Regimul disociat (2)
Raspunsuri - Pagina 8
mirela0521 spune:
buna!
ieri la cina am mancat 3 fish fingers, 2 iaurtele mici si un pic de icre gol.
astazi: cafea, 1 iaurtel, 1 ou, 1 felie branza, 3 fish fingers
cina nu stiu.
Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)
mirela0521 spune:
cina: 1 ou fiert, 3 lg smantana, o bucatica mica si firava muschi porc la gratar, 1 cana lapte
va doresc weekend placut. toate ”dosociatele”!
mirela0521 spune:
feteloooooor! m-am cantarit duminica dimin si aveam 58,7kg! deci intr-o luna si 2-3 zile am slabit 3,1kg!!! e binisor, zic eu. sunt super multumita si incantata ca in sfarsit acul cantarului arata si altceva. prea oscilam intre 59,3-59,6-59,8kg!!!
inainteeeee!!!!
emanouela spune:
bravo mirelaaaaaaaaa
azi incep iar si eu...zi de fructe, naspa, sa vedem cum se termina ziua
mirela0521 spune:
ema eu zic sa nu te stresezi. eu, stiti bine, am mai calcat pe bec cu una/alta si totusi uite ca a dat rezultate!!! trebuie doar perseverenta! chiar daca nu e fix pe fix regimul, ca la cartea, conteaza sa nu il lasi de tot, sa nu il abandonezi chiar daca nu il respecti cu strictete.
eu una recunosc ca nu pot si pace sa ma abtin de la tot ce este interzis. spre ex, desi imi promisasem ca NU SI NU, nu mai pun gura pe nimic interzis macar pana weekendul viitor cand am o nunta la care merg, sambata asta m-am uitat cu sotul la un film pe calc si am mancat floricele! eh, uite ca nu am murit, si nici nu m-am ingrasat!!!!
mirela0521 spune:
meniul de astazi:
md: cafea, nu am apucat sa manac nimic
pranz: 1 cartof fiert in coaja, 5-6 masline mari negre, 2 castraveti, 3-4 felii vinete si 5-6 felii dovlecel prajite
cina: mi-am propus tot vinete+dovlecel+pepene sau alte fructe
mirela0521 spune:
neatzaaaaaaaaaaa!
md: cafea, 2 banane mici+strugure mic
pranz: 1 mar, + ???? habar nu am
cina: pepene+habar nu am
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela bravo mirelaaaaaaaaa azi incep iar si eu...zi de fructe, naspa, sa vedem cum se termina ziua |
buna ema
eu am o prietena a slabit enorm am scris in nu stiu ce capitol cu disociat pe grupe sanguine
du te si incarcate inn piata vezi ca ai in moleenbeek st jeam piata de arabi parca joi si sambata(eu luam peste f ieftin cine era marché)
ai fructe si legume f proaspete
de ce nu faci un picut altfel
luni legume
marti carne
miercuri fructe
joi lactate
vineri legume
sambata carne
dum de toate pe grupe dar sa bei apa multa si sa lasi min trei ore intre grupe...ultima masa nu mai tirziu de ora 19
PUPICI
mirela0521 spune:
mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeee!
la pranz am mancat 1 mar si 1 strugure mic. simt ca ma strange burta! mi s-a lipit de coloana...
carmaw spune:
incerc si eu regimul asta cu toate ca motivatie ioc!
ieri legume azi carne(m am saturat de ea.....)