Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (401)
Raspunsuri - Pagina 20
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodicamaries si io am fost multa vreme putin frustrata de evolutia lui Darius cu vorbitu. Anu trecut m-am intalnit cu Cecilia, Cristi facea propozitii, il intelegeai ce vorbea(cam cum vorbeste acum darius....dupa un an...) iar darius doar cuvinte prin care imi dadeam seama ce voia. asta e, fiecare cu ritmul lui. Insa era si smecher, nu voia sa repete dupa mine nimic, zicea perfect "bomboana" iar "tati" nu putea zice...zicea "ati" interesant... |
Eu ce sa mai zic...Andrei abia zicea cateva cuvinte si din alea ciuntite. Si acum mai poceste unele dar vorbeste fluent, in fraze. Sigur ca fiecare are ritmul lui.
aandreea27 spune:
sabina si noi tot asa am patit.cand avea ativa muisori si totusi il duceam,venea u ditamai raceala.apoi am intors foaia si a fost mai bine.l-am tinut acasa de la primele semne de boala pana s-a facut bine si isi revenea mai repde.am avut totusi noroc cu mama mea,ptr ca aveam cu cine sa il lasam acasa.si voi ati avut probleme cu olita?
roxana chiar imi amintesc faptul ca ai avut o perioada in care erai stresata rau ca nu prea vorbea andrei.tu erai cu vorbitul,eu cu olita.si pana la urma tot cand au vrut ei au rezolvat treburile flacaiasii nostri.
Roxana_G spune:
Babylina, ma bucur ca Bogdan e mai bine si febra a cedat asa usor la Nurofen. Sa fie totul bine de acum.
Aandreea27, si eu sper sa fie mai putine viroze anul acesta. Oricum Andrei a fost tare rezistent anul acesta fata de Alex la varsta lui.
Sabina spune:
noi n-am avut probleme cu olita pt ca noi nu ne-am stresat deloc cu asa ceva.
Am trecut prin toata perioada asta atat de grea cu imbolnavitul meu si numai de pampersul lui Gh nu-mi ardea, nu eram fizic in stare sa strang pipi de pe jos samd.
Asa ca am asteptat sa vina vara si pur si simplu intr-o zi a vrut nr 1 si peste aprox 2 luni nr 2.
Nici n-am fost constransi de mers la gradi sau bunici bagaciosi :), l-am lasat in ritmul lui si gata.
Rodica, si Gh a vorbit tarziu,dupa 2 ani a inceput de-adevaratelea, si acum nu zice R si nici L, dar e coerent si turuie nonstop.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
luy spune:
Vad ca n-aveti somn la ora asta, numai cand eram inainte de nastere stateam pe forum o gramada de fete si turuiam. Oare ce-i cu voi acum ? ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
35+ cu
la purtator
Roxana_G spune:
Pentru ca e deja 2 septembrie:
Matteo
, sa fii sanatos si norocos!
Haideti ca ma retrag, ma chinui de o ora si ceva sa incarc macar cateva poze de la party, respectiv cel de acasa, pentru ca de la gradi nici nu le-am copiat in calculator. Cam asa merge netul la mine, asa ca am ramas treaza inca la ora asta. Acum am reusit, asa ca ma retrag. Noapte buna!
PS Sabina, de ce nu dormi? Ai voie sa bantui netul la ora asta? Nu era de dorit niste odihna? Eeeee!
luy spune:
Eu am reusit sa fac folderul cu pozele pt poster, sa i-l trimit lui Bobo. Mor de necaz ca nu am primit inca poze de la Pinacolada si Sim, desi imi promisesera. O sa incerc sa obtin o mica amanare de la Bobo
si sa le trimit si pe acelea maine dimineata, de le-oi primi si eu de la fete.
Am 45 de poze pt poster, o treime din fetele care s-au inscris la odisee, dupa 3 ani... eu zic ca-i bine, ca avem un grup tare frumos aici 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
35+ cu
la purtator
Sabina spune:
nu dorm de la pastile, si am baut si doua cafele azi, bad girl, da mi-a fost pofta.
gata, ma duc la nani.
maine plec la bucuresti.
Vineri imi rezolv cu actele de la spital si ma duc sa ma tund, sambata si duminica bagaje si luni Viena.
daca ma simt in stare, am zis, vin sa va vad un pic la party.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
aandreea27 spune:
sabina sa stii ca e si asta o chestie,cu nestresatul.in momentul in care atat noi cat si bagaciosii lui bunici
l-am lasat in pace,singur a cerut.la treaba aia mare era cam indaratnic,dar o comite si pe aia la olita.
pai taman de asta stau eu acum luiza
la taclale nocturne,ca nu am stat cand trebuia si acum experimentez
.dar cu tine ce e?
ma duc si eu la nani,am balotat niste fripturica facuta de sotul meu pana la urma,am bagat un pahar de bericica si acum trec la....nanica.
SabinaY. spune:
Ma in Jp soarele e pe cer deja.
Hai la nani cu voi!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla