Regimul disociat (2)
Raspunsuri - Pagina 10
mirela0521 spune:
am stationat la 59kg de la 62. offfffffff!!!! ce sa fac sa am vointa?
Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)
ANKA-iasi spune:
am si eu o dilema,dupa ce am reusit ieri sa trec de proteinele animale,azi dimineata cantarul imi arata 64,1kg.m-am suit pe el de mai multe ori ca sa ma conving.cu ce oi fi fost plina,apa,aer?ca nu cred ca mi s-a topit atata grasime in asa scurt timp(in toata experienta mea de diete nu mi s-a intamplat)azi tot animale mananc,dar de maine nu mai pot,deja imi dau stari de greata,vreau legumeeee
david
mirela0521 spune:
buna fetelor! weekendul acesta am avut o nunta si am fost si in vizita la cineva asa ca am mancat si ce nu trebuie (alune, dulciuri, pateuri), pus ca am amestecat legume si carne... in fine
astazi ar trebui sa fiu la legume/fructe insa nu am avut timp de cumparaturi si nici de gatit, asa ca nu stiu ce voi manca (deocamdata am mancat la mic dejun niste boabe de struguri si am baut o cafea), iar pt pranz nu stiu ce voi manca. acasa o mai rezolv eu cumva, dar la birou e mai greu.
ema eu niciodata nu m-am riscat sa cumpar ceva mai mic ca sa am motiv sa slabesc (imi cunosc vointa si nu functioneaza asa din pacate). niciodata nu am reusit sa imi adun fortele pt astfel de ambitii. plus ca nu pot sa dau bani multi pe ceva ce stiu ca nu imi vine din start. pe mine ma motiveaza mai degraba complimentele celor din jur la genul "ce bine arati, ce slaba esti, nici nu zici ca ai nascut 2 copii, uite nu ai nici pic de burta". astfel de complimente ma motiveaza sa ma mentin si sa arat chiar si mai bine de atat.
anka eu as fi super multumita ca acul cantarului imi arata mai putin, si nu as sta prea mult sa ma intreb "o fi sau nu adevarat". din contra, as privi la genul "in sfarsit un regim care da rezultate, asa DA", si l-as continua plina de incredere si motivatie. as astepta cu nerabdare zilele urmatoare sa vad cat mai scad!
sa auzim de cifre tot mai mici!!!!
mirela0521 spune:
lillo si laura, mai sunteti pe aici?!?
Laura25 spune:
Mirela, din pacate, eu nu mai sunt pe aici .... Am dezertat de mult si nu am mai reusit sa ma aduc pe linia dreapta. Vreau sa fac ceva, ca iar a sarit acul cantarului peste limita maxima admisa de mine. Dar cu vointa sunt la pamant. Inca cuget in ce fel sa abordez situatia.
Bafta voua!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
emanouela spune:
neata
sa avem o saptamana cu fete care se tin de treaba
dupa un weekend cu destrabalare culinara...rasol vita, supa cu galuste, clatite, un tort inhjetata de azi gata....am zi de fructe si am papat un mar, mai am struguri, nectarine, piersici....eheeee.
mirele naspa....eu nu ma incred decat in ochiul meu critic si in haine...ele nu mint.
anka e si apa e si faptul ca stomacelul tau se micsoareaza, e normal ca in primele zile se vezi acul ala cum coboara vertiginos....dupa ce elimini surplusurile, micsorezi si stomacul ai sa vezi scadere lenta sau chiar stationare, dar nu tre sa te descurajezi
mirela0521 spune:
la pranz am mancat 2 pere mici, 3 castraveciori si 8 masline. deja mi-e foameeeeeeee
mirela0521 spune:
laura, si eu stau extrem de prost la capitolul vointa. poate si pt ca am ajuns intr-un fel prea greu la 59kg. de pe forumul de unde am citit eu dieta3+3 rezultatele erau mult mai bune decat cele 3 kg pierdute de mine intr-o luna. intr-un fel mi se pare ca am facut efort (desi in sinea mea imi recunosc greselile, de cate ori am mai gustat cate ceva pe langa regim) si ca e nesatisfacator pt perioada tinuta. pe de alta parte cred ca sunt constienta ca ce a fost usor s-a dus si kg se vor pierde mai greu de acum. asa ca vointa mea scade vertiginos cand stiu ca am de luptat!
ema eu daca m-as lua numai dupa ochiul meu critic as zice ca minte cantarul de ingheata si ca nu am slabit deloc. cand ma uit la mine dezbracata, in oglinda, imi vad numai defecte si zone problema pe care le-as remedia mai simplu, daca as putea, din bisturiu!!! se vede un pic la haine ca sunt mai lalai, parca nici burta nu se mai vede chiar asa (e un pic mai desumflata), dar nu pot sa zic ca sunt incantata de cum arat dupa aceste -3kg.
emanouela spune:
mirelus na, cele 3 kg nu se vad ele fantastic, perzi apa, pierzi altele din interior, exteriorul mai tarziu...faza e ca atunci cand tre sa trecem spre modelare la ext ne pierdem elanul....de aia bag eu 2 saptamani max ca migul pt dieta asta si dupa treptat trec la alimentatie normala, sunt niste reguli. asta e, merem inainte ai tu impresia ca ochiul meu spune altceva despre mine????....neeeeee