Spiridusi de ian-feb. 2006 ... din nou la gradi(9)
Raspunsuri - Pagina 7
dia_tm spune:
Am revenit si noi dupa un concediu lung.
Regret, dar n-am reusit sa citesc tot ce-ati scris in atata vreme...sper sa recuperez pe parcurs. Dar ma bucur sa va regasesc in plina forma.
Zilele astea suntem cam stresati cu inceputul gradinitei; schimbam gradinita, si erau multe formalitati care ar fi trebuit facute in august...de care am uitat...si-acum incercam sa le rezolvam.
uff...
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
bumbita spune:
Bine ai revenit dia!
ce mai afceti voi? cum ati petrecut vacanta in vara asta? de ce ati schimbat gradi? cum asteapta adriana inceperea gradinitei? zi-ne mai multe despre voi...
eu am mancat niste fasole batuta...si iar sunt pliina...despre ce cantonament vorbiti? ca sigur ma bag si eu...sau iau iar meniurile de regim....
Giova spune:
eu am facut curat...iarasi...tot la 3 zile trebuie sa fac...dezastru ce fac piticii prin casa.
ne-am si plimbat pana la piata, am luat legume pt. supica de maine...acum asteptam sa treaca timpul sa-l luam pe Marco de la gradi.
Bumbi si mie imi trebuie perdele la living...m-am saturat de draperiile astea...vreau ceva simplu si usor de calcat...poate am vreo sansa la ikea.
La copii in camera am cu cars si inca una cu winnie. parca m-am saturat de ele si vreau altceva....
din 13 sept. incepem cantonamentul de slabit...fara o dieta abnume, doar mancam moderat, slab caloric, sport.
Dia bine ati revenit. spor in toate, sa le terminati cu bine.
Inceput de gradi bun!
cum a fost in turcia?
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bumbita spune:
pe de-o parte e bine fara copii acasa...nu am nicio treaba...suntem ca musafirii in casa...doua farfurii seara de spalat..masina la sfarsitul sapatamanii o data de bagat...niciun deranj prin living.seara ajung pe la 20 00 acasa.
atunci intru si eu in cantonament cu voi!!! cu sportul o pot rezolva si eu...cat timp copii sunt la inot au sus o sala de sport cu vedere exact la bazin...asa ca ei jos, eu sus.
l-am sunat pe sebi acum ...si-mi zice ca il enerveaza mamaie...il intreb " de ce? " el " ca vrea sa ma scoata afara..." e asa un puturso si lenes...tare comod...daca merge prea mult pe jos...asa se plaaange, ca-l dor picioarele, ca nu mai poate...pe cand edi, ar merge kilometri si nu s-ar plange...
Giova spune:
Bumbi asa e si marco...nu rezista, s eplange imediat ca nu mai poate.
Noi ne pregatim sa iesim afara cu bicicletele-copiii.
am vb. cu mama, sta pana in 12 la noi, asa ca mergem la Ikea de vineri pe sambata. Nu putea clau de joi, cum vroiam eu. de abia astept!
si o seara frumoasa.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
miraklucker spune:
Giova eu pot face curat si de 3 ori pe zi si tot nu as termina. E boerie odata la 3 zile.
Ana sa va fie de bine vacanta. Ma uit acasa la poze.
.......noi am reusit in octobrie cadn au si copii vacanta sa ne luam o sapt de concediu. Eu inca cochetez cu SArdinia. Ramane de vazut. SApt viitoare ma duc la agentie sa vad de zbor. Oferta care am gasit-o e cu busul si cu feribotul si parca nu ne incumetam cu piticii nostri.
hihi, bunicii astia. Si ai mei nu mai pot de bine. Buni e la noi si ii rasfata cat cuprinde, mai ales ca zilele astea noi nu am fost nici unu pe acasa.
Noi suntem bine. Am inceput scolile gradinitele. Fetele mai merg si la sport si la dansuri. Cred ca le place, dupa rpima lectie de dans le-am intrebat seara cum a fost. Cica nu mai stiu, au uitat.
