FIV la Sibiu (16)
Raspunsuri - Pagina 14
MariaIrina28 spune:
Poate imi spuneti si mie ce medicamente ati luat voi inainte de al doilea transfer - recomandate de medici, cam care ar fi procedurile premergatoare.
MariaIrina28 spune:
Am uitat sa va spun ca am avut utrogestan cu aplicatie locala (intravaginal). Atat cu toate ca ma asteptam sa am mai multe "ajutoare" medicamentoase. Dr. mi-a zis ca sunt tanara (34 ani)si tinanad cont si de endometru sigur "se vor prinde". DAr nu a fost asa.
bonsai spune:
fetelor,
se pare ca nu ne vom intalni...
initial aveam programare la orele 13,dupa care m-au sunat si m-au reprogramat la orele 18
bonsai spune:
mariairina,
inca mai exista speranta!!!!
prietena mea a avut o situatie asemanatoare:primii 2 embrioni,cei mai frumosi transferati nu s-au prins,iar la urmatorul transfer,din 2 s-a ales cu un baietel superb care acum are 2 ani!!!!
MariaIrina28 spune:
Sa dea bunul Dzeu sa fie cu noroc acest FET. Acum astept sa vina uratul-nici odata nu mi-am dorit sa vina mai repede ca acum .
raisa75 spune:
buna fetelor, nu am mai intrat de mult din lipsa de timp.
Ce sa va zic eu am fost ieri la Sibiu pentru ecografia de z10, dr a zis ca e ok endometrul 6,5 si mergem inainte pe aceeasi doza de 3 pastile femoston pe zi.
Urmatoarea ecografie sambata la ora 12 , dar nu este dr I ci ma va vedea dr M, pe care am avut placerea sa o cunosc la ET si mi s-a parut super de treaba.FET-ul va avea loc probabil miercuri sau joi saptamana viitoare, depinde de ecografia de sambata.As vrea sa fiu mai optimista dar parca de ce se apropie data transferului parca mi-e mai frica si nu pot sa nu ma gandesc ce voi face daca.............? D-l doctor mi-a sugerat sa gandesc pozitiv dar.........., cred ca are de furca cu mine la acest capitol.
-Maria bine ai venit si sedere cat mai scurta .Tratamentul pe care il vei urma va fi cel prescris de medic, am observat ca nu este la toata lumea la fel. De exemplu mie nu mi-a zis sa iau medrol sau aspenter pentru fet, chiar vroiam sa-l intreb, dar m-am abtinut pentru ca si asa am impresia ca mai trage cu ochiul pe aici.
Bafta multa fetelor aflate in focuri si va doresc ce-mi doresc si mie sa se finalizeze cu un bebe sau poate doi
MariaIrina28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bonsai mariairina, inca mai exista speranta!!!! prietena mea a avut o situatie asemanatoare:primii 2 embrioni,cei mai frumosi transferati nu s-au prins,iar la urmatorul transfer,din 2 s-a ales cu un baietel superb care acum are 2 ani!!!! |
bonsai poti sa-mi spui ce tratament de sustinere a avut prietena ta la al doilea transfer?
MariaIrina28 spune:
raisa75tinem pumnii, fii optimista si gandeste pozitiv. Dupa furtuna intotdeauna iese soarele. Sa fie cu noroc
raisa75 spune:
Maria, tratamentul de sustinere dupa FET, cred ca este acelas ca si dupa FIV, adica cu progesteron, am crezut ca ai intrebat de tratamentul premergator FET.Multumesc pentru sustinere acum ma simt un pic mai barbata sper sa ma tina starea asta .Cred ca am clacat un pic de ieri cand erau la clinica toate fetele cu sotii lor iar eu eram singura pentru ca sotul este plecat pentru 3 luni, asa ca ma imbarbatez singura si pe acasa.
raisa75 spune:
-MariaIrina- apropos de menstruatie de obicei intarzie dupa fiv, mie mi-a venit la 32 de zile fata de 28 in mod normal, iar ca investigatii dr nu mi-a rec decat ecografie pentru chisturi in ziua 2 pe care am facut-o in oras si am sunat sa comunic rez si dozarea progesteronului in ziua 1-2 (ideal)ca in ziua 3 sa ai rez si sa poti incepe trat cu Femoston 2/10(in cazul meu) numai pastilutele rosii 3 tb pe zi, apoi ecografie in ziua 10,12 si mai departe nu mai stiu nici eu ce va urma, suspans..........