Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (401)
Raspunsuri - Pagina 19
babylina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aandreea27 buna seara dragele mele. ![]() albert raoul de mami mirela![]() frumosului vladut de mami sliperssa fiti sanatosi,voiosi si norocosi. babylina multa sanatate lui bogdan.si la noi vine doctorita aasa,dar suntem avantajati ca sta cu noi pe scara nu are mult de mers cecilia te inetelg perfet.in primele sapt de cresa ale lui andu,plangeam mai mult eu decat el din ceea ce ai scris pana acum mi-am dat seama ca baietelul este sociabil,ceea ce este un mare plus. andreea mami de baietel dragutel(10.10.2007) |
pe a noastra o luam de acasa cu masina si o ducem inapoi sau la cabinet. E mai bine acasa ca e si Bogdan mai relaxat desi cand era mic plangea la fel de tare si acasa si la cabinet.
rodicamaries spune:
Babylina bine c-a cedat febra, e bine ca cere apa, are nevoie de hidratare acum. te asteptam maine cu vesti.
Erina spune:
Seara buna!!!
La multi ani Vladut
baiat voinic si chipes! te-am admirat in pozele cu surioara! Cred ca ati petrecut minunat, cu asa mise en place special nu se poate altfel!
Ana sa va traiasca baiatul si sa fie fericit, sanatos si implinit!
Carpatina,cit mai multe zile fericite la gradinita pentru Ioana iar tie inima usoara!
Bebelyna, sanatate baiatului!
Luiza, as minca si eu o felie de Biscotinooo
. Bucuroasa ca ai gasit jucarii frumoase, vor face o dulcetica fericita!!!
Roxana am vazut ieri poze cu o sirena superba, un Peter Pan tare chipes si o amenajare frumoasa la munte. 
Valentina tare dragalasi ingerasii tai!!!
Cecilia, un pic mai e si vine Cristi acasa!!!
Sa ne reausim cu bine!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui Sabina Andreea, vad ca esti pusa pe fapte mari, ai cevea treaba pana luni:P Cu gradinaritu....eu una sunt sceptica. Nu mi se pare cea mai buna idee sa suprapui doua evenimente majore: fratior nou si gradinita. Pt Vladi. Poate va mai ganditi...in sensul ca daca il vezi ca nu se adapteaza, nu il duci. Dificultatile de adaptare pot sa insemne si comportament nervos acasa, sa stii.... |
Sabina, stiu ca e o problema foarte serioasa cu gradinaritul taman cand vine bb mic acasa...iti dai seama ca nu vreau sa-l stressez pe Vladi pentru confortul meu, eu am facut toate pregatirile psihice necesare insa sunt convinsa de faptul ca socoteala de acasa nu se potriveste (intotdeauna) cu cea din targ.
Uite, daca ai putin timp, sa-ti scriu cam ce stie Vladi despre bb si gradinita, nu doar ca a prins ideile dar am avut oarecum grija sa i le povestesc astfel incat ca acum sa vina de la el: Deci, ramasesem insarcinata si trebuia sa-i comunicam ca va avea un fratior/surioara. Am inceput sa-l intrebam daca n-ar vrea sa aiba un fratior cu care sa se joace, cu care sa-si petreaca timpul impreuna... A fost incantat de idee. Bun, acum trebuia sa simta ca si cum asta este dorinta lui, drept urmare i-am propus sa mergem la biserica si sa ne rugam la DD sa ne dea un bebelus la mami in burtica. Am mers, i-am povestit cam ce ar trebui sa faca si a facut cu mare drag. O perioada am abandonat subiectul, apoi am inceput din nou: Vladi, ti-aduci aminte ca am fost la biserica si ne-am rugat la DD sa-ti dea un bb? ...iar cand am avut confirmarea ca si-a amintit, i-am propus sa mergem impreuna la Bucuresti la doctor ca sa vede daca DD ne-a ascultat si daca mami are bb in burtica. Am fost doar eu cu el, fara tati...nu exagerez, a stat 40 minute pe fotoliu si s-a uitat la monitor fascinat de ceea ce vede iar cand a iesit a povestit la toata lumea de la receptionere pana la portar ca mami are bb in burtica si ca DD l-a ascultat.

