FIV la Sibiu (16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Venit, am cate 7-8 foliculi pe fiecare ovar, toti in crestere, dar de data asta fara risc deocamdata de hiperstimulare.

Si am voie sa iau orice medicamente impotriva racelii, asa ca ma duc sa ma indop, ca sa treaca repede.

O seara frumoasa si in continuare strang pumnii pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

eu dupa 50 puregon m-am ales cu trei foliculi de 18,16 15 mm si asta in ziua 9.

nu stiu daca e bine sau rau la aceasta doza,mai ales ca nu prea stiu de la ce dimensiuni se considera buna productia de foliculi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_cnt

Venit, am cate 7-8 foliculi pe fiecare ovar, toti in crestere, dar de data asta fara risc deocamdata de hiperstimulare.

Si am voie sa iau orice medicamente impotriva racelii, asa ca ma duc sa ma indop, ca sa treaca repede.

O seara frumoasa si in continuare strang pumnii pentru voi!

Bravo Onutza!

danaisa20 fericita 35+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

bitzi ne bucuram ca ne mai scri din cand in cand
bafta fetelor care fac oute si celorlalte care se pregatesc sa isi ia puiutii acasa..
oria unde esti ca imi lipseste optimismul tau , ca tu mereu ma faci sa rad ..gasesti tu o chiochita prin care sa ma faci sa rad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Pup fetele mele dragi si harnice! Nu poate omu' sa lipsesca o zi, ca io-te, au mai aparut 2 pagini! Multumesc din suflet pentru incurajari, pentru ca nu ma simt a nimanui, pentru ca sunteti asa cum sunteti!

Ies si eu la raport, c-am intrat de 30 minute pe usa: 4 foliculi, m-am ouat 4 oute. Ce calitate, vedem maine dimineata. Cand am intrat la punctie, mi-a cam dat cu virgula si nu m-am abtinut sa nu intreb: "Oi, Doamne, adica noi toti 5 o sa fim parintii copilului meu?!" Culmea e ca uitasem sa adun embriologul si... sotul! Ooops!

Spermograma jumatatii mele a fost trista (nr redus, doar vreo 10mil) dar dupa procentul de 36% cu defecte la cap, i-am confirmat dlui drI ca sigur sunt ai lui barbatu-meu!

In rest, procedura clasica: intrat in cabinet, semnat acordul de anestezie, facut spovedania cu istoricul medical, schimbat in rezerva in "uniforma" (camasuta) clinicii cu 5 fundite, asteptat randul cateva minute, 20 minute pe masa - am dormit ca un prunc - (cerut si pentru acasa o doza de somnifer ca pana maine nu cred sa pun ochi pe ochi pana suna embriologul, intampinat refuz categoric...).

Mi-am revenit in 5 minute dupa procedura, m-am echipat, lasat una bucata doctor fain descumpanit ca m-am "recompus" rapid, facut reprosuri ca in loc de ser fiziologic preferam un snickers in vena ca ma hauleam de foame! Am plecat la o ora din momentul inceperii punctiei, perfect ok, fara ameteli - ar fi fost grav pe tocuri de 12! - usoare dureri pe ovarul meu unic, cand s-au accentuat am luat un ketorol. Acum o sterg sa "montez" utrogestanul, 200mg la 8 ore.

Tin pumnii tuturor celor care sunt in focuri zilele astea! Si sper din toata inima sa fiti pozitive si sa nu uitati cat conteaza si pentru noi si pentru puii nostri sa facem asta! Cam atat de aici, aveti legatura...

Mergi la inceput

Oria, imi pare bine, bine, bine de cunostinta, esti, vorba aia "JOS PALARIA!".

sa fie totul bine, pastreaza optimismul la cote cat mai ridicate pentru ca, asa cum ai scris, conteaza ENORM DE MULT!

Mergi la inceput

M-am culcat la 3, m-am trezit la 6... N-am zis eu? Mi-am legat telefonul de gat si astept un semn! Intre timp, sunt cu nervii in pioneze si fac mancare. Daca intarzie Polisano cu anuntul privind starea embrionilor, probabil voi gati cat pentru cantina orasaneasca...

bonsai, daca dr iti spune ca 3 foliculi e bine, mergi pe mana lui! Mie cand mi-a zis drI ca la 4 sunt in regula, initial mi-a venit sa-i scot un ochi! Si bietul om avea dreptate, femeia, adicatalea io, era dilie...

bytzishor, eu una ma rog pentru tine! Ai ajutat atatea fete, sa dea naiba, un om ca tine merita un pui fara drept de apel! Si cred ca Cineva acolo sus sti asta, doar te-a amanat un picut! Tot binele din lume, tie!

