaptea contractiilor, caci toate ne-am plans de ele.

aura 38+2 TUDOR STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Lora acum am catapultat o portie de papanasi spre Piatra.

Fulguta de vreo saptamana poftesc la galuste cu prune(pe aici se numesc gombotzi),asa ca sunt de acord cu schimbul.

Donna macar bine ca e usoara reteta pentru budinca de orez,nu ma injuri tare.Retete de papanasi gasesti o multime pe net,mai bine o alegi care ti se pare tie mai usoara,eu am pus ingredientele ochiometric.

Klarisse sa iti fie de bine papica.

Maitreyi e bine daca esti multumita dedoamna care iti face curatenie,te-ai scos.

Ghiocela felicitari pentru semnatura.

Mihaelka cum stai cu emotiile?

Mari78 cand am vazut in titlu numele Mari alaturi de cel al lui Office eram sigura ca e vorba despre tine.

32+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Tanamera
Pity imi pare rau sa aud ca ai tras atat..ai grija de tine ca esti pe ultima suta de metri. Sanatate multa. Pentru diaree paine prajita si orez..fac minuni.

Klarisse graviduta 34+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 5 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Pity multa sanatate.

32+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

iar cat am stat la monitorizare, am auzit o poveste foarte urata, care m-a dat si mai rau peste cap.
a ajuns in urgenta o gravida in 39 de saptamani cu un bebe care nu mai miscase de 2 zile. a venit prea tarziu, bebe murise deja in burtica.
nu va spun cum sunt acum de isterica, daca nu misca incep sa-mi fac griji cu duiumul. doamne fereste, biata femeie, nu stiu cum va trece peste o asa tragedie.

aura 38+2 TUDOR STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

iar cat am stat la monitorizare, am auzit o poveste foarte urata, care m-a dat si mai rau peste cap.
a ajuns in urgenta o gravida in 39 de saptamani cu un bebe care nu mai miscase de 2 zile. a venit prea tarziu, bebe murise deja in burtica.
nu va spun cum sunt acum de isterica, daca nu misca incep sa-mi fac griji cu duiumul. doamne fereste, biata femeie, nu stiu cum va trece peste o asa tragedie.

aura 38+2 TUDOR STEFAN

Ce nu inteleg eu este de ce o povestesti mai departe daca te-a dat peste cap.

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 37 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Sincer, cred ca te panichezi aiurea. Respectiva, cine stie ce probleme avea ... Daca stai sa-ti induci starea asta de rau singura... ma indoiesc ca o sa-ti fie bine.

Nu va mai "mutilati" psihic cu tot felul de scenarii horror.

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

aura 38+2 TUDOR STEFAN

uta28 este 33+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Tanamera, nu nu eram eu, dar si eu am fost surprinsa si curioasa care din Marii mi-a luat-o inainte. La mine vad ca bebita nu da semne ca ar vrea afara. Sambata noaptea am avut si eu contractii, insomnii, am luat si no spa si magneziu si au mai trecut, de am putut sa adorm.
Asa mult ati vorbit despre praji, ca mi-am scos ingrediente sa fac briose cu stafide si ciocolata

Pity ai grija de tine si tine regim neaparat. Poti lua si un pliculet cu smecta, nu dauneaza.

Ma apuc de facut briose.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 38+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna fetelor Multumesc din inima pentru urari , va pup pe toate si urez si eu Alexandrelor si Alexandrilor La Multi Ani , Sanatate si Noroc
Si eu ma confrunt noaptea cu contractii dar deja nu ma mai mir , doar sper sa treaca .

Pity multa sanatate , Ghiocela , trebuie sa rezistam pana la capat , nu ?

va pup inca o data sa ne bucuram de bebei sanatosi si frumosi

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 34s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

tocmai am pus la foc ardei umpluti si nu mai pot de mijloc si burtica. e clar nu mai pot sta deloc in picioare. se vede bine efectul a 20 kg plus . si cat o sa mai pun....

cristina si bebe in burtica 34+sapt

Mergi la inceput