Spiridusi de ian-feb. 2006 ... din nou la gradi(9)
Raspunsuri - Pagina 8
bumbita spune:
toanca, da, acolo vom merge...tot 85 euro e abonamentul/luna? voi in ce zile mergeti...poate stabilim un program comun si ne intalnim cumva....
eu ma uit pe hbo...la un fim "evan atotputernicul".
noapte buna!
Giova spune:
Neatza!
Eu sunt la datorie.edi e matinal rau.
DIA eu sunt adepta vacantelor monotone...mai ales cu 2copii mici.le ai pe toate acolo.
MIRA super sardinia.si noi visam...
Ma bucur ca ai mai mult tim liber acum. Ati inceput activitatile,misto.
IULIANA curatenia de toamna trebuie sa fac in dulapuri,in rest fac des.
Marco va lipsi doar cand e bolnav sau in concediu. Atunci comensam cu inotul pe care-l platim lunar.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Bumbi spor la vandut patul.
Lili e la soare. c ebine de ei. sper ca se gandesc si la noi.
aici e cald si frumos...eu sunt chiauna de somn.
am fost de mi-am cumparat o pereche de cizme joase si una de pantofi.
asteptam sa se trezeasca Edi si sa mergem macar o ora in parc.
o sambata frumoasa sa aveti.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Bee spune:
Buna fetele.
Giova si Bumbita, ca voi sunteti cu perdele si draperii. Eu am vazut cele mai faine modele la Kika. Foarte multe si diverse si frumoase. La Ikea sunt intr-un anume fel (nu cred sa-ti placa tie Giova). De doi ani nu reusesc sa pun draperii in toata casa (evident ca nici perdele). Avem si foarte multe geamuri, asa ca sa zic ca am o scuza. Asa ca am tot timpul sa meditez. Luna asta vrem sa schimbam iar paturile intre ele, sa facem in sfarsit o camera in care sa doarma copiii (Ana si Tavi dorm in aceeasi camera, nu se stie exact prin ce minune!) si un dormitor al nostru......
Bumbi, deci la toamna vom avea copiii colegi pe la dansuri. La desen, trebuie sa-l intreb pe Radu daca o dam pe pitica. Si sa vad cum combinam activitatile ca eu nu aduc copiii 4 zile pe saptamana in Bucuresti.
Intre timp noi maine mergem la mare 2 zile, cu cortul. Cred ca vom tremura, dar nu mai conteaza. Stam pe plaja si citim si ne plimbam........Stiu sigur ca n-o sa-mi ajunga 2 zile sa-mi revin.
maraki spune:
<Buna seara,
mai fetelor, este adevarat ca in Ro, tineretul poarta cizme de ploaie la orice ocazie? or fi ele colorate si frumoase, dar sa porti cizme de cauciuc fara sa ploua...e prea de tot
s-ar putea sa vina una din cele mai bune prietene la mine, sapt asta Aahhh ce vremuri
merg sa.i fac dus lui Angelo....brb
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Mi-a spus prietena mea ca se duc pustoaicele prin cluburi, baruri, incaltate cu cizme de cauciucAici foarte rar vezi dar, numai cand ploua Copiii poarta.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Pai da,dar ce cizme...as purta si eu unelee d firma non stop. Fetelepoarya,aredreptate prietena ta. Cum poarta si cizme crosetate sau perforate vara.
Poate o intalnesti pe soacra prin munchen.vine din 10 oct.sa grijeasca o babeta.
Revin de pe comp,dupa ce adoarme piciul.
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
salutarea gagcici...dau un ceai
eu sunt mai bine,nu in cea mai buna forma dar ....sper sa mi revin repede
azi la papan a inceput gradinita,dar eu il mai tin acasa...il mai iau cu mine la munca...ieri ne am plimbat in parc cu hidrobicicleta..acu ma cam dor picioarele
Bianca si a ucmparat o pereche de blugi cu turul lasat...urati raudar cica s la moda...gabi i a luat ca daca era dupa mine
Maraki am vazut cizme dar numai cand ploua ...pe vreme bun a n am vazut iar in club nu cred ca se incalta fetele in cizme de cauciuc.....
va pup ma duc sa fac o baie
maraki spune:
Buna dimineata,
Giova, ei na! cat o sa stea socrela aici?
Cosmi, cred ca-i sta bine Biancai cu blugii De ce ti se par urati?Mie nu imi plac aia strech, sant nasoi rau mulati pana la glezne si cand vad fetele ca-i poarta si sant incaltate cu bascheti...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Doarme piticul si uite asa ma dau pe net.
Ii ies 3 maselute deodata...una e aproape iesita, la celelalate 2 doar un coltisor.
ma asteptam la mult mai rau, sincer. Doamne ajuta tot asa s ao tina.
Maraki mie imi plac blugii aia cu tenesi la adolescenti, eu nu sunt adepta baschetilor, dar pt. ei merge. Nepoata e inebunita dupa Converse...si pantaloni cu turul lasat...asta e moda acum.
asa ca Cosmi nu ai ce face...trebuie sa te integrezi doamna!.
maraki nu stiu cat sta soacra, mie nu imi zice nimic...doar cu copiii ei se povesteste. ea e multumita ca va sta peste iarna la voi si nu plateste caldura la bloc...deci...sper sa vina cat mai tarziu acasa.
pacat ca nu se pricepe ca ii faceam liste lungi de la magazine si Toys. ea e bata la treburile astea.
Cosmi spor in noul an scolar si copii cuminti sa ai la grupa.
bee la noi nu e Kika...asa ca vad eu de unde iau. daca nu gasesc la Ikea, cumpar de la mag. de aici...sunt destule har domnului, pt. toate buzunarele.
fug la treaba, sa pun casa in ordine.
si o sapt. faina sa aveti.
mamica de 2 smecherasi