FIV la Sibiu (16)
Raspunsuri - Pagina 16
yarrina spune:
Buna seara iubitele mele!
Ce mi-e dor si mie de Bytziloasa mea!!!! Dar daca zici ca era la Sibiu inseamna ca-i de bine.
Bytziiii...iubitaaaa...hai intra si zi-mi ca o sa ai gemeni!!
Pentru cele care nu au avut ocazia sa o cunoasca va spun ca este un om minunat datorita careia ma aflu in aceasta stare de 18 kg in plus. Ea m-a incurajat cand eram mai daramata...ea m-a trimis la dr I...ea m-a facut sa-mi indeplinesc visul si pentru asta ii sunt recunoascatoare cat voi trai.
Oria, Mona, si toate fetele care va pregatiti acum sa deveniti mamici va tin pumnii stransi stransi si ma rog pentru voi. O sa uitati toate aceste momente stresante cand o sa vedeti 2 liniute.
fericita!! 28+ si
Oria77 spune:
Saru-mana mult pentru fiecare cuvintel de incurajare! Ce m-as face oare fara voi? Probabil as pica, cum am facut-o azi, am avut un moment in care am clacat...
Va citesc posturile, toata lumea vorbeste de atat de multi foliculii incat m-am simtit la un moment dat complet dezarmata! Si m-am gandit sa ma opresc. Daaaaar: m-am pus cu picioarele in apa rece, am citit zeci de cazuri ca al meu - in USA, ce-i drept - si cateva la noi si m-am gandit... Ce sanse am sa fac un pui natural? 0! Zero! Asa de bine de rau am teoretic pana la 30%! Omul meu drag imi spunea azi zambind:" Gandeste-te ca 4 foliculi pot insemna totusi cvadrupleti! Sa te vad impingang 2 carucioare, si blestemandu-ti zilele, ce te faci atunci?" A avut dreptate cine a spus ca noi, cuplurile care trecem prin focurile FIV-urilor suntem altfel, mai uniti...
Am facut Ovitrelle-ul la 12 noaptea, am aranjat cazarea in Sibiu pentru perioada de embriotransfer, nici nu ma gandesc ca nu o sa ajung pana acolo! Am facut deja rezervarea, sa faca bine sa se fertilizeze ca altfel cobor militaria din pod! Luni dupa punctie vom reveni acasa, ne-au faramat drumurile dar una peste alta ma bucur ca am depasit momentul de criza.
PS: dna drM (dupa cum stiti drI ne-a lasat azi in custodie) ne-a impus no sex, pentru calitatea spermogramei. L-am intrebat pe al meu la iesire...bun, bun, cu el n-am voie dar cu altcineva? A fost fericit saracu' om, cand sunt zuza inseamna ca mi-am revenit cu moralul si nici nu m-a putut "scutura" ca spergea outele familiei!
"Flatter me, and I may not believe you. Criticize me, and I may not like you. Ignore me, and I may not forgive you. Encourage me, and I will not forget you." William Arthur Ward
Gabi_B spune:
Oria cea simpatica,
imi place optimismul tau, chiar autoimpus! nu trebuie sa depunem armele, orice-ar fi! gandeste-te ca FIV este cel mai performant tratament actual, ca e verificat, ca esti sanatoasa si nu se poate sa nu reuseasca pana la urma!
cat despre sot, felicitari! si eu am fost surprinsa sa vad de al meu cat este de suportiv, cum ma intelege si ma sustine. pana nu treci prin asa ceva, ca si cuplu, parca nici nu-ti dai seama ce comoara ai langa tine...acuma imi spune cat de greu i-a fost, era si el ingrijorat in toate etapele celor 3 FIVuri, dar trebuia sa se arate optimist, increzator, sa vada tot timpul jumatatea plina a paharului ca sa ma sustina pe mine...
si tot timpul m-am intarit cu gandul ca, orice s-ar intampla, ne avem unul pe altul.
Bafta multa!
Gabi +11
Oria77 spune:
Multumesc mult Gabi! Stii ca "oamenii arata cine sunt cu adevarat in perioadele de criza, nu de liniste"! De aceea pe forum ma simt ca acasa, printre voi! Sarcina usoara si multa sanatate, pt amantrei!
E, mai am ceva frustari. Ca deh! Unii au nevoie doar de o capita de fan sa aiba un pui iar mie-mi trebuie o armata de medici! . Deocamdata incerc sa-mi linistesc stomacul ca de frica/emotii oscilez intre constipatie si "un rand ca apa, un rand mai subtire"...
Intrebare: cat ati stati in clinica la punctie? Si daca v-a dat stari de voma anestezicul, ca nu stiu in afara de ameteala si eventuale dureri la ce sa ma astept...
Raisa, multa-multa bafta pentru ziua de sambata! Sa dea Dumnezeu sa alegi cei mai lipiciosi pitici!
bytzi spune:
Buna fetele mele dragi,
Raisa,aceeasi parere o am si eu despre tine si mi-a facut mare placere sa te cunosc,sa stii ca iti doresc tot binele din lume si sa dea bunul dumnezeu ca de data asta sa reusesti sa-ti indeplinesti visul
yarrina,m-ai facut sa-mi dea lacrimile,stii ca io te iubesc tare si abia astept sa-mi povestesti ca bebelusii nu te lasa sa dormi.Nu a fost de bine de Sb,stii tu ca ce e mai rau doar mie mi se intimpla
oria,am urmarit cazul tau si la celalalt subiect,te rog sa fii optimista si sa crezi in sansa ta,4 foliculi nu e de loc rau pt 1 ovar si un pic si eu am avut facuta o laparo pt chisturi pe ovare dar eu am avut 'nenorocul' ca dupa aceasta operatie sa ramin fara rezerva ovariana,am 2 stimulari facute pt FIV cu rezultat 0 si aceeasi virsta ca si tine....de multe ori si eu cind vedeam ca unele fete produc atitea oute eram suparata,plingeam si il rugam pe dumnezeu.. 'eu de ce nu produc macar 1',dar probabil ca dumnezeu stie cel mai bine de ce avem nevoie fiecare...
Iti doresc mult noroc si sa faceti parte din procentajul acela de 30%.
A..uitam ,te-am vazut la Sibiu,sinteti niste draguti si mesajele tale ma fac tot timpul sa zimbesc...
Va doresc mult ,mult noroc celor in tratament gabi,raisa,monaramona,oria,bonsai,mispii,sper sa nu fi uitat pe nimeni....sarcini usoare gravidutzelor noastre ,bun venit fetelor noi si sedere cit mai scurta si celor de care mi-e tare dor si nu mai stiu nimik simonete,cip,rodicutza sper sa vina si rindul nostru la fericire ...
Oria77 spune:
bytzi te suspectez a fi una din 2! DrI sigur a facut preselectie la paciente ca n-am vazut decat fete categoria "cute" si "very cute" pe la usa lui! Si-ti multumesc din suflet pentru incurajari, de ce se apropie ziua de maine, de ce imi vine sa ma urc pe pereti!
Iar pentru sufletul tau, si al celor care se afla in situatia noastra, uite ce am gasit(si nu e caz singular pe forums.fertilitycommunity, asta e partea frumoasa):
"1/07 Started Stims--150 Menopur & 150 Follistim lowered Lupron to 5 units
1/16 Triggered
1/18 ER-3 eggs from 2 follicles
1/19 Fert Report...all 3 miracle eggies fertilized (ICSI) they all develop well
1/21 2 Embies transferred, 1 discarded
2/2 1st Beta- Beta 333
2/6 2nd Beta-1240
2/10 3rd Beta-5632
2/17 U/S #1-2 Perfect Sacs
3/4 U/S #2--Baby A (176 bpm) and B (171 bpm) both measuring 8w5d
3/17 U/S #3 Baby A & B are both measuring normal and are total wiggleworms Graduated to OB.
4/2 U/S #4 Baby A (154 bpm) Baby B (140 bpm)
5/19 U/S #5 We have a BOY - Dominic James and a GIRL - Keira Abigail
9/25 Babies are here via c-section. We are so blessed"
Si ca tot suntem militari, ai ordin in cel mai scurt timp sa vii cu un mesaj identic! Te pupam, cu tot dragul...
yarrina spune:
De ce n-a fost bine iubita mea?
Nastrusnicii astia 2 deja nu ma lasa sa dorm...cand ma pun si eu seara in pat ei se apuca de alergat!! Si da-i munca de lamurire cum ca acum dormim...maine ne jucam. Deja au crescut si nu mai au spatiu si se duce o lupta pentru teritoriu!! Ca sa nu mai zic ca am doar un singur ficat...o splina...pe care tre s-o imparta la calarit.
Tu cum esti?
fericita!! 28+ si
gabri-ela spune:
oria multa, multa bafta maine la punctie! Pumnii sunt stransi pt tine. Stai linistita ci anestezia. Ca nu simti nimic, nu ai stare de voma dupa, pt ca nu-ti face o cantitate mare. Eu am stat acolo dupa punctie cam o ora si jumatate, dupa care am plecat si fara dureri. Nu te speria!
monaramona tu ai fost chemata la eco asa de devreme? Sau ai vrut tu sa faci eco pt chisturi acolo? Cand mai mergi la urmatoarea eco? Ai inceput cu femostonul, nu?
raisa vad ca tu est prima la FET. Sa-ti dea Dumnezeu puiutii mult doriti. Pana la ET trebuie sa mai mergi la Sibiu? Pana cand mai ai de luat femostonul? Cate zile trebuie luat?
bytzi
Sarcina usoara in continuare gravidutelor noastre
Anul acesta va fi un an roditor pentru mine
raisa75 spune:
gabri-ela- asa se pare ca sunt prima la fet si nu vreau sa va dezamagesc i-mi revine misiunea de a da startul reusitelor.
La sibiu nu mai merg pana la transfer, dar ma bate gandul sa mai fac luni o eco sa vad ce mai face lenesul asta de endometru care nu a crescut decat cu 1 mm in 3 zile si in z 11 de femoston avea 7,5 cm.
Schema care mi-a dat-o dr M este cam asa:
sambata,duminica,luni- 3 tb femoston/zi
marti- 3 tb femoston/zi +utrogestan 200 mg seara
miercuri, joi, vineri- 3 tb femoston/zi+ utrogestan 200mg X 3/zi
sambata -embriotransfer ora 12.00.
Bytzi- i-mi pare rau ca nu a fost asa cum ti-ai dorit