Aspirante optimiste > 20 ani (559)
Raspunsuri - Pagina 17
kitty-27 spune:
exact....si cum noi suntem cu experienta in vizitarea butoiului...nici nu vreau sa-mi mai fac sperante...nu ca nu mi-as dorii ...dar cand vin nesuferitii..ca-mi vine sa-i impusc ...intru in depresie.
mihahegarty spune:
Ohh, merci fetele experimentatele! Sa inteleg ca daca nu raman in 6 luni sa merg la un HSG si atunci imi zic aia care i problema?
Va zic sincer ca eu nici nu ma astept sa nu se intample! Atatea vise imi pun in acest bebel, ca eu nush ce m as face daca nu se intampla!
Mai demult cand aveam vrea 20 si ceva de ani, mi a ghicit cineva in tarot ca o sa am un singur copil. Dupa aia, am mai fost la nenumarate alte ghicitoare si mi au ghicit tot asa, ca un copil sigur voi avea! Eu sunt mai superstitioasa de felul meu, sau poate vreau sa accept ideea ca trebuie sa am un bebe si de aia imi pun toate sperantele ca se intampla!
Eu am deja 32 ani jumate, deci daca raman insarcinata acu sa zicem pana la sfarsitul anului atunci o sa am deja 33 ani si jumate pana nasc!
I know I know, m am apucat cam tarziu de conceptie, dar eu m am maritat si tarziu, la 31 ani si plus de asta am avut si niste datorii la banci.
MHegarty
cos_minutza spune:
Va veni si vremea noastra candva,mai devreme sau mai tarziu dar va veni
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Miha Doamne da sa iasa bebe din primaCand ne-am apucat de bebe nici una dintre noi nu credea ca va fi asa greuOricum medici iti dau de obicei un an de incercari si daca nu iese atunci se "cauta" mai amanuntit!
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
kitty-27 spune:
cum sa nu...toate la timpul lor..
miha gandeste pozitiv...nu trebuie sa te deprime povestile noastre..noi care suntem cu probleme ne gasim alinarea unele in altele...dar tu esti la inceput de drum si poate ca vei ramane imediat.
mihahegarty spune:
Iubitele, noroc ca va am pe voi! Va zic sincer!
Stiti cum v am descoperit? In aprilie 2007 eram cu un iubit de al meu de la vremea aia si a fost prima data cand am incercat sa avem bebe pe 21 aprilie 2007. Si eu ca sa ma documentez despre bebel am dat pe google si v am gasit pe voi. Dar nu stiu ce s a intamplat dar nu m am inregistrat pe vremea aia.
Eu si prietenul ala de pe vremea aia am incercat sa avem un copil timp de 3 luni (fara eforturi prea mari) dar nimic nu s a intamplat. Apoi ne am despartit si eu l am cunoscut imediat pe sot. Prietenul ala al meu are acum un copil si al doilea i se va naste anul asta curand, iar eu nu am nici unul!!!
Camrynna cum de ai ajuns tocmai in Kuwait? Si apropos eu tot in martie sunt nascuta, dar pe 16.
MHegarty
cos_minutza spune:
Ete na ce bairam o sa facem aici la primavaraInsa o sa-l faem doar virtual ca sper sa fiti cu burtici pe atunci