Raisa multa bafta sambata! Sper sa fii "capul de coloana" a unui lung sir de gravidute prin FET! Cat despre dezamagire... Doamna, vrei te fezandam cu o bataita buna? Ia-o asa: sambata te duci sa-ti recuperezi piticii pe care i-ai lasat in cantonament! Noi ne-am aranjat cazarea de joi pana sambata-duminica cel mai tarziu. Am fi vrut noi sa ajungem la blasto dar la 4 embrioni in cel mai fericit caz, nu putem risca. Ieri imi spunea "colega de rezerva" ca spera sa ne vedem la embriotransfer. Eu i-am declarat sa n-o prind joi prin clinica, pt ca sper ca ea sa ajunga la blasto(avea 10 ovule)!

Monaramona luni sper sa rasara soarele si pe strada ta! Imi pare rau ca plecam duminica dar stii tu... se intalneste munte cu munte, daramite om cu om!

Misspii spor la intepat, endometrul tau il visam abia prin ziua 9... Sa dea Bunutul sa ai "o productie de oute" pe masura!

Oana tinem pumnii, nici tu nu ai de dus o lupta tocmai usoara, ma uitam ca mai ai si batalia cu tiroida dar am o prietena de suflet care a reusit sa aiba 2 pitici gemeni in conditii aproximativ similare, ceea ce-ti doresc si tie!

Pe viitoarele noastre mamici, Danaisa si Yarrina, le tin sub observatie nu de alta dar asa mai aflu si eu ce ma astepta de joi incolo! Nici nu stiti cat ma bucur ca sunteti printre noi si ne ajutati cand o mai luam pe aratura! Tare mi-as dori sa va cunosc personal intr-o buna zi!

PS: Mai am vreo 250 unitati puregon si 4 fiole menopur tinute la rece, in frigider. Puregonul mai e valabil 17 zile - atunci se fac 21 de zile de la data inceperii). Le donez daca are cineva nevoie de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

oria nebunatica mea mica ma bucur ca ai venit cu vesti..si cu zambetul pe buze ,din nou m-ai facut sa rad ca de obicei, oricat de supatata asi fi tu sti sa ma faci sa rad, eu ma duc joi la eco poate te vad pe acolo cu vreo oala in brate ca atuci voi sti ca esti tu ..astept si eu sa vad ce iti mai zice embrioloaga

Mergi la inceput

Oria, sa stii ca eu una nu stiu ce sa zic cu tiroida... Am fost si la Parhon acum 3 ani si nu aveam nimic, am facut analize peste analize si nimic necurat. O singura data, in mai anul asta, mi-a iesit putin peste limita TSH-ul si atunci dr. Chicea a propus sa il scadem sa ajunga pe la 2... Dupa 6 saptamani de o pastila Euthirox de 25 eram in parametrii, adica la 4, iar acum iau doar pentru ca atunci cand o sa fiu insarcinata se spune ca TSH-ul creste repede...

Pe de alta parte, la mine nimic in afara de valoarea asta nu indica hipotiroidism: am 1.60 si 52 kg, nu am niciun alt semn clinic caracteristic...

In fine, scuze, nu vreau sa va plictisesc cu detalii, insa ma descarc si eu cumva.

Oricum, oricat mai am de indurat pentru bebe nu imi e greu si nu vad in asta o lupta. E crucea mea, o duc asa cum trebuie, sper sa am puterea de a ramane optimista si daca cumva ma prabusesc la un moment dat ma scutur de praf si o iau de la inceput.

PS: Abia astept sa ne dai o veste buna azi, sunt cu ochii pe tine, sa stii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

oria nebunatica mea mica ma bucur ca ai venit cu vesti..si cu zambetul pe buze ,din nou m-ai facut sa rad ca de obicei, oricat de supatata asi fi tu sti sa ma faci sa rad, eu ma duc joi la eco poate te vad pe acolo cu vreo oala in brate ca atuci voi sti ca esti tu ..astept si eu sa vad ce iti mai zice embrioloaga

Iubita, o oala? Pai vin cu meniu intreg, felul 1, 2 si desert!

M-au sunat de la policlinica. Din 4, 3 maturi. ICSI, pentru ca zgarciobu meu de sot n-a vrut sa fie mai cooperant! Din 3, doi au fertilizat... Mai, mie asta imi suna ca in cantecelul acela de-l fredonam la gradinita:

"Patru negri mititei au mancat ardei
Pe unul l-a piscat cam tare si-au ramas doar trei
Trei negri mititei au fost la razboi
Unul a fost impuscat si-au ramas doar doi"

Daca se ajunge insa la versul final, ala cu:
"Doi negri mititei au tras cu tunul
Unul a murit din ei si-a ramas doar unul!"

presimt ca pana la beta voi albi grav! Maine aflu si calitatea embrionilor obtinuti dar imi e cumplit de greu mai ales ca acum nu mai tine de mine! Stie cineva vodoo? Mhhhh?

PS: Onule, nu plictitesti pe nimeni, fetita! Ba dimpotriva, ideea sa povestim, nu stii cine citeste si la un moment dat exemplul tau poate sa dea aripi cuiva care nu crede in sansa sa! Asa ne ajutam si pe noi, descarcandu-ne, mai invatam una de la alta... Pentru asta sunt prietenii!

Mergi la inceput