Spiridusi de ian-feb. 2006 ... din nou la gradi(9)
Raspunsuri - Pagina 5
Bee spune:
Maraki, sa-ti traiasca Robert! Incredibil ce baiat mare ai, cred ca esti tare mandra!
Cosmi, sper sa fii mai bine. Nu cred ca indemnurile generale la mobilizare iti sunt de folos. Sotul tau nu reuseste sa te ajute si sa te inteleaga? Tocmai asta-i porcaria cu starile depresive: nu au un motiv clar. Daca ai necazuri si treci prin clipe grele se cheama ca ai motiv sa fii suparat sau trist, deci nu depresiv. Ufff, sanatate multa.
Miha, sa-ti traiasca sotul. Cat despre Tudor batut, imi pare rau. Nu i-ai atras atentia baiatului care-l loveste? Ar trebui sa-l rogi sa-si schimbe comportamentul. Eu pe ai mei asta-i invat, sa nu dea niciodata, in nici o imprejurare. Dar nici nu au patit-o de la altii. A mea abia asteapta gradinita, numara zilele! Gradinita noastra tot la tara, balet, chestii la Bucuresti.
Bumbi, nu ne-ai mai zis cum e cu Sebi si pictura? E ok? L-ai mai dus? Intreb, fiindca nu stiu daca n-ar trebui sa o duc pe Ana, ea asa ar vrea (sa se faca pictorita).Eu pe Razvi vreau sa-l duc la dans anul asta. Tot la palatul copiilor. Parca voiai si tu?
Silvi, sanatate socrului tau. Si tie o sedere in tara cat mai placuta. Nu veniti in partea astalalta de tara, banuiesc. O escapada la mare, ceva?
Si al meu mezin a luat-o din loc, putin. Face 4-5 pasi singurel. Cam de o saptamana sa zic.
bumbita spune:
Buna dimineata,
marakina, LA MULTI ANI PENTRU IERI PENTRU ROBERT ( chiar daca cu intarziere )!!!! ce varsta frumoasa - 24 ani?! ce surpriza i-ai pregatit? sa poarta sanatos angelo ce i-ai luat si sa gasesti ce ti-ai propus...
bee FELICITARI LUI TAVI PENTRU PRIMII PASI!!!! chiar daca sunt putinei, nu conteaza, inseamna ca isi va da drumul curand...
da, pe sebi, l-am mai dus la pictura, doamna e f draguta si calma si rabdatoare cu ei...asa ca iti recomand cu caldura...va face si anul acesta o grupa mica separata...pana pe 30.09 sunt inscrierile la palat, nu?
si eu vreau sa-i dau pe amandoi la dansuri - dinamic si la muzica - meloritm...cu sebi continuam si cu pictura.
in legatura cu bataia, ce sa zic?! intr-un conflict, ai mei sunt durii...asta e...desi si eu le-am zis ca nu e frumos sa loveasca/sa impinga...i-am intrebat daca lor le-ar placea sa le faca altcineva lor la fel...etc...nu inteleg. ce le pot face? asa ca, atunci cand sunt langa ei si imi dau seama ca este iminenta o astfel de reactie, " barez"...le spun ca nu e frumos, imi cer scuze parintelui copilului si am plecat....sper sa se schimbe si sa inteleaga acum ca sunt mai maricei....
miha, LA MULTI ANI SOTULUI TAU AZI!!!! SA FIE SANATOS, CU PUTERE DE MUNCA SI SA-L FACETI FERICIT!!!!! ce surpriza ii pregatesti??
eu ieri l-am sunat pe directorul de la gradi lui edi, i-am spus, mi-a parut rau, i-a parut rau, a inteles...
in legatura cu faptul ca la gradi parti se ocupa separat si atent de fiecare copilas in parte...asa este, nu zic nu...insa la scoala - la cele de stat - se va mai ocupa invatatoarea de fiecare in parte ?! oare copilul cum va reactiona cand se va vedea in clasa cu 30 copii ( daca nu mai mult ) si va vedea ca invatatoarea nu va mai sta de fiecare in parte...fiecare "prinde " ce poate...?!
am tot discutat cu dani al meu pe tema asta...pe toate partile...bineinteles ca si noi vrem ce e mai bun pentru ei, vrem sa aiba o educatie f buna, poate ca cu putin efort ne-am si permite sa-i ducem la parti...DAR oare pentru ei ce este mai bine?!
astea sunt intrebarile care mi le pun, sincer, asa ca nu va suparati...
toanca spune:
Salutare.
Abia ne-am intors de la analize.....a stat tare cumintel Matei...
Asa ca am scapat de-o grija.
Bumbi, nu esti singura care isi pune astfel de intrebari; si noi suntem la fel; am inceput sa cautam scoli particulare sau sa vedem cam cum sta treaba pentru a vedea spre ce anume ne hotaram.
Deci, vorba fotei mele bone: copii mici probleme mici, copii mari probleme mari
Bee, filicitari pentru primii pasi!
Giova, da ai avut rabdare nu gluma sa coci 3 kg de ardei
Mai revin...
