Spiridusi de ian-feb. 2006 ... din nou la gradi(9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ioana si Miha- La multi ani!
Banuiesc ca torturile s-au terminat, dar ma puneti voi pe lista pt urmatoarea praji
Maraki-La multi ani pentru Robert!

Alex a inceput azi gradi si am avut surpriza sa vedem ca va fi la o grupa mixta : mijlocie-mare. Nu mai e coleg cu amicul lui, Kosta,care-i tare amarat la faza asta, dar sunt pe acelasi hol...Sunt doar 5 fosti colegi + ince 5 de la grupa paralela si 10 copii de la grupa mare...Grupa lor de pitici a fost impartita in 5 GRUPE DIFERITE: 2 combinate ca a lui Alex si 3 grupe mijlocii. Vestea buna e ca va fi SI cu 2 fosti colegi de cresa. Asa cum banuiam, el e la educatoarea care se ocupa de corul scolii si de pictura (cea care il lauda la serbare dupa ce a cantat)

reactia dupa Ro (CA N-AM APUCAT SA va povestesc): am trimis un francez si am recuperat un oltean....a venit vorbint numai romaneste cu ceva figuri ca i-a cam facut maica-mea poftele.Atfel, pana ieri nu a vrut sa scoata un cuvant in franceza, chiar si pe plaja cand se juca cu copii francezi: se juca cu ei, dar le raspundea in romana...Ieri, dupa ce a vazut listele afisate la scoala, a inceput brusc sa vorbeasca franceza in magazine, la restaurant.

Despre vacanta: mai mult decat ok....A inceput naaaaspa rau ca m-as fi intors din tren, daca puteam ca alex a cules ceva virus din ro si a facut de 5 ori kk si Anastasia de 3 ori...macar era o baie pentru handicapati chiar langa noi si aveam loc sa ma invartesc cu ei. Ne-a innebunit cu dusul asta la baie toata vacanta, dar macar mai rar zilele urmatoare...Altfel, Cannes e un oras ok ...in realitate nu e asa tumultos si innebunitor cum e prezentat, iar faimosul palat al festiv e mult mai mic decat imi imaginam.daca ai rezolvat problema cazarii te poti descurca la fel de bine ca in orice alt oras din Franta....exista magazine si restaurante pentru toate buzunarele...Avantajul e ca fiind la Mediterana e aproape sigur ca vremea va fi ok, plajele sunt dragutele: publice si private...Am intalnit f multi romani din Ro de toate categ: unii f ismpatici, altii care se chinuiau sa vb o fr de scoala generala cand au trecut pe langa masa noastra(pana atunci trancanisera cat putusera de tare si ei si copii)...
Noua ne-a placut si copii s-au simtit asa bine la plaja ca am renuntat la orice alta excursie in zona...ne-am dus doar cu vaporul pana la Insula asta http://www.google.fr/images?hl=fr&rlz=1G1GGLQ_FRFR334&q=ile+saint+marguerite&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=oqF_TKrQMIKu4AaG1c3TCw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDsQsAQwAw .

O sa va mai povestesc eu diverse pe parcurs si ma apuc sa citesc din urma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

vaaai, ana ce ne arati tu acolo...paradisu' curat, nu gluma...e superb pe unde umblarati....super, doamna! vreo starleta ceva nu ati vazut pe la cannnes???

si zici ca ai avut, pentru scurt timp, oltean curat?! pai asa sunt mamaile astea oltence..fac toate pofetele la nepoti. si mezina cum se simti in vacanta?

toanca, mai aveti si varianta scoala de stat in buricul bucurestiului + after + transport acasa...poate iesiti mai ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

se pare ca e spre bine....conteaza si faptul ca m ainceput munca,o sa treaca si starea asta si va multumesc de grija....Gabi ma sprijina cum poate si cum stie

PAPAn VREA LA gradinita si culmea Bianca abia asteapta sa inceapa scoala

PUPPPP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bumbi, ne gandim si la varianta scoala de stat in buricul bucurestiului + after + transport acasa
Ana, chiar ca acolo e paradisul....
Toate mamaile rasfata nepotii...nu numai cele oltence
Cosmi, da de ce ai inceput asa repede munca?
Scrie si tu mai multe (daca ai chef)

Mergi la inceput

toanca...da...discutia era cumva intre mine si ana de france cand am zis ca " toate mamaile oltence isi rasfata nepotii "...pentru ca si eu si ea suntem oltence....dar bineinteles ca toti bunicii isi rasfata nepotii..

in wknd ne apucam de zugraveala...sa vezi iar praf ce se face...am vazut un tapet mare si frumos cu povestea bambi....ma gandeam sa fac un perete asa...parca ai fi in padure...verdeata, copaci, pasarele, iepurasi, veverite si bambi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am venit si eu pe-acasa...m-a pus naiba sa-mi pun tocuri si ma dor picioarele de mor...dar mai trebuie din cand in cand...macar pt. psihicul meu.