Pe masura ce trecea timpul ii mai povesteam ce poate si ce nu poate sa faca bebelusul, ca o sa planga pentru ca nu va sti sa vorbeasca sa ne spuna cand ii e foame, cand ii e sete, cand vrea sa doarma...si pentru asta noi trebuie sa-l invatam sa vorbeasca, la inceput nu va merge si va trebui sa-l invatam sa mearga....la un moment dat a inceput de la sine putere sa povesteasca tuturor ca o sa vina bebelusul LUI, ca acum sta in burta la mami ca sa mai creasca dar ca el se va ocupa de el, ii va da jucariile lui de bebelus, ii va da patutul lui si caruciorul si hainutele de cand era el mic...
A invatat sa-l simta prin burta, e fascinat, imi ia burta in brate si o pupa...cand i-am explicat ca la inceput bebelusul o sa manace laptic de la mami m-a intrebat "cine o sa-mi faca gauri in tzatze" si "o sa vina vaca sa-ti puna lapte in tzatze?"
Acum, dupa ce a prins toate ideile astea si ce ar trebui sa faca el, am marjat pe povesti, poezii, cantecele pe care i le spun eu si pe care, la randul lui, daca va vrea, ii poate spune si el bebelusului...dar pentru asta ar trebui sa invete si el...drept urmare ar putea sa mearga la gradinita unde toti copiii invata sa faca diverse lucruri...acum abia asteapta sa mearga la gradi sa invete ca sa-i povesteasca bebelusului...
Cam asa l-am pregatit, acum sa vedem si reactia lui cand chiar se va intampla. Sigur, ma tem cel mai mult de boli...in rest cred eu (sper) ca va face fatza cu brio.
Uff, ce m-am lungit....sper sa nu te fi plictisit, uite un
pentru asta.Andreea,
cu
(AMR 5 zile) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui luy Ce ma fac eu ca nu reusesc sa dau de Betty si de alina.clau sa-mi trimita pozele pt poster ![]() ![]() ![]() ![]() |
Luy, lui Betty i-am dat eu un sms pe dupa-amiaza si i-am zis ca astepti poza pentru poster (astazi)...nu mi-a raspuns, deci nu stiu ce a facut. Banuiesc ca maine deja e prea tarziu...
Andreea,
cu
aniast72 spune:
| citat din mesajul lui luy Sunt fericita ca am reusit sa iau legatura cu alina.clau si betty, deja pozele cu Andra le-am primit, iar Betty m-a sunat si a zis ca mi le trimite diseara ( la noapte ). Si a reconfirmat ca vin sambata - o sa fie super ! |
Bravo, ma bucur si eu pentru bucuria ta!

Andreea,
cu
Sabina spune:
Ce m-a impresionat Vladi cu asteptatul bebelusului! Si Sofia la fel a reactionat, dar era mult mai mare, si fetita pe deasupra, ai un baietel tare intelept si iubitor!
Eu cred ca va veti adapta din mers, adica in fond, daca observi ceva in neregula, il retragi sau il duci mai rar, bine ca nu trebuie sa il duci obligatoriu.
Sfatul meu e ca la primii muci sa il tii acasa, sa il duci numai cand e perfect sanatos, pt ca iti permiti luxul asta si e bine sa profiti de el. Sofia a facut cele mai nasoale raceli la gradi dupa zile din astea in care o duceam cu "doar un pic de curs de nas" etc....pt ca pe un mic fond de raceala se prind virozele urate.
or voi aveti doi de pazit in toamna asta 

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Sabina hai ma Rox, ce mama isi pozeaza copii in plin Kaft? |
Asa e, nici nu mai apuci sa iei aparatul, d-apoi sa mai faci poze. Ceea ce e si greu in asemenea dinamica.
Felicitari lui Gheo ptr progrese cu olita. La noi primul la oala fu demult. il asteptam cu drag pe ultimul in pampers.
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Valeu.. cred ca sotul Roxanei ii foloseste ID-ul ca sa scrie pe forumul nostru.. Cum mah mama nu aduce bani? ![]() |
Oricum Alex nu se referea la genul de mama care aduce bani de la job corporatist. Ea voia sa fie mamica full time.
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Mda.. cred ca si eu as fi multumita doar cu "corporate" pentru trandafirul meu ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Azi tii musai sa ma contrazici, huh? DE fapt intre timp s-a schimbat ziua. Daca nu dormi astept un bip sa ne contrazicem mai cheltuitor pe telefon.