Giova spune:
din banat!
Miha LMA sotului! Multa sanatate si fericire!
ceva vesti de bb2?
Imi pare rau de Tudor ca a fost batut, si eu i-am zis sa nu dea, dar daca o ia, am vazut ca riposteaza. sau cand nu da, intervin eu si-i atrag atentia celuilalt ca nu e voie sa faca asa ceva.
Bumbi bune intrebari ti-ai pus. Oricum, pt. toti e un soc trecerea de la gradi la scoala din mai multe motive. asa ca vrand nevrand invata din mers totul. acolo nimic nu mai e ca la gradi, incepand de la calificative, la statul in banca 45 minute- tragedia cea mai mare.
Eu nici nu ma gandesc la scoala privata cum zicea Iuliana...nu stiu daca sunt la noi, dar sunt har domnului o groaza de scoli de stat foarte bune.
Bee felicitari pt. primii pasi ai lui Tavi. la cati mai multi de acum incolo.
Iuliana s-au copt repede sa zicem...mi-am terminat totul, chiar si curatenia in bucatarie. Noroc cu masina de spalat vase, ca m-a salvat de o munca.
azi lenevesc cat pot si calc, daca reusesc in timp ce va dormi Edi de pranz.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bumbita spune:
toanca bine ca au iesit bine analizele lui matei! pe la ce scoli private v-ati interesat?...ai vazut cat au unele scoli in bucuresti ? aprox 6000 euro/an ...m-am crucit cand am intrat pe site-urile lor...sunt si mai ieftine.
giova harnicuta-harnicuta...nu ai mai zis nimic din perlele lui marco...imi place sa mai citesc pe blog-ul tau....
eu am mancat o mamaliga cu varza si ardei iiiiuteee.buuuun, acum m-as culca si eu putin...nu sa muncesc.
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumbita toanca bine ca au iesit bine analizele lui matei! pe la ce scoli private v-ati interesat?...ai vazut cat au unele scoli in bucuresti ? aprox 6000 euro/an ...m-am crucit cand am intrat pe site-urile lor...sunt si mai ieftine. giova harnicuta-harnicuta...nu ai mai zis nimic din perlele lui marco...imi place sa mai citesc pe blog-ul tau.... eu am mancat o mamaliga cu varza si ardei iiiiuteee.buuuun, acum m-as culca si eu putin...nu sa muncesc. www.dropshots.com/bumbita2" target="_blank">poze bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006) |
parerea mea este ca sant mai bune scolile de stat. Cele particulare le compar cu facultatile particulare care nu se mai bucura de atata consideratie fatza de cele de stat. Se stie ca inveti mai mult la cele de stat, cele particulare percep taxe anual si nu cred ca sant atat de severi profesorii ca in cele de stat.
revin...am treaba acum....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Si ca sa va dau un exmeplu: fratele prietenei mele nu a fost in stare sa faca liceul la stat, a platit maica.sa de a uscat-o la un liceu particular numai sa il vada cu liceul facut
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Bumbi pai tocmai aseara a scos 2 perle. una am retinut-o si am scris-o si pe blog:
M: mami, in curand o sa indeplinesc 5 ani.
tunsarie= frizerie
Maraki scoala si mie mi se pare mai buna cea de stat. Nu mai zic de facultati.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bumbita spune:
vorbeau aseara la tv...educatia la privat versus educatia la stat. programa este acceasi, insa la particulat ar face si alte activitati extra. cam asta ar fi diferenta.
oricum, cert este ca la scolile de stat este mai multe disciplina ( necesara si in viata de altfel ).
sa vedem ce-o sa fie...mai avem doi ani pana atunci...
giova , deci marco " indeplineste " 5 ani?! frumos! cum se mai simte matusa ta?
cosmi ce mai faci? cum mai esti?
toanca spune:
of.....tocmai am sters din gresedala un ditamai mesajul.
Va spuneam ca scolile particulare sunt o optiune pe care o luam in calcul din mai multe motive; in cartierul unde stam noi avem destul de multi "verisori" (vorba Lilianei) si din acest motiv scolile sunt sunt prea bine cotate; in plus mi-e teama de anturaj.
Daca il dau la o scoala in centru am o mare problema cu transportul ca nu are cine sa-l ia si sa-l aduca acasa; scolile de stat nu asigura transportul, iar eu cu Victor nu putem pleca de la munca sa-l aducem acasa.
Acum o sa vedem ca mai sunt 2 ani pana atunci, insa incepem sa ne gandim destul de serios la problema.
Avem urmatoarele perle:
- s-a cocat (s-a copt);
- mociclet (motociclist);
- cand ma fac mare vreau sa fie rachet(pilot de racheta)
Bumbi, abi am facut analizele azi, inca nu avem rezultatele
Miha, LMA sotului tau!
Eu am pus porumb la fiert si abia il astept
Giova, e practica masina de spalat vase?
Ca eu am trei- partu vase dupa fiecare masa de spalat si parca nu i-as vedea necesitatea