Eu am inceput serviciul cel nou, sau cel vechi. Sunt mult mai linistita, plus ca lucrez numai 3 zile. E tare bine asa, cateodata am si timp de nu-mi vine sa cred
dia_tm spune:
Concediu a fost in mare parte prin Timisoara, si o saptamana la Turcia.
A fost frumos, dar sunt departe de a fi incantata;
Plaja a fost super, cu nisip fin (avantajul Side), iar hotelul foarte fain, cu piscine dragute, aquapark, lunapark... mancarea super (la bauturi in schimb dezamagire puternica).
Partea superba a fost ca fiind cu alti prieteni fetele s-au jucat impreuna si s-au simtit extraordinar; si poate tocmai din cauza asta (ca lor le ajunge plaja cu nisip, niste valuri, o piscina si ceva loc de joaca sa se simta extraordinar) am senzatia ca n-aveam nevoie de toate facilitatile hotelului la care-am stat. ...nu suntem genul sejururilor all-inclusive...
Am si fost intr-o zi in croaziera pe mare si in alta zi la delfinariu tocami pentru a preveni monotonia; si totusi, deja in a cincea zi acolo fetele nu mai aveau chef nici de aquapark, nici de lunapark ...asa ca inclusiv ele s-au plictisit de stat atata in acelasi loc.
...si-a fost ingrozitor de cald!!! 38-40 de grade; dimineata la 10:30 erau deja 37.5 grade
dar per ansamblu ne-am simtit bine, ne-am relaxat, ne-am bronzat...si a fost bine.
Legat de gradinita...schimbam gradinita fiindca aici unde era inainte sunt copii mici - cresa si grupa mica de la gradi; dupa ce implinesc 4 ani se muta... de fapt puteam sa o mutam deja dupa 2 ani jumate, dar ne convenea varianta in care am fost cu somn dupa-masa (nu va mai fi cazul acum) si program flexibil (putea ajunge intre 8 si 9:30 la gradi...acum e inainte de 8:15).
hmm...Sardinia suna tare bine
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)
bumbita spune:
in sfarsit, am reusit si eu sa-mi fac cont pe okazii...am pus patul la vanzare. sper sa-l dau repede, ca giova.
ai mei baieti maine pleaca dimineata cu bunicii la pescuit la dunare...erau tare incantati acum...ziceau ca mai fac si un gratar...sigur se vor simti bine.
dia asa cald era la turci?! super ca aveti prieteni de familie cu copii. noi, nu....toti prietenii nostri din bucuresti cu care ne vedem/iesim/vizitam nu au copii...la cv, toti prietenii au copii...
eu in seara asta am fost cu 3 colege la un restaurant francez - la bonne bouche- super tare!!!! bucatarie 100% franceza...cred ca bucatarul e francez altfe....am luat melci cu unt, usturoi si rozmarin - in premiera - si legume la gratar. i rest, lipscani-ul si smardan-ul - centrul vechi pliiin - frumoasa atmosfera!!!
dani se uita la meci si eu pe net.
sa aveti o seara placuta!!!
toanca spune:
Salutare si de la noi pe ceas de seara.
Si eu azi am avut program administrativ fiind ultima zi de concediu; am chemat-o pe mama sa-l ia pe Matei la plimbare si impreuna cu Victor am intors casa cu fund-un sus; am facut curatenie generala de dimineata pana la ora 6 seata; acum sunt chiao dar asa de frumos miroase in casa a curatenie
Dia, nasol cu gradi; dar de ce la gradi de acum nu se mai doarme de pranz ca asta nu e prea bine; cel putin in cazul lui Matei daca nu doarme de pranz nu prea te mai poti intelege cu el
Despre Turcia....mie intotdeauna mi-a placut acolo; ce-i drept, la un moment dat intervine un pic de monotonie, dar e asa de relaxant.....
Giova, deci nu bagi zilnic masina de vase....
Da daca ai platit gradi pe un an ce faci daca Marco nu merge o perioada? Iti dau banii inapoi?
Liliana, concediu placut!
Mira....Sardinia....ce frumos; tare as vrea si eu!
Bumbi....mi-ai facut pofta de fasole batuta
toanca spune:
Bumbi, ii duci cumva pe baieti la inot la Diamon?
Cam asa suna cam ce ai descris tu.....ca acolo mergem si noi