Iuliana te poti gandi si la o sc. in centru cu afterschool si transpotrt acasa, cum zicea Cristina...mai vedeti pana atunci. sincer si eu l-as duce la o sc. de cartier, ca la liceele astea centrale e plin de fitze si bogatani...si pe urma daca nu ti pasul cu ei...sufera copilul si va fii marginalizat.
Masina de spalat vase merita daca ai multe de spalat. eu nu o folosesc zilnic, pot sa zic ca de maxim 5ori/luna. cand ai musafiri sau nu ai timp de spalat vase, s epot baga in masina, si cand se umple o speli. a mea e si cu incarcare la jumate, asa ca merita.
e tare si matei cu perlele...vad ca multi inverseaza sau formeaza cuvinte noi la varsta asta.
Cosmi cred ca tu te-ai plictisit, si fiind o pers. dinamica aveai nevoie de activitate. bine ca ai inceput munca.
asadar ai copii doritori de gradi/scoala. Nepoata nici nu vrea sa auda.
Bumbi a zis-o Iuliana mai repede....toate bunicile isi rasfata copiii.
asta nu-mi convine si mie la gradi...ca nu e aceeasi disciplina ca la stat si ca sunt cam rasfatati, cel putin unde e Marco...li se cam umbla in fund...mai ales de catre ingrijitoare.
Ana bine ati revenit. Frumoasa insula, dar vrem poze cu voi de la Cannes.
Asadar micul francez, transformat in olteam e in gr.mixta si despartit de amicul Kosta.
Ma bucur ca s-a rezolvat bine probl. cu virusul si nu v-a stricat vacanta.
LILI scoate capul din bagaje...vezi sa nu te inchida copii in valiza. intra si zi-ne de Andreea...cum de a iesit din concurs?
Bumbi acum am vazut pozele. super!!!!

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Salut!!
Ne votati si pe noi?? multumim!! si va pupacim!!

http://reclama ilegala - considera acesta un avertisment /concurs/voteaza-poza/64/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

repede, repede ca acusi merg la dush... si apoi nani!

Andreea a iesit ieri din concurs... practic a incercat tot posibilul sa nu ramana la "mana" celor care votau.. pt ca n-ar fi votat-o in veci pt sapt asta.. ci vroiau sa-i strice concediul si sa o faca de kko sapt viitoare... probabil ca ea asta a simtit.Sunt niste chestiuni de povestit... da' chiar n-am timp acum.. sorry. Cert este ca practic n-a mai tras sa slabeasca insa faza nasoala e ca l-au scos pe un concurent care chiar nu se astepta sa iasa...
Am inteles ca sapt trecuta au avut o proba cu tentatii le-a adus de mancare tot ce le placea lor... cine manca primea pt el - nu stiu cat la cantar, - nu stiu cat pt cine vrea el si + nu stiu cat tot pt cine vrea el... asa ca in cele din urma o tipa a mancat... ca a vrut sa aiba un "as" in maneca si i-a dat + ul ala tipului eliminat odata cu Andreea. Deci de-acum se joaca oricum "tare" pe razbunari/orgolii... polite de platit... ca doar au ramas la individual... In fine... cert este ca maine dimineata plecam in antalya fericiti cu totii. In rest... depinde de ea si de noi ca pana in decembrie sa slabeasca cat mai mult. Din ce am vazut asta e dispusa sa faca... practic si ieri si azi tot in regimul ei a tinut-o ceea ce mi se pare de necrezut.

Gata.. va pup daca prind ceva wireless si timp pe-acolo mai intru sa va spun cat de calda e apa marii.
Pupiiiiiici!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
Noi bine, lui Edi i-a mai puscat un coltisor de la o alta maselutza! avem 6 dintisori si 2 maselutze pe cale sa iasa.

Am platit si gradi lui Marco pe un an intreg, Doamne ajuta! daca il vom duce si pe Edi mai avem un discount de 15% pt. ambii copii. Numai sa-mi gasesc eu ocupatie...de fapt stiu ce vreau...acum caut caut si iar caut. mai multe detalii dupa finalizare.

Lili nu am prea inteles eu exact care a fost buba acolo cu mancatul ala, dar e nasol cand se dau lupte dintr-astea...mancatorie mare, pile...bine ca a iesit acum, decat sapt. viitoare cand era singurica acasa. Ii tinem pumnii sa se abtina de la mancare in Antalya.
Vacanta placuta si relaxanta sa aveti...mai ales ca merge si mama ta...cu siguranta asa va fi!
daniela nu te putem vota, nu stim unde. da si tu pe mess. linkul, caci nici in PM nu merge.

tocmai am aflat ca avem o nunta peste 2 sapt., la un arhitect-colaborator de-a lui Clau. acum astept mai multe detalii...sa vad daca merg si eu cu el si chem bona la copii, sau merge Clau singur.

Ieri am calcat hainele de vara ale copiilor in speranta ca le vor mai purta. dar la cum e vremea...nicio sansa.
si cand ma gandesc cate are Edi...si toate le pun deoparte pt. dat...mor...si cate mai are noi noute...nici nu le-am luat eticheta, stiam ca nu mai ajunge sa le poarte.

si o zi frumoasa sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Buna dimineata...iar incepe viata!!!

teolinda drum bun!!! ce super ca merge si mama ta cu voi!!!! pai asa, da...aveti si timp de relax...ma gandeam ca iti va fi cam greu cu doi copilasi cu tine...si ca nu vei mai avea timp de relaxare.te asteptam si de acolo cu un mesaj ...cum e apa marii...

giova, nici eu nu cred ca mai vin caldurile de ....saptamana trecuta.si eu va trebui in wknd sa le mut pe sertarele de sus tricouri si panataloni de vara...care mai sutn aici, ca restul sunt la cv...marea majoritate.abia astept sa-mi iau si eu puii...mai e asa de putin.

aseara am fost sa ma uit de perdele..ce mult difera preturile de la 30 lei la 190 lei metru liniar...incredibil...mi-au placut unele albe cu dungulite si draperii din bumbac albe....m-am saturat de cele pe care le am si vreau sa le mai inlocuiesc...

oare ce culori de pedele se mai poarta...am inteles ca a trecut moda perdelelor portocalii, rosii, verzi...se poarta culorile pale...

la copii in camera, ar da bine niste storuri interioare...ar fi mai libera camera si mai luminoasa...in plus pedelele si draperiile nu ar mai atrage praful...

Mergi la inceput