Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

ieri bineinteles ca am mancat iar porcarii pe langa cele 2 mere. adik un pumn de covrigei sarati, 2/3 pandispan barni (nu l-a mai vrut nici unul si mi-a fost nu stiu cum sa il arunc), 2 caramele si 1 pahar mare de vin
astazi nici nu stiu ce voi manca ca am cam multe: mere, salata de ieri de morcov si telina, am mai aduc legume asortate si innabusite (fasole galbene, mazare, morcov, porumb, ardei rosu) si a mai facut si mama dovlecel prajit si nu mai stiu ce... oricum prea multe pt o zi, asa ca vom mai taia din ele.
ma duc la cafea la mama si va anunt ce am hotarat sa bagam la meniu mai tarziu

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

fetili cum se cheala topicul???? sau ce ar trebui sa facem noi??? ha ha ha ha ha ha n-ai treaba cu noi, avem niste diete proprii fantatice, sa vedem insa cine slabeste cu ele
eu n-as putea zice ca am calcat ieri pe bec ft tare....am mancat lactate toata ziua, spre seara am comis-o cu un pepene galben

Mergi la inceput

ema ai dreptate! suntem dezastruoase!!! EU in mod special fata de voi toate, ca eu calc cel mai des in strachini!!! sa-mi fie rusine ca am mai si inceput topicul si sunt cea mai delasatoare...
ne prefacem ca tinem regim, dar de fapt ne "laudam" cu ce mancam mai calorios si mai interzis. mai ales eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Hai mai fetele ca stam asa rau...
Deci, zi de vegetale...
MD: 1 cafea
Pranz: Fasole batuta (fara prajeala, doar fiarta si blenduita cu rosii si ceapa, si astea fierte)
Cina: Amestec de legume fierte.

Deocamdata nu am calcat pe bec dar ziua-i lungaaaaaaa

Mergi la inceput

ei nu....pe cine pacalesti? tu stai bine ca euuuuuu
somon la pranz....cu paine prajita
seara omleta cu legume....fain nu???? sunt tare
da ma supar eu intr-o zi si arunc toata mancerea

Mergi la inceput

ieri am zis ca daca tot nu m-am abtinut asa cum trebuie, ce mai conteaza o zi in plus sau minus. am fost si un pic suparata pe plan personal, si am simtit "nevoia" sa ma "incurajez" cu ceva. stiu, sunt moale si delasatoare... nu mai conteaza ca am mancat ca oeicum am mancat ceva dulce de la copii.
asa ca astazi de dimin, pt ca se facea 1 luna de zile de cand chipurile tin dieta asta, m-am cantarit si am 59,6kg. de la 61,8kg. asa ca de astazi mi-am promis ca nu mai pun nimic nimic interzis in gura. macar pana weekendul viitor sa vad daca pot rezista. incep si zilele de proteine.

Mergi la inceput

haideti sa va scriu meniul de astazi
md: cafea, 1 ou fiert +1 cutie mica pateu
pranz: 3 triunghiuri branza topita, 1 feliuta mica branza vaca, 4 felii parizer
cina: cred ca fishfingers ca am vre-o 2 cutii in congelator si poate 1 cana lapte. sa vad ce foame am.
voi incerca sa nu mai mananc nimic pe langa regim. sa vad cat rezist.

Mergi la inceput

saptamana asta nu va mai zic ce mananc ca imi vine sa ma bat...dar va sustini hai Mirelaaaaa, hai Lillooooo

Mergi la inceput

ema esti atre simpatica. eu ma mint singura, incercand sa ma incurajez, ca maine va fi mai bine

Mergi la inceput

neata
pana acu e bine, am bagat o cafea si cateva feliute de jambon...sa vedem cat ma tine. ca sa ma tina insa tre sa fiu furioasa pe mine si parca nu sunt

Mergi la inceput