Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

ieri la cina: 1 dovlecel mic prajit, 1 mar si salata de telina si morcov
astazi md: cafea, salata telina si morcov, cateva rondele de dovlecel prajit
pranz: tot salata si dovlecel, amestec de legume innabusite
cina: tot salata si mere

Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)

Mergi la inceput

iar legume.... pana acum o cafea, un ceai si 1 mar
pranz: legume asortate
cina: legume asortate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
mirelo, pe baricade e???? bravo
uite si eu am fost ieri la zi de legume si am inventat o retetaaaaaaaaa....de mai mult de jumatate din cantitate a mancat=o al meu, super bun a iesit....un fel de musaca vegetala...pe bune ca a iesit dementiala, ideea e ca iti trebe putintel timp, daca vrei sa=ti zic cum am facut zi=mi....si eu ma strafuiesc sa tin...am reusit cu mici exceptii cand a venit piticul meu sa=mi dea una alta sa pap....ca de il refuz se supara si tre sa iau cat de putin dar sa iau....azi carne

Mergi la inceput

ema, te invidiez ca te poti abtine cat ti le baga pe gat! eu nu reusesc si pace. eu tot mai gust una si alta sa stii... spre ex ieri am "gustat" 2 cuburi mici de cioco ca pititcii au lasat-o pe masa, se saturasera, si manuta mea nu a rezistat sa nu o ia. normal, puteam sa o bag in frigider, insa manuta mea nu a mai ajuns pana acolo si s-a indreptat spre gura!!!!
haide, apuca-te si scrie reteta ca m-am saturat pana in gat de legume asortate!!!! si mi-e tare lene sa stau sa caut retete pe net, asa ca baga...fa-mi pofta ca poate ma apuc de gatit diseara (desi mai am o portie zdravana de legume in frigider si putina salata de telina si morcov, iar de maine incep zilele de proteine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ai PM

Mergi la inceput