Regimul disociat (2)
Raspunsuri - Pagina 6
mirela0521 spune:
mamaaaaaaaaaaa!!! marimea 36?????? nici nu imi aduc aminte de marimea asta!!! si eu tot 38/40 port. dar sincer oricat as slabi tot nu as intra in marimea 36 pt ca, zic eu, sunt lata in umeri. cred ca un sacou marimea 36 mi-ar veni scurt la maneci si cred ca l-as baga pe mine indoita si contorsionata in fel si chip!!! eu acum am 59-60kg la 1,71cm inaltime, iar inainte sa ma marit, cand ma numeam slaba, aveam 55-56kg dar marimea 36 tot nu cred ca purtam...
as vrea sa mai slabesc un pic daca as putea dar parca simt eu ca nu prea mai da roade. cred ca ar trebui sa ma apuc de sport, sau sa mananc strict strict, sau mai putin, nu stiu ce ar trebui sa fac, dar parca nu mai da asa roade asa cum as vrea.
Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)
emanouela spune:
e mirelaaaaa, fuse si se duse....macar la 38 sa ma stabilesc, nu cred sa mai ajung la 36, desi mai stiiiiii ce avant ma mai apuca si c dieta miraculoasa mai tin
Lillo spune:
Mirela, Emanouela bine v-am gasit.
Marimea 36 nu am mai purtat din anul 1 de facultate cand aveam 48-49kg si ma sufla vantul. Eu sunt mai osoasa, am bazinul lat, umerii la fel. Si eu tot 38-40 port...mai mult 40 (cam flutura in talie si la piept dar 38 ma tine pe sold si coapse)
Meniul de ieri:
MD: o cafea cu lapte, putina branza tartinabila dar fara paine si o lingura de slata de vinete(asta nu trebuia)
Pranz: 1/4 piept de pui, 1 ciocanel la gratar
Cina: 1 ciocanel la gratar
Azi:
MD: 1 cutie de branza de casa
Pranz: Piept de pui fiert
Cina...? Iaurt probabil
mirela0521 spune:
ieri am avut musafiri si am facut gratar, dar pricum am mancat aiurea la fiecare masa. am bagat pe langa ce aveam voie si ceva ce nu trebuia
md: cafea cu lapte, 1 iaurtel cu 2 felii paine si miere
pranz: carne la tava cu piure
cina: gratar (1 carnacior, 1 ciocanel, 1 felie muchi porc) si salata rosii/castraveti
astazi md: cafea, 2 pere si 1 banana
pranz: salata rosii/castraveti, masline, piure cartof
cina: fructe? salata? habar nu am
emanouela spune:
stati bineeee
ieri dim. & felie paine cu branza de vaci frecata cu ceapa plus cafea cu lapte si 2 cuburi zahar
pranz. putina supa de vita delicioasaaaaaaaaaaaaaaa
dupamiaza ca fusei in vizita. branza de capra, 2 carnaciori mici la gratar, croissante cu cioco si cu stafide, o bucatica trta ructe, noroc de ficiormiu ca mancam mai multa
azi dim. 1 cafea cu 2 pastile indulcitor, 2 felii paine cu zacusca...mai vedem cu ce-o mai comit pana la culcare
mirela0521 spune:
'neatza! bineinteles ca ieri dupa-masa am mancat niste frusecuri ramase de duminica de la musafiri. le-am vazut pe masa si parca ma strigau "mirela, mananca-ne!!!" in rest am bagat 2 mere si 2 prune si aseara am bagat cateva furculite de salata de morcov si telina in timp ce o pregateam.
md: cafea + mere
pranz: salata de morcov si telina cu un pic de maioneza facuta dintr-o lingura de mustar
cina: mere
emanouela spune:
neata
si eu biscuiti cu ciocolata....as fi vrut si inghetata, noroc ca masina nu a ajuns in zona (aici trece masina pe strada si cumperi bule la cornet)
azi am bagat niste branzica....poate ma tine si baf doar lactat
mirela0521 spune:
rescriu meniul de astazi pt ca l-am schimbat. de dimin am stabilit una si am ajuns sa mananc alta! eu pregatisem acasa salata aia de morcov si telina, insa mama a venit cu altceva la pachet, asa ca am amanat salata mea pt maine
md: cafea, 2 mere+2pere
pranz: piure carof+ardei capia copt
cina: mi-am propus mere pt ca nu am nimic gatit acasa (luasem toata salata la birou), dar mai vad pe ce "sar" pana la urma.
mirela0521 spune:
lauraaaaaaaaa!!! gata curatenia si renovatul? liloooooooooooo?!? gata concediul? unde sunteti????
Lillo spune:
Eu mi-s aici dar mi-e rusine sa trec meniul ca fac ce fac si calc pe bec . Aerul de munte face pofta de mancare ...
MD: o cafea cu lapte
Pranz: Supa cu galuste o amandina
Cina: omleta fara ulei, sunca de pui