FIV la Sibiu (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

mariairina,

a avut utrogestan si acid folic.

noi trebuie sa intelegem ca tot ce pot face ei,doctorii,in materie de fiv este pana la crearea embrionului de ziua 5,dupa care,de la transfer pana la fixare ,totul tine de sansa ,noroc,de misterul vietii,de doamne-doamne.inca nu s-a descoperit ceea ce lipseste din schema de fiv ca sa-ti asigure si "lipirea".acolo e veriga lipsa din ce se poate face la ora actuala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

salutare fetelor am fost si eu ieri la sibiu ..totul e ok si incep cu femostonul
oria ..tu esti blonda si cu ochelari? ca eu am vazut pe cineva asa acolo pe hol dar nu stiam daca esti tu si nu am vrut sa deranjez...fetele care au noutati le asteptam cu drag..eu plec deocamdata sa ma relaxez si mai vb la sf de saptamana..sa scrieti mult sa am ce citi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Ziua buna fete dragi,

AM fost ieri la Polisano, is tare incantata, clinica arata impecabil, dr. I ii minunat. Din pacate n-am reusit sa ma intalnesc cu niciuna din voi, eu am fost programata la 11.

Va pup si mai vorbim, s-auzim de liniute duble!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

asa e deeva ..eu m-am intalnit dar nu stiu cu cine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

monaramona, tu erai la 14? Noi eram rupti de oboseala si eram pe modul "sufletul in gat", asa ne tineam de glumite tacnite! Acelasi lucru l-am gandit si eu, cum sa ma bag ca supozitoru in viata omului, mai ales ca pareai un pic ingrijorata... Si ma si gandeam cum sa te intreb "nu va suparati, pareti cunoscuta, ne-am vazut pe <desprecopii.com>? Scuze pentru sincopa, data viitoare nu mai scapi!

Buuun, blonda are 4 foliculi babani si sanse 30%. Dl dr a spus ca e un procent ok pt mine, asa ca i-am zis sotului meu, "nu fac multe oua dar pedigree sa stii ca am, in ciuda productiei reduse!" Am inteles ca daca nu va fi in regula cu stimularea de 250 puregon, vom merge pe 150 data viitoare. L-am asigurat ca EXACT ASA VOM PROCEDA LA URMATORUL BEBE! Acum fac unul, si cand imi revin mai fac unul... Cred ca i-am scos peri albi dlui dr!

Sunt cat se poate de impacata cu mine, tot ce a fost omeneste posibil din punctul meu de vedere am facut, am baut cretisoara - urat, urat gust, mie una mi s-a dus cu noduri ceaiul asta - , am bagat un pahar de vin rosu - cum nu beau de obicei nici asta nu m-a incantat prea mult dar as fi inghitit si cucuta la nevoie! Endometru e perfect, asa ca sambata am ultima "verificare tehnica" si luni sau marti vedem ce iese din "sarja asta de productie". Si in ciuda logicii, sunt extrem de linistita si pozitiva!

Va tin pumnii si voua, sper din toata inima sa fie o luna buna pentru noi si sa o urmam pe Yarrina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYHAT spune:

Salutare tuturor doamnelor care scriu pe acest forum .Va apreciez din tot sufletul pentru curajul vostru ,optimismul (doar la unele )si gandurile bune pe care le aveti pentru colegele "noastre " de suferinta .M-ati facut sa simt ca nu sunt singura care sufera din cauza unui esec FIV .Va doresc tuturor sa reusiti ceea ce vati propus (bine inteles si mie )Sa dea Domnul copilasi tuturor celor care isi doresc acest lucru.

Fie ca Domnul sa ne asculte rugamintile .MYHA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

MYHA nu e optiune... TREBUIE sa fim optimiste, trebuie sa trecem peste esecuri pentru ca altfel nu am avea puterea sa o luam de la capat! Aici am cunoscut unele dintre cele mai puternice femei, si o comunitate in care nu te simti frustata ca esti altfel. Si fara dragele de ele, cred ca as fi clacat. Bun venit, sedere cat mai scurta si cu folos pe forum, sper sa plecati 2 de aici!
Scuze pentru

"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MYHAT spune:

Oria , multumesc pentru raspuns si urare .Dar optimisul mi-a disparut o data cu aparitia CM dupa FIV .Eram sigura 99% ca voi reusi tinand cont ca analizele au fost ok ,embrionii din 7 ,6 au ajuns in stadiu de blastocist , ET.ziua 5.In concluzie totul perfect .Dar nu a fost sa fie .DE CE??????????????Nu mai continui ptr. ca-mi vine iar sa plang si nu vreau sa-mi stric ziua .

Fie ca domnul sa-mi asculte rugamintile .MYHA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

myhat,
am cateva prietene care au copii dupa fiv ,dar nu din prima incercare si nu a fost foarte usor.deci sunt la curent cu multe situatii concrete.nimeni nu iti poate da un raspuns la dureroasa intrebare:DE CE?DE ce???.
eu singura mi-am explicat mie si altora,intr-o formula relativ simplista in postarea de mai sus de ce nu se prinde atunci cand totul parea perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa75 spune:

buna seara fetelor,revin cu noutati Z13 endometrul 7,5mm, cam micut dar avand in vedere antecedentele mele cu endometrul ma declar multumita.In continuare merg cu femoston 3/zi, iar de marti adaug si utrogestan si sambata embriotransferul conform dr M.
MYHAT capul sus, stiu prin ce treci , dar trebuie sa mergi mai departe, stiu ca este greu acum , dar timpul vindeca toate ranile vei vedea.
Azi am intalnit la clinica o fata deosebita de aici de pe forum pe care o salut pe aceasta cale -Bytzi te salut mi-a facut placere ca te-am cunoscut. povestea ta m-a impresionat si parca mi-ai dat si mie din optimismul tau, acum cred ca vad si eu partea plina a paharului despre care imi spunea dl dr I, i-ti doresc sa ti se implineasa VISUL cat mai curand.
Pup toate fetele si sa auzim numai de reusite.

Mergi la inceput