Regimul disociat (2)
Raspunsuri - Pagina 11
mirela0521 spune:
ieri la cina: 1 dovlecel mic prajit, 1 mar si salata de telina si morcov
astazi md: cafea, salata telina si morcov, cateva rondele de dovlecel prajit
pranz: tot salata si dovlecel, amestec de legume innabusite
cina: tot salata si mere
Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)
mirela0521 spune:
iar legume.... pana acum o cafea, un ceai si 1 mar
pranz: legume asortate
cina: legume asortate
emanouela spune:
neata
mirelo, pe baricade e???? bravo
uite si eu am fost ieri la zi de legume si am inventat o retetaaaaaaaaa....de mai mult de jumatate din cantitate a mancat=o al meu, super bun a iesit....un fel de musaca vegetala...pe bune ca a iesit dementiala, ideea e ca iti trebe putintel timp, daca vrei sa=ti zic cum am facut zi=mi....si eu ma strafuiesc sa tin...am reusit cu mici exceptii cand a venit piticul meu sa=mi dea una alta sa pap....ca de il refuz se supara si tre sa iau cat de putin dar sa iau....azi carne
mirela0521 spune:
ema, te invidiez ca te poti abtine cat ti le baga pe gat! eu nu reusesc si pace. eu tot mai gust una si alta sa stii... spre ex ieri am "gustat" 2 cuburi mici de cioco ca pititcii au lasat-o pe masa, se saturasera, si manuta mea nu a rezistat sa nu o ia. normal, puteam sa o bag in frigider, insa manuta mea nu a mai ajuns pana acolo si s-a indreptat spre gura!!!!
haide, apuca-te si scrie reteta ca m-am saturat pana in gat de legume asortate!!!! si mi-e tare lene sa stau sa caut retete pe net, asa ca baga...fa-mi pofta ca poate ma apuc de gatit diseara (desi mai am o portie zdravana de legume in frigider si putina salata de telina si morcov, iar de maine incep zilele de proteine)