FIV la Sibiu (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Oria, hai ca e bine! Recunoaste ca patru bebei si doua carucioare era prea mult chiar si pentru o mamica hotarata ca tine... Sa dea Doamne-Doamne sa ramana amandoi embrionasii in cea mai buna stare si sa fie lipiciosi, lipiciosi cand ajung in patutul din burtica

Multumesc, m-ati facut sa simt ca sunt intre prietene si asta se vede dupa cate mesaje am dat deja, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

M-au sunat de la policlinica. Din 4, 3 maturi. ICSI, pentru ca zgarciobu meu de sot n-a vrut sa fie mai cooperant! Din 3, doi au fertilizat... Mai, mie asta imi suna ca in cantecelul acela de-l fredonam la gradinita:

[/quote]

Oria sansa e de parte ta ! Am o buna prietena care a avut o situatie identica. Doi au ramas, doi a transferat si...AMANDOI s-au orins. Acum are pereche! Asa ca tu pregateste-te sa ii primestisi sa ii "clocesti"!

danaisa20 fericita 35+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Oria iti tin pumnii stransi sa fie bine.
Cazul vostru se aseamana f. bine cu al nostru in privinta gigeilor de proasta calitate.
Voi cu 10 milioane ati fost tari, sotul meu a avut in ziua punctiei 200.000 si si aia vai de capul lor, de aceea cu tot ICSI rata de fertilizare a fost si la noi cam 50 % (din 13 oute mature s-au fertilizat doar 7), dar sa stii ca in prima zi am pierdut cei mai multi, la fertilizare, pe urma s-au dezvoltat f. bine, asa ca in ziua a 3-a din 7 fertilizati am ramas cu 5 de 8 celule si unul de 7 celule, deci capul sus si Doamne-ajuta pt voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Oria - bafta multa si sa ai grija de tine.
eu ma tot intep... si astept sa vina cm sa plec la SB,binenteles ca mai trimit cate un e-mail dr I cu vreo intrebare si saracul raspunde - dupa ce trimit e-mail-ul ma gandesc ca stiam raspunsul dar mai bine sa ma si confirmarea dansului - chiar are rabdare.am facut ,cred o alegere inspirata ca am "trecut" la dansul in echipa Dar am tot intrebat cand incepe stimularea in timpul cm sau dupa si nu am primit nici un raspuns.
Bafta nmulta tuturor si sa auzim numai de bine.
Bytzi - te pup si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

oria,merci mult dragutza!
Doamne ajuta pt cei 2 puiuti sa fie luptatori ca mami lor.

PS :ai fost mortala cu poezia

mispii,multa bafta,te urmaresc sa vad ce productie ai,caci cu FSH -ul de 6 dupa o laparo pe ovare m-ai dat peste cap.
bonsai,foliculasii sint perfecti si 3 sint suficienti pt inseminare,mult noroc!
hipnotic,de tine nu mai stim nimik,a reusit inseminarea?

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

oria ai uitat sfarsitul melodiei
un negru mititel s-ansurat cu-o fata si nebuna i-a facut 10 dintr-o data..asa ca ai mare grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

bytzi - eu nu am avut lapo,am fost orata clasic,am stat 3 ore jumate in operatie,ovarul drept a ramas aprox 25% .am avut 2 chisturi imense pe ambele ovara.Dr I era mirat de rezultatul analizelor .cred ca am avut putin noroc dar si un medic care este mai inainte de toate OM - cel care a facut operatia si a spus inainte de operatie ca cel mai usor este sa tai dar el niciodata nu procedeaza asa si sunt prea tanara si o sa faca tot ce poate.pentru mine este un inger si tot el m-a incurajat si sa merg la Sibiu.
bytzi - mersi si binenteles mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Ati simtit voi ceva... Dragele de voi... Dupa ce ca fiecare are hopurile si temerile sale, v-ati pricopsit si cu mandra pe cap! Va pup dulce si saru-mana multos la fiecare!

Azi am avut program artistic. Bocit, in speta! Care n-am avut decat 4 foliculi, care n-am avut parte de o sanatate care sa nu ma aduca la faliment, care n-am avut noroc in viata sa ma marit cu un fotbalist! Si uite asa, din plans am dat-o cu al meu in ras, m-a convins ca la Polisano cresc puii nostri mici, m-a dus in Sephora sa fiu o mamica frumoasa si m-am mai luat cu altele.

Partea proasta e ca am dat la boboci de vreo 2 ori, oboseala si-a spus cuvantul. Am "zis" ceva fiere. Sper sa nu am probleme din cauza asta, utrogestanul il folosesc ovule intravaginale.

Va admir cu tot sufletul pe cele care ati putut trece prin experienta FIV si sa o luati de la capat! Pe mine m-au cocosat ultimele 2 saptamani! Noroc cu voi, chiar citeam de reusitele cu 2 embrioni si tare bine mi-au prins! Cat despre 10 negri mititei, ii povesteam mamei care s-a cutremurat: "bai doamna, te crezi doberman?" E clar, e din familie...

misspii dupa laparo pt un chist pe ovar si eu am ramas intr-o faza similara. Plus hidrosalpinxul bilateral, inca 2 laparo, ce-i drept. Dupa, FSH-ul meu a sarit de 12 scurt. Si uite ca omuletul asta la Polisano mi-a dat o sansa, de fapt vreo 4! Ma bucur ca l-ai ales pe el, pentru calitatea umana, in primul rand! Multa-multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Oria, dincolo de faptul ca ai un stil de a scrie foaaarte misto, rezonez intru totul cu tine si stiu exact, la fel ca si celelalte fete de aici, prin ce treci si cam cat e de grea perioada asta.

Ma feresc sa dau sfaturi, dar nu pot sa ma abtin sa nu te rog mult, mult de tot sa faci tot posibilul sa nu plangi, ci pur si simplu sa fii optimista asa, in nestire, pentru ca depinde foarte mult si de asta, mai ales din momentul in care embrionii vor fi la purtator

Cine mai e in focuri? Si ce-i cu linistea asta? Nimeni nu mai e prin zona?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Are mama 2 embrionasi de 4 celule! De la 9 ma invart prin casa de parc-am mancat gaini zapacite si telefonul l-am primit la 12. Am facut carare prin sufragerie! Dna embriolog mi-a zis ca sunt frumosi... Pai normal, seamana cu mamica lor!

Maine la ora 14 mergem pentru embriotransfer. Sper cu tot sufletul sa se lipeasca macar unul! Sotul meu imi spunea ca astia micii cresc prea repede, se astepta sa aiba 2 celule, si a intrat "in panica": "sa vezi tu ca astia se nasc perfect maturi la 6 luni si nu cred ca o sa fiu pregatit pana atunci sa fiu tata!" Sa dea Dumnezeu sa fie bine... Ma duc sa fac inca o portie de ceai e cretisoara si sa demolez casa cu curatenia generala, acum cat mai pot!

Multa-multa bafta la toate fetele mele dragi!

"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

Mergi la inceput