Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (401)
Raspunsuri - Pagina 18
aandreea27 spune:
roxana cred ca ti-am mai spus ca te admir foarte mult ptr felul in care organizezi totul.mult succes copiilor in noul an la gradi.si cat mai putine viroze,gripe si alte de-astea.eu una sper ca andu sa ne dea si sa isi dea o pauza anul asta,ca anul trecut a fost tare strangator,a adunat toate bolile din grupa.
rodica salutam primul dinisor.imi aduc aminte ca andu a devenit posesorul a patru dintisori dintr-o data la....patru luni.cu toate maraielile si plansul de rigoare.
eu una sunt foarte multumita ca am scapat in sfarsit de pampers.si asta de vreo luna asa.cred ca era ultimul care tinea strans de mem(pampers).beleaua e ca acum o pune si pe pisica sa faca pisu la olita si a naibii nu vrea.asa ca e mai scandal la castel
.azi m-a informat andu ca nu vine la bucuresti,ptr ca si-a facut prietena la mamaie in sat.i-am zis sa o ia si pe ea si mi-a zis ca nu are bani sa ii cumpere papa si pampers![]()
.de unde o avea ideile astea nu stiu?!
ma duc sa bag o friptana cu cartofi prajiti...nu de alta dar vine tati de la fotbal si trebuie sa puna la loc gramele pe care le pierde,ca daca nu ii ies toate o suta kg la cantar.......e jale.
va pup
babylina spune:
Pana la urma nu a mai venit doctorita nici acasa nici nu ne-am dus la policlinica pentru ca nu era in Bucuresti. Mi-a zis la telefon ca e bine ca nu mai are febra sa ii mai dau nurofen si maine dimineata mergem la ea. Nu mi-a mai facut febra de aseara. Ne-am speriat azi putin ca la fel ca si ieri a zis ca e obosit si ca vrea sa doarma si s-a culcat singur la ora 12 jumatate si s-a trezit la 5.Cred ca si vremea e de vina .
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina So, exceptand plansul de dimineata cand a aflat ca mama chiar trebuie sa plece, ziua de azi a fost chiar foarte buna. Evident ca am bocit si eu un pic cand am plecat (si o auzeam cum plangea si ma striga).. dar dupa mai putin de 5 minute ne-am dus sa ne uitam pe geam... deja nu mai plangea... si am plecat cu inima o farama mai usoara. Azi am luat-o la pranz - ca miercurea e zi scurta - madame mi-a zis ca a fost super OK... ca Ioana vorbeste tare frumos (referinta la "merci" "s'il vous plait").. ca exceptand episodul de dimineata a parut ca isi gaseste locul... Ioana era la randul ei multumita ca s-a jucat cu copiii.. si a zis ca se mai duce si maine. Emotii si pentru maine ca o sa fie o zi lunga (pana la 15:30) si trebuie sa si doarma acolo.. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Ai vazut ce fetitza mare are mami?
Bravo, Ioana, pui mic si scump!
Nici nu ma gandeam ca o sa fie altfel! Ma bucur din tot sufletul!
Aici ca sa-i potoleasca imediat dupa ce pleaca parintii, cer parintilor sa duca la gradi ablum cu pozele celor dragi in el, si educatoarea ia copilul si-i arata pozele. La noi a ajutat asta.
Un sfat , daca imi permiti, pentru ca va dormi maine la gradi. Daca are o jucarie preferata, este indicat sa o aiba la ea cand va fi dusa la somnic, se va simti ea in singuranta.

Andrei inca nu a dormit la gradi ca am eu piticii mei pe creier cu dormitul pe saltelute jos, doar in body, acoperiti cu o paturica, iar geamul larg deschis.
La problemele lui, asta e tot ce imi lipseste iar daca tot s-a putut sa il iau la pranz, am preferat asa.Dar educatoarele ne-au sfatuit chestia cu jucaria preferata la somnic.
Va pup si astept cu nerabdare sa ne spui si maine ca totul a fost ok si Ioana multumita si incantata de gradi si de noii ei prieteni.

Mamica fluturasului Andrei si
15+
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui carpatina
Daca ti-e greu sa faci drumul dintr-un foc poti sa-ti tragi sufletul la mine P.S. 440 RON pentru 5 kg de tort? Mi se pare extraordinar de mult... si zau ca nu-s din neamul lui Hagi Tudose... ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Poate ca daca-i imbracat in martipan si are mai stiu eu ce ornamente pe el, se ajunge la suma asta fabuloasa. Ca asa mi se pare si mie.
... si cand te gandesti ca unii nici nu castiga intr-o luna banii astia. In Ro ma refer.

Dar, daca tortul este bun si se maninca pana la ultima bucatica, si ocazia o cere, atunci banul jos nene.
Noi am dat anul trecut, aici, pe tortul lui Andrei de 20 persoane, cu poza cu masinutza din Cars, 12.000isk, adica vreo 2.800.000 in banii nostri. Si a fost mareeee, nu stiu exact sa apreciez in kg, dar era destul de greu. Ori nu se compara salariile si preturile de aici cu cele din Ro.
Dar in Ro, daca se vinde, atunci totul este o afacere. Iar daca mai e si bunnnn, succesul e garantat!
hai ca odata fac papanashii si dulcetelele 3 anisori!
Merita dragii de ei!Mamica fluturasului Andrei si
15+
Happiness_4_us spune:
Ana, cat pe ce sa nu deschid linkul cu bunatati. Ma gandeam asa: la cum stiu eu ca gateste Ana, ba fursecuri, ba biscuitei cu malai, si alte minunatii, cine stie ce mai vad si visez la noapte ca maninc. Ca asa mi se intampla de cand sunt insarcinata. Am ajuns sa visez numai mancare noaptea, evident numai ce nu se gaseste aici.

Dar, mi-am luat inima in dinti, iar poza mi s-a parut de poveste!
Sa-ti traiasca micutii scumpi si iubiti si sa fie sanatosi!
Mamica fluturasului Andrei si
15+
alinkav spune:
Luy, ma ocup de tort cu mare placere...doar sa stim exact, ce si cat ne trebuie.
E undeva 80 si ceva ron kg. Oare cat ne-ar trebui?
O fi scump, nu o fi...nu am idee...dar e
!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
babylina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Babylina, multa sanatate baiatului! Sper ca e mai bine. Am auzit ca ar circula deja niste viroze afurisite, of of of, de ce s-a terminat vara asta si au reinceput problemele de toamna. Yaia, ma refeream la cadourile cerute de Tudor, apoi a avut ceva solicitari baiatul. Al nostru voia camion, si a primit vreo 4, dupa care este disperat. Toate sunt foarte mari si toate stau pe masa sau pe canapea, iar noi pe jos, ca le deranjam cica. Carpatina, tare. Asteeeeeept. Si de bine sa fie, da?Cecilia, eu zic sa lasi emotiile ca o sa fie bine cu Cristi. Luy, sa stii ca Andrei abia il astepta pe Mickey la gradi si cand a venit tot asa sensibilos a fost. Insa pentru ca nu a fost insistent ca Peter Pan, pana la urma s-a dat Andrei pe brazda si s-a dus de buna voie la pictat pe fata. A cerut Spiderman. Abia astept sa va arat pozele (ma rog, deocamdata nu le-am descarcat pe astea si nu le am pus nici pe cele de duminica). Sabina, care va sa zica nu te lasi de la descoperirea talentelor artistice la baiatul meu. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Da, multumim frumos S-a simtit bine azi. Nu a mai facut febra. Nu stiu daca e viroza pentru ca in rest este ok. Nici scaun moale nu a mai avut. Maine mergem totusi sa il vada pediatra.
babylina spune:
| citat din mesajul lui Sabina da si virusii sunt multi pe lumea asta...nu numa ala de-l lua Bogdan. de exemplu, duci copilu cu febra mare, iti ia o entoerocolita pe care o suprapui peste roseola...samd. Babylina, vezi neaparat sa-l vada in gat, ca unele amigdalite debuteaza si cu burtica stricata. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
O sa rog pediatra sa se uite in gat. mai ales ca Bogdan zicea aseara ca are " fasole in gat". Azi cand l-am intrebat a zis ca a plecat fasolea. Si mancat paine prajita cu miere si a fost ok, a papat 2 felii.
babylina spune:
| citat din mesajul lui rodicamaries Babylina, am patit si io cu Darius in urma cu vreo 3 sapt. am plecat la strand la Carei un week-end, nu am ajuns bine ca a inceput sa faca febra, am mers la urgenta, nu ca aveam la mine decat nurofen,si la febra peste 39 egal zero,iar farmacie nonstop nu era , si a zis sa-i dau antibiotic,ca are un pic de rosu in gat, "o fi ceva viroza" o zis doctora aia, care vb o romana foarte stalcita(unguroaica fiind) eu is mai sceptica in ceea ce priveste antibioticele, si am zis sa incerc cu sumetrolin si antitermice,(dupa ce am sunat-o si pe dr mea si m-a incurajat sa-i dau sumetrolin, ca poate nu-i nevoie de antibiotic) i-am dat 4 zile si a fost ok,adica tineam febra sub control din a 5 zi a izbucnit inapoi febra 39.5-40, si nu mai scadea nici la supozitor de nurofen, iar panadol si nurofen erau depasite, nu scadaeau febra deloc, ii scadea doar cand ii impachetam picioarele in cearceaf rece, nu ud, ca nu-l suporta, si la novocalmin si asta a fost, tot la augmentin am ajuns, se facuse amigdalita,abia dupa 4 zile de antibiotic i-a scazut febra...am crezut ca innebunesc perioada aia. Nu vreau sa te sperii, dar nu prea-i de gluma cu virozele astea, iar la febra asa mare, musai mers la dr. multa sanatate. ..................................................... mamica de Darius (19 sept 2007) si de Marcu (24 aug 2009) |
La noi vad ca a cedat la Nurofen. Acum nu stiu daca doar nurofenul tine febra in frau sau a fost totusi ceva pasager. A debutat si cu 2 scaune moi dar l-am pus pe seama unui suc " natural de mere si struguri"pe care l-a baut.
Oricum inca ii dau nurofen. Am iteles ca trebuie sa ii mai dau 4 de ore dupa ce a disparut febra. vad ca cere singur foarte multa apa, dar parca nu face atat de des pipi dupa cata apa bea. Plus ca mi-a dormit azi de la 12 jumatate la 5Maine mergem sigur la pediatra sa vedem ce zice. Azi nu a fost in Bucuresti .

mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
